انجمن های تخصصی  فلش خور
اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان (/showthread.php?tid=66504)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان - فائقه222 - 17-11-2013

حرفای ترنم خانوم درستهاینجا اخرالزمان هست

RE: اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان - mity pity - 18-11-2013

(17-11-2013، 12:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا با دينتون اسمه ايران رو نياريد كه بالا ميارمايران 100ها مليت مختلف داره از مسلمون تا شيطان پرست و بي دين
من به شخصه به اسلام اعتقاد ندارم و دوست دارم وضع جامعم اينجوري باشهWink

(17-11-2013، 11:39)mity pity نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه کاری از دستمون بر نمیاد میسپاریم دست خود اقا .       مرسی عزیزم عالی بود Wink

(17-11-2013، 10:58)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــپاس Blush
لعنت به این زنایی که نمیذارن مردا تو این مملکت ایمانشونو حفظ کنن!Angry
دوست خوبم حفظ ایمان اقایون هیچ ربطی به ما خانوما نداره ما وسیله ی امتحانیم برای اونا Wink
پس سعي كن تا اخره عمرت يك وسيله بمونيWink
الان منظور شما از این حرف چی بود Huh

RE: اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان - M.Bibal - 18-11-2013

(17-11-2013، 10:58)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــپاس Blush
لعنت به این زنایی که نمیذارن مردا تو این مملکت ایمانشونو حفظ کنن!Angry
اگه مردا بی غیرت نبودن زناشونم اینجوری تو خیابون نمیومدن.

RE: اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان - gomnam - 19-11-2013

خیلی زیبا

ببخشید که من تو بحثتون یه دفعه وارد می شم ها ولی نشد حرف نزنم (کلا نخود آش تشریف دارم)
ببینید این که حجاب خانوم ها به ایمان آقایون ربط داشته باشه بستگی داره 
ولی این که یه خانومی بی حجاب باشه دلیل نمی شه که مرده مثل چی چشم چرونی کنه تو خودت رو حفظ کن شاید سخت تر بشه 
آی مرده شور اون دینی رو ببیرن که آدم داشته باشه اون وخ  یه دختره با چهار تا قلم آرایش بتونه ببردش 
البته ایین دلیل نمی شه که خانوم ها هم به حجابشون اهمیت ندن چون خداییش آرایش های زننده خود به خود جلب توجه می کنن 
و این که از نطر من  یه خانوم ارزشش خیلی بیشتر از این جرف هاست که بخواد آرایش کنه

RE: اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان - ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ - 19-11-2013

وای cry2 :angry2: :97:

RE: اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان - ~~sweet love~~ - 19-11-2013

مرسی.

RE: اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان - ana16 - 19-11-2013

محشر بود

RE: اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان - mustafa ceceli - 19-11-2013

(29-10-2013، 19:02)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک توسرشون.......اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان 2

اینا که لباساشون سادست دیگه

خودشم اونا جوونن باید جونی کنند

RE: اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان - جمره چایاک - 19-11-2013

سپوس عزیزم

RE: اینجا ایران است نه بهتر است گفت اخر الزمان - gesooya - 19-11-2013

چي بگم والا Undecided