انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت (/showthread.php?tid=81892)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ♣♦♠l♥k♠♦♣ - 06-02-2014

ايسان به سوالايه صفحه ي قبل ج بدع

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 06-02-2014

(06-02-2014، 18:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام!! (:

عشقـم ^_^ خوبی خانومم !؟ (:

بـلـی بـلـی مـث هـمـیـشه(:

میگمـا این هووی گـرامـی مهلـا لـویی رو مـث مـن دوس دارع یـا بـیـشتر؟؟

الـبـتـه مـن کـه مـیـدونـم من بیشتر لویی رو دوس دارم

(06-02-2014، 18:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی
رابرت پتینسون

Robert Pattinson

مـن عـاشقـشـم(:

جـذابه^__-

(06-02-2014، 18:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام!! (:

بابت اونروز ببخشید....!!اونرو آنزیــمه پاچـه گیریــم زده بود بالا...!!!

نفس بخدا خفت میکنـــم!!اینارو میتونــی تو پ.خ بپرســی و من نیز پاسخ بدمـ...!!
مـن کـه چـیـزی یـادم نی!
اصـن مـهـم نـی ! شـایـد مـن بـایـد خـفـه میشدم!(:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ღSηow Princessღ - 06-02-2014

آقای مدیر موضوع رو مهـــم کن..!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - † αƖιєη † - 06-02-2014

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ALONE B0Y ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
EDRINA ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
milad joon ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
rF@N£ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آناهیتا جوووووون ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღSnow Princessღ ، 1 مهمان

یا امام زاده بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــژن 0_0
گفتگو حق هم دارع بپوکهSleepy
.
.
عرفان= تماشاچی  Angel
ممد = قاطی 25r30
میلاد جوون = کلا بیخیالش Dodgy
رکسانا ( خودم ) = شیکر طلا Big Grin
ALONE BOY = تو فاز کل کل
آناهیتا جووون= سقف دارع میریزه 25r30
SNIW PRINCESS=  رمان و عکس Angel
مهراوه =  اسمش هس ولی خودش نی |:
آیسآن = عشـــــــقی ^_^
1 مهمان = بیکار Sleepy

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Mohammad 77 - 06-02-2014

تانمیعغالنزتئلاافتالدفقمکخستاهفقحی

Big GrinBig GrinBig Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - *Nafas* - 06-02-2014

بازم تو روحتون=/

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ღSηow Princessღ - 06-02-2014

(06-02-2014، 18:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام!! (:

عشقـم ^_^ خوبی خانومم !؟ (:

بـلـی بـلـی مـث هـمـیـشه(:

میگمـا این هووی گـرامـی مهلـا لـویی رو مـث مـن دوس دارع یـا بـیـشتر؟؟

الـبـتـه مـن کـه مـیـدونـم من بیشتر لویی رو دوس دارم

(06-02-2014، 18:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی
رابرت پتینسون

Robert Pattinson

مـن عـاشقـشـم(:

جـذابه^__-

(06-02-2014، 18:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام!! (:

بابت اونروز ببخشید....!!اونرو آنزیــمه پاچـه گیریــم زده بود بالا...!!!

نفس بخدا خفت میکنـــم!!اینارو میتونــی تو پ.خ بپرســی و من نیز پاسخ بدمـ...!!
مـن کـه چـیـزی یـادم نی!
اصـن مـهـم نـی ! شـایـد مـن بـایـد خـفـه میشدم!(:

خلاصـه ببخش..!!من با هیچکس اونطور حرف نمیزنـــم!!اونــروز بهـــم ریختـه بودمـ...!!Sleepy

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - along boy - 06-02-2014

(06-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ALONE B0Y ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
EDRINA ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
milad joon ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
rF@N£ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آناهیتا جوووووون ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღSnow Princessღ ، 1 مهمان

یا امام زاده بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــژن 0_0
گفتگو حق هم دارع بپوکهSleepy
.
.
عرفان= تماشاچی  Angel
ممد = قاطی 25r30
میلاد جوون = کلا بیخیالش Dodgy
ALONE BOY = تو فاز کل کل
آناهیتا جووون= سقف دارع میریزه 25r30
SNIW PRINCESS=  رمان و عکس Angel
مهراوه =  اسمش هس ولی خودش نی |:
آیسآن = عشـــــــقی ^_^
1 مهمان = بیکار Sleepy

من کوشم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - † αƖιєη † - 06-02-2014

(06-02-2014، 18:54)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی>__________<
رکی میمردی دیر تر بیای
حق منو خوردی-____________-
ارسالت رو ویرایش کن من باس اول میشدم>__<
با اندوه اعلام میکنم:
دوم
به قول احمت : ^_^
هو هو هو هآ هآ هآ ((((((((((:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ƒαкє ѕмιƖє - 06-02-2014

(06-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآن = عشـــــــقی ^_^

^_^ فـدات خخخ !! Heart