انجمن های تخصصی  فلش خور
چه ادمایی هستن این پسرا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: چه ادمایی هستن این پسرا (/showthread.php?tid=68064)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: چه ادمایی هستن این پسرا - behnam_10 - 07-11-2013

چرا فکر بد می کنی

RE: چه ادمایی هستن این پسرا - shirin.98 - 20-11-2013

قشنگ بووود 
4xv

RE: چه ادمایی هستن این پسرا - zahra1377 - 20-11-2013

(20-11-2013، 18:20)shirin.98 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ بووود 
4xv
عاشششششقتم دوست منTongue

RE: چه ادمایی هستن این پسرا - hazza - 20-11-2013

اصغر برات بمیره علییییییییییییی،نه مادرتBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: چه ادمایی هستن این پسرا - A R M A N - 27-11-2013

خوب پس که اینطور..... منم میدونم چیکار کنم خانم زهرا .... . کاری میکنم تمام پسرای این انجمن دشمن تمام دخترای انجمن بشن ...
من ادم بدی نیستم ولی همیشه به یاد بد بودن هستم میخوام بشم بدترین ادم رو کره زمین ولی ... یه کم زمان میخواد .

RE: چه ادمایی هستن این پسرا - ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦ - 27-11-2013

ههههههههههههههههه چه ادمایی ؟؟؟Big Grin

RE: چه ادمایی هستن این پسرا - zahra1377 - 27-11-2013

(27-11-2013، 17:54)khooroos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب پس که اینطور..... منم میدونم چیکار کنم خانم زهرا .... . کاری میکنم تمام پسرای این انجمن دشمن تمام دخترای انجمن بشن ...
من ادم بدی نیستم ولی همیشه به یاد بد بودن هستم میخوام بشم بدترین ادم رو کره زمین ولی ... یه کم زمان میخواد .
بی جنبهAngry

(27-11-2013، 18:01)zahra1377 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-11-2013، 17:54)khooroos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی جنبهAngry
بی جنبه ؟؟؟؟؟؟؟‌تو به این میگی بی جنبگی ؟؟؟؟ هر چی دلت خواسته به پسرا گفتی بعدا توهینم میکنی ؟؟؟
برو تو ارسال های من ببین حتی یه توهین کوچیکم که شده به دخترا کردم ؟؟؟؟ خوب معلومه که نه چون من هیچ فرقی بین ادما نمیبینم به ظاهرشون نگاه میکنم ...

RE: چه ادمایی هستن این پسرا - zahra1377 - 27-11-2013

(07-11-2013، 17:00)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی کیفیتDodgy
عجب بابا..یه بارمیگه جالب بود.دوباره میگه بی کیفیتConfused

(27-11-2013، 18:07)khooroos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-11-2013، 18:01)zahra1377 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی جنبهAngry
بی جنبه ؟؟؟؟؟؟؟‌تو به این میگی بی جنبگی ؟؟؟؟ هر چی دلت خواسته به پسرا گفتی بعدا توهینم میکنی ؟؟؟
برو تو ارسال های من ببین حتی یه توهین کوچیکم که شده به دخترا کردم ؟؟؟؟ خوب معلومه که نه چون من هیچ فرقی بین ادما نمیبینم به ظاهرشون نگاه میکنم ...
اقا اصن شرمنده.منظورم باشما نبود.خوبه؟

(27-11-2013، 18:08)zahra1377 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2013، 17:00)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی کیفیتDodgy
عجب بابا..یه بارمیگه جالب بود.دوباره میگه بی کیفیتConfused

(27-11-2013، 18:07)khooroos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی جنبهAngry
اقا اصن شرمنده.منظورم باشما نبود.خوبه؟
نمیخواد شرمنده باشین ... اشکالی نداره ... من یه خورده عصبانی شده بودم ...