![]() |
سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... (/showthread.php?tid=61907) |
RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - رومینا اتیش پاره - 25-10-2013 ![]() ![]() RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - P e D i - 28-10-2013 رپ عشقشم از هیچکس اختلاف طبقاتی این جا تهرانه ینی شهریکه هرچی که توش میبینی واسه تحریکه تحریکه پا تو اشغال دونی میفهمی توام ادم نیستی یه اشغال دونی اینجا همه گرگن میخوایم باشیم مثه بره بزا چشو گوشتو واکنم یه ذره اینجا تهرانه لعنتی شوخی نیستش خبری از گل و بستنی چوبی نیستش اینجا جنگله بخور تا خورده نشی اینجا نصف عقده ای ان نصف وحشی اختلاف تبقاتی ایجا بیداد میکنه روح مردومو زخمیو بیمار میکنه RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Sina_0611 - 28-10-2013 فقط هيپ هاپ و گنگ بايد تمامه متن هاي صادق و حصينو بنويسم ![]() RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Apathetic - 07-11-2013 پاپ |: آهنگه همه چی اروومه : همه چی آرومه! تو ب من دلبستی! این چ قد خوبه ک! تُ کنارم هستی! RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - amir.fireboy - 09-11-2013 I love it rap ![]() RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Adl!g+ - 21-11-2013 سنتی موسیقی اصیل ایرانی خیلی گوش میدم خیلی زیباست ازش خسته نمیشم البته سبک های دیگه هم گوش میدم RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ***sooper star*** - 25-11-2013 پاپ بی قرار از سیروان خسروی روی دیوارا مینویسم تک تک خاطراتو از گذشته با تو بدیاتو میسوزونم میکشم خوبیاتو تا بدونی با تو زندم و زندگی میکنم من بی قرار توام. . . چشم انتظار توام. . . گفتی مال منی من تکیه گاه توام RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - panizaa - 02-12-2013 100در100 رپ و r&b, من "خوابم نمیبره" ، خاموشی ولی میخوام بازم بگیرمت دلم میخواد بگم دوسم داری ، بازم بگی بله بازم ببینمتو "خوابم نمیبره" ، خاموشی ولی میخوام بازم بگیرمت دلم میخواد بگم دوسم داری ، بازم بگی بله بازم ببینمتو عششقم امیر تتلو RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - اناهی - 02-12-2013 يکي هست ، تو قلبم
که هرشب واسه اون مي نويسم و اون خوابه
نمي خوام ، بدونه
واسه اونه که قلب من اين همه بي تابه
يه کاغذ ،يه خودکار
دوباره شده همدم اين دل ديوونه
يه نامه ، که خيسه
پر از اشک و کسي بازم اون و نمي خونه
يه روز همين جا ، تويه اتاقم
يه دفعه گفت داره ميره
چيزي نگفتم ، آخه نخواستم
دلش و غصه بگيره
گريه مي کردم ، درو که مي بست
مي دونستم که ميميرم
اون عزيزم بود ، نمي تونستم
جلوي راشو بگيرم
مي ترسم يه روزي برسه که اونو نبينم بميرم تنها
خدايا کمک کن نمي خوام بدونه دارم جون مي کنم اينجا
سکوت اتاقو داره مي شکنه تيک تاکه ساعته رو ديوار
دوباره نمي خوام بشه باوره من که ديگه نمياد انگار از مرتضی پاشایی
![]() RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - mina GAGA - 06-12-2013 راک و متال و پاپ ![]() |