انجمن های تخصصی  فلش خور
به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو (/showthread.php?tid=72051)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - MAHTA .S - 03-12-2013

مادر، من هرگز بهشت را زير پايت نديدم، زير پاي تو آرزوهايي بود كه به خاطر من از آن گذشتي، در آن دنيا حلالم كن.
مرا ببخش مادر.-___-♥

RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - PANIZ 78 - 03-12-2013

مادرم همیشه در هر جا تنهایی ام را میشکنی
در قلبم اتاقی خالی دارم که با نام و یاده تو پر میشود
تو برای من حکمه زمین و داری بودنت تضمینه زندگی
Heart
تمام گفته ام این است
دوستت دارم Heart

RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - xx_sina_xx - 03-12-2013

تا اینجا جمله ی مهتا خیلی قشنگه

RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - رایا جون - 03-12-2013

گویا بهشت هم کویر است این را دیشب از کف پای مادرم فهمیدم............

RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - mity pity - 03-12-2013

دانه ای بودم تو باران محبت را بر سرم ریختی تو افتاب نگاهت را به من ارزانی دادی  جوانه زدم و شکوفه دادم حالا شکوفه هایم را به تو تقدیم میکنم  مادر Heartابی دریا ها وسعت بی کرانی از نگاه توست و بی کران دشت ها وسعت ناچیزی از قلب توست مثل پرنده ای کوچک از ناچیز نگاهم به پهنه نگاهت می نگرم وهمچون نسیم قلبت را در مینوردم تا خود را بیابم در بی نهایت واژه های دنیا  مادر Heart

RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - عشق =......... - 03-12-2013

زمیـــــــــــــن خوردن وقتی قشنگه، که هدفت بوسیدن پای مادر باشه Heart

زمیـــــــــــــن خوردن وقتی قشنگه، که هدفت بوسیدن پای مادر باشه Heart

تلخی قصه اونجاست که وقتی دلم سوخت ، دلش خنک شدبه قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو 2

زمین خوردن وقتی قشنگه هدفت بوسیدن پای مادر باشه!!!!به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو 2

RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - чернаяЛуна - 03-12-2013

**********گر پادشاه عالمی***************آخر گدای مادری**********
مادرم مرا ببخش
اگر روزی بی حوصله بودم
اگر روزی بی اعتنایی کردم
بداخلاقی هایم را جدی نگیر که من بدون تو هیچم...Heart

RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - alireza-1377 - 03-12-2013

مادرم دوست دارم!!!!!!!!!!!
چون هر چقدر جملت ساده تر باشه مادر بهتر خوشش میاد!!!!!!
حالا سپاسمو بده+جایزه

RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - neda2013 - 03-12-2013

اگر تمام حلزونهای عالم  دست به دست هم بدهند تا به چین رنج هایت سفر کنند؛
باز هم کاری از پیش نخواهند برد ، گیرم عصاره شفابخش هم داشته باشند.
چین و چروک رنجهایت را  مرهمی نیامده مادر ...

RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - امیر علی . - 03-12-2013

اگر تمام حلزونهای عالم  دست به دست هم بدهند تا به چین رنج هایت سفر کنند؛
باز هم کاری از پیش نخواهند برد ، گیرم عصاره شفابخش هم داشته باشند.
چین و چروک رنجهایت را  مرهمی نیامده مادر ...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
از مرگ نمی ترسم
من فقط نگرانم
که در شلوغی آن دنیا
مادرم را پیدا نکنم ...