انجمن های تخصصی  فلش خور
عكس بازيكن ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: عكس بازيكن ها (/showthread.php?tid=71)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: عكس بازيكن ها - mehrani - 01-06-2011

این رو میدونستی کاکا "KAKAُ" دینش رو اسلام کرده؟

RE: عكس بازيكن ها - mo@mmad - 01-06-2011

جدي جدي دينش رو اسلام كردهHuh
جدي جدي دينش رو اسلام كرده ExclamationExclamationنه بابا

RE: عكس بازيكن ها - mehrani - 01-06-2011

دوستام میگند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RE: عكس بازيكن ها - mo@mmad - 02-06-2011

شايد دوستات دروغ ميگن

RE: عكس بازيكن ها - mo@mmad - 03-06-2011

فهميدي دوستات درو غ ميگن يا نه؟Huh

RE: عكس بازيكن ها - mehrani - 03-06-2011

فک کنم آره رفتم مدرسه از بعضی دیگه پرسیدم گفتن نه اسلام نیست ولی توی سایت پیدا میکنم

RE: عكس بازيكن ها - mo@mmad - 03-06-2011

حالا حقيقت رو پيدا كن مهران جان و در اين جا بنويسBig Grin

RE: عكس بازيكن ها - mehrani - 03-06-2011

كاكا، هافبك جوان و ملی‌پوش برزیلی تیم فوتبال آ.ث میلان مسلمان شد.

به گزارش روزنامه الریاضی عربستان، این بازیكن توانمند و تكنیكی بعد از مطالعه عمیق در دین مبین اسلام، به این آیین گرویده است.

این روزنامه نوشت: كاكا از مدت‌ها قبل تلاش كرد تا به دین اسلام آشنا شود. او برای این منظور از دوستان مسلمان خود كمك گرفت و از آنها پرسش هایی درباره دین اسلام كرد؛ حتی به منابع دین اسلام دسترسی پیدا كرد و به آگاهی زیادی از این دین رسید.

بنا بر نوشته این روزنامه، كاكا اكنون دین اسلام را پذیرفته و به این آیین گرایش پیدا كرده است.

براساس این گزارش، كاكا نام عبدالرحمان را برای خود برگزیده است.

وزنامه الریاضی از زبان کاکا هم نوشته است : اسلام پیامی زیبا و هدفمند دارد برای صلح و دوستی در جهان و چه خوب است که انسان به این دین مبین گرایش پیدا کند.

شخصیت اسلام در وجود هر مسلمانی مجسم میشود و من فکر می کنم آدمی به دنیا آمده تا مسلمان باشد.

وی ادامه داد: من به دین صلح ایمان آوردم در حالی که امر دین کاملا شخصی است و هر انسانی در این زمینه آزاد است.

کسی حق دخالت در این موضوع را ندارد و من هم به صورت کامل و مستقل مسلمان شدم.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاین هم از کاکا وقتی رفتم توی سایت ویکی پدیا ندیدم چیزی که دینش رو بگه ولی اخر کار تصمیم گرفتم یه چیز دیگه بزنم توی گوگل سرچ کردم:دین کاکا و خیلی مطلب بود که "کاکا دین خود را اسلام کرد" ولی شاید هم اینا شایعه باشه! ولی من باور دارم شما رو نمیدونم!؟

این هم عکس از کاک"KAKA"_:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عكس بازيكن ها 2

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عكس بازيكن ها 2

عكس بازيكن ها 2

RE: عكس بازيكن ها - mo@mmad - 04-06-2011

اينم از علي كريمي:
عكس بازيكن ها 2
عكس بازيكن ها 2
عكس بازيكن ها 2
عكس بازيكن ها 2

RE: عكس بازيكن ها - mo@mmad - 04-06-2011

مسي و رونالدو:
عكس بازيكن ها 2
عكس بازيكن ها 2