انجمن های تخصصی  فلش خور
اتفاق های عجیب و ترسناک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: اتفاق های عجیب و ترسناک (/showthread.php?tid=68246)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: اتفاق های عجیب و ترسناک - 2ne1.2ne1 - 09-11-2013

(08-11-2013، 17:24)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط ی بارهمچین حسی به من دست داده اونم بدجور.ساعت 3 نصف شب داشتم صدای اذان میشندیدم.تازه این یکیش بود.داشتم سکته میکردم.
خب احتمال داره...جن هاهم از اذان فران و اینا می ترسن Undecided

(08-11-2013، 17:54)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ولی خوب واسه من دیگه طبیعی شده چندتاازعکساتم خرابه
شاید ولی واسه من همه ی عکسا رو نشون می دهUndecided

(08-11-2013، 21:43)پونی کوچولو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگار یکی با سوزن زد تو کمرم هنوز برنگشتم ببینم کیه؟چیه؟Exclamationcrying
ن ها زیاد ترسناک نیستن مونده چطور باهاشون رفتار کنی من که 6 بار دیدمشونو با هم ارتباط برقرار کردیم ...باور کن...ولی موجودات نازین...چون شبیه گربه هستنBig Grin

(08-11-2013، 22:03)سانا50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خیلی زیاد
راستی پشت سرم ایینه بود نگاه کردم یه پسر خوشکل دیدم!!
از اون جنای داف اومده سراغت...!
خوشا به حالت25r30

(08-11-2013، 16:50)mahsa690 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره تا دلت بخواد واسه من اتفاق افتاده ولی مدلای دیگه...Tongue
خوشبختمWink

RE: اتفاق های عجیب و ترسناک - ▪неизвестный▪ - 10-11-2013

خیلی جالب بود. چنین اتفاق هایی برایم پیش نیامده.
در مورد خواب: اگر IQمن خیلی کم باشد و این خواب را ببینم ،به احتمال زیاد میـخـنـدم ...

RE: اتفاق های عجیب و ترسناک - عماد3 - 10-11-2013

بابا این چیه نوشتی 

راستی الان که داری این مطلبو میخونی به پشتت نگاه کردی.اگه یکی یه دفعه محکم بزنه تو کمرت چیکار میکنی؟......................مراقب باش.........................!
یه دفعه ادم خوابش نمیبره و  هی می ترسه 

RE: اتفاق های عجیب و ترسناک - 2ne1.2ne1 - 10-11-2013

(10-11-2013، 17:33)عماد3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا این چیه نوشتی 

راستی الان که داری این مطلبو میخونی به پشتت نگاه کردی.اگه یکی یه دفعه محکم بزنه تو کمرت چیکار میکنی؟......................مراقب باش.........................!
یه دفعه ادم خوابش نمیبره و  هی می ترسه 

عجبUndecided

RE: اتفاق های عجیب و ترسناک - unruly - 10-11-2013

تا حالا واست اتفاق افتاده تو اتاقت تنهایی و میخوای بخوابی از بالای سرت پشت تختت صدای نفس کشیدن بشنوی و بترسی نگاه کنی؟یا صدای راه رفتن بشنوی ولی باز بترسی نگاه کنی؟
ذهنم خلاقه؟

RE: اتفاق های عجیب و ترسناک - чернаяЛуна - 10-11-2013

من که تاحالا اینجوری نشدم نمی دونم

RE: اتفاق های عجیب و ترسناک - ☺ALIVE☺ - 10-11-2013

از این تاپیک ها نزارین این جا بچه های کم  سن و سال زیاده

RE: اتفاق های عجیب و ترسناک - 2ne1.2ne1 - 10-11-2013

(10-11-2013، 21:35)unruly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا واست اتفاق افتاده تو اتاقت تنهایی و میخوای بخوابی از بالای سرت پشت تختت صدای نفس کشیدن بشنوی و بترسی نگاه کنی؟یا صدای راه رفتن بشنوی ولی باز بترسی نگاه کنی؟
ذهنم خلاقه؟
 اره شده بعدشم به اینه نگاه کردم و عشقم بلودی مری روح معروف رو دیدم و از اون به بعد با هم هستیمHeart

RE: اتفاق های عجیب و ترسناک - xx_sina_xx - 11-11-2013

من این اتفاقا زیاد افتاد برام

RE: اتفاق های عجیب و ترسناک - ainazz - 13-11-2013

mosalaman sektaro mizanam