![]() |
بگید خواننده کیه ؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: بگید خواننده کیه ؟ (/showthread.php?tid=77886) |
RE: بگید خواننده کیه ؟ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 04-01-2014 سعید شایسته رفتی و رفتی و این دل ِ من منتظر بشنوه آخر ِ شب صدا گرم ِ تو از پشت ِ خط جلو چشمم ِ تصویرت همش RE: بگید خواننده کیه ؟ - **marjan - 04-01-2014 بگید این از کیه: ال خوری از بغض پری میفهمم ناراحتی قصه داری میفهمم دلواپس فردای با من بودنی دل گیری از من اما در گییر منی داری دل میزنی دل میکنی تو کم کم من بهت حق میدم من حالتو میفهمم نبض احساستو میگیرمو حالت خوش نیست این دفه نیت من خیره تو فالت خوش نیست دارم میبازمت ای داد بیداد خودم کردم که لعنت بر خودم باد ؟؟؟ RE: بگید خواننده کیه ؟ - Mιѕѕ UηυѕυαL - 04-01-2014 این قبلی من ک اهنگ ننوشته .. ![]() نرو خوآهش میکنم .. فقط ی لحظه صبر کن .. ک هنوز حرف نگفته واسه تو خیلی دآرم .. اگه گفتین مآل کیه ؟؟ (04-01-2014، 11:14)**marjan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مازیآر فلاحی RE: بگید خواننده کیه ؟ - One direction love me ♥ - 04-01-2014 (04-01-2014، 11:14)**marjan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مازیارفلاحیD RE: بگید خواننده کیه ؟ - ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ - 04-01-2014 (04-01-2014، 10:50)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ســـــــــــــــــــــوگند درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این مال کیه حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازدست من میری از دست تومیگیرم تو زنده میمونی منم که میمیرم تو رفتی از پیشم دنیام وغم برداشت برداشت ما از عشق RE: بگید خواننده کیه ؟ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 05-01-2014 ســـــــــــــــــــــوگند درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این مال کیه حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازدست من میری از دست تومیگیرم تو زنده میمونی منم که میمیرم تو رفتی از پیشم دنیام وغم برداشت برداشت ما از عشق [/quote] اورین سوگنده ![]() ![]() ![]() فک کنم گروه سون باشه!!!!!!!!!!!!!!! حالا این: باز منم و جفت جفت چراغ قرمز جلوم همه با یه جفت چشم قرمز سُر و مُر و گنده ، تو برو روضه شب جمعه تا جمجمه پر شه RE: بگید خواننده کیه ؟ - *Nafas* - 05-01-2014 آهنگ مغز از قاف وقت گریه هیچی مثل شونه های تو نمیشه من واسه نفس کشیدن تورو میخوام تا همیشه تورو میخوام واسه قلبم که بهونه داشته باشه تا چشام دوباره از خواب رو به چشمای تو واشه من به تو ستارمو میبخشم قلب پاره پارمو میبخشم جز خودت که حالمو میفهمی به تو هرچی دارمو میبخشم RE: بگید خواننده کیه ؟ - ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ - 08-01-2014 (05-01-2014، 9:27)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اورین سوگنده ![]() ![]() ![]() فک کنم گروه سون باشه!!!!!!!!!!!!!!! حالا این: باز منم و جفت جفت چراغ قرمز جلوم همه با یه جفت چشم قرمز سُر و مُر و گنده ، تو برو روضه شب جمعه تا جمجمه پر شه [/quote] نه عزیزم مال ابـــــــــــــــــــــــی واما جواب نفس جان میشه گروه ســــــــــــــــــــــــــــــون7 RE: بگید خواننده کیه ؟ - *Nafas* - 08-01-2014 حالا دیگه شدم مرد واسه خودم هر کاری می کنم گوش نمیدم به حرفای دورم تا برسم به یه فردای روشن هر باریم دیگه بخورم زمین پا میشم رفیقامم همینجان پیشم ام خلیلی تا تی تی اس کمینی تا تیزی آره ما اینیم آره ما اینیم آره ما اینیم این از کیه؟ RE: بگید خواننده کیه ؟ - بیتا خانومی* - 10-01-2014 نمیدونم این از کیه: خوش به حالش اونکه تو رو داره /اونکه هرجایی میری کنارته چشم از تو بر نمیداره خوشبه حالش اونکه باهاشی همش اینقد خوبه باهات/تو خوبی باهاش حتی نمیتونی یه لحضه جدا شی ازش ............ |