![]() |
به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... (/showthread.php?tid=78239) |
RE: به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... - Eli17 - 19-05-2014 وای خیلی خوب بود مرسی ![]() RE: به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... - حانی خوشگله. - 19-05-2014 ممنون خوب بود ![]() میشه یه ذره فونتش و بزرگ کنی با سر رفتم تو کامپیوتر ![]() RE: به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... - ❤R@TA❤ - 19-05-2014 دمت گرم عالی بود مرســـــــــــــــــی ![]() RE: به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... - محمد و زهرا - 19-05-2014 ![]() RE: به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... - . . . P oo R ! A . . . - 19-05-2014 هوومممممم خوشمان آمد ![]() RE: به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... - ღ narges ღ - 19-05-2014 باید به بعضیا گفت عزیزم تو روی پاهات نمی تونی وایسی ؛ چه برسه به حرفات . . . . . . به بعضیا باس گفت عزیزم زندگی ما بازار نیست که بری یه دور بزنی و اگه از کسی خوشت نیومد برگردی ، اگه رفتی دیگه برو . . . . . . به بعضیا باس گفت: پر و بالو ک خودم بهـــــــــت دادم.. دم از کــــجا در آوردی بدبخت!؟! . . . . . . به بعضیا باید گفت این بادی که انداختی توو گلوت ، قبلا توو معده ی ما بوده … آره … . . . . . . باس به ی ســـــــریام گفــــــت : عوض نمیشی…؟؟؟ خیالی نیست… تعویض که میشی . . . . . . به بعضی از دخترا باید گفت عزیزم یه ذره صورت رو آرایشت مونده . . . . . . ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﺁﺭﻩ ﻣﻦ ﺳﺮ ﺗﺎ ﭘﺎﻡ ﯾﻪ ﻗﺮﻭﻧﻪ ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﻮ ﮔﺮﻭﻧﻪ … . . . . . . باید به بعضیا گفت ﻣﻮﻗﻌﻰ ﻛﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﻴﺰﻧﻢ ، ﺳﺮ ﺗﻜﻮﻥ ﻧﺪﻩ … ﺻﺪﺍﻯ ﺯﻧﮕﻮﻟﺖ ﺭﻭ ﻣﺨﻪ(((((: !!!!! . . . . . . به بعضیام باس بگی پسرم، با دود بزرگ نمیشی! دودکش خانه را نگاه کن، سال هاست به همین اندازه است … . . . . . . ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﺍﻭﻥ ﻧﻮﻥ ﻭ ﻧﻤﮑﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ ﺳﯿﺮﺕ ﻧﮑﺮﺩ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻡ ﮔ…ﻪ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ؟؟؟ . . . . . . به بعضیا باید گفت راهی که داری میری من خط کشیش کردم واسه ما کلاس نذار! . . . . . . به بعضیااام باید گفت وقتی به بزرگیت پی بردم که سیفونو کشیدم و نرفتی پایین! . . . . . . بعضیااااا یه جوری رفتار میکنن که باید بهشون گفت عزیزم درسته ایران جنگل زیاد داره, اما شما داری تو شهر زندگی میکنی. یا برگرد پیش دوستات یا آدم باش خواهشا! . . . . . . از دست بعضی ها نباید ناراحت شد! چون نه تنها هیچی تو دلشون نیست بلکه تو مغزشون هم نیست! . . . . . . ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺍ ﺍ ﺍ ﺍ ﺍ ﺩﻭﺳﺘﯿﺸﻮﻥ ﻣﺜﻞ ﻗﺮﺹ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣﯽ ﻣﻮﻧﻪ …… هر ۸ ساعت یک نفر….. . . . . . . بعضیاااام تا دیروز واسمون چشم چشم دو ابرو میکشیدن حالا خط و نشون میکشن… :| . . . . . . بعضیا از “انسان” بودن فقط دو حرف اولشن… . . . . . . بعضیا هم عــــ♥ــشــــ♥ــقـــــــن مثل حــ♥ــوای مــ♥ـــن RE: به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... - Av!Sh@ 1D - 19-05-2014 خیلی عالی بودن RE: به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... - سفیدبرفی قرن21 - 19-05-2014 عاااااااااالی بودش RE: به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... - ☆รคђคг★ - 19-05-2014 تكراري ×!× RE: به بعضیا باید گفت ... و ... مورد داشتیم ... - نفیسn - 19-05-2014 خیلی عالی بودن ادامه بده ![]() |