![]() |
نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان (/showthread.php?tid=87996) |
RE: نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان - F A R ! N - 24-02-2014 من کاری به قرعان ندارمع اما به نظرم کلا رابطه جنسی چیز مزخرفیه! همونطور که به نظرم ازدواج ینی حماقت دوطرف! همجنسگرایی الان از تجاوزات آمارش بالاتر رفته بعضی کشورا از همجنسگرایی حمایت میکنن اما بعضی از کشورا هم کاملا مخالف هستن! ب نظرم این امر چیزی نیس که دولت بخواد روش تصمیم بگیره باس خود مردم روش فک کنن مثلن شاید یکی بخواد همجنسگرا باشه ب دولت ارتباط نداره که! البته ان فقط نظر شخصیه من سحر!!!! ممکنه تو یا خیلیا با من مخالف باشن اما نباید اینو فراموش کرد که هرکسی آزادی بیان باس داشته باشعـ |: RE: نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان - Navisa. - 24-02-2014 (16-02-2014، 1:33)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سینا لازم نیس کسی برای تو چیزی رو توضیح بده خودت تمام اینا رو فوت ابی!!!!!! درضمن این کارت اسپم حساب میشه ![]() RE: نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان - سروش... - 01-03-2014 (24-02-2014، 13:44)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رابطه جنسی مثل غذا خوردن خواب و .... است کسی که اینو نداشته باشه ادم سالمی نیست RE: نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 01-03-2014 بنظر من اسلآم دین خیلی خشنیه ! که تو ایران خیلی شل میگیرن اگه بخوآن دین احکآم اسلام رو تشبیه کنید شبیه گروه طآلبآن بآید بشه ! که زنآ حق هیچکآری رو ندآرن و ................. ! RE: نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان - سروش... - 01-03-2014 (01-03-2014، 18:29)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسلام دین خوبیه ولی افراد مزخرفی مثل اقای اکس و اگرگ بدش کردن اسلام دین خوبیه ولی افراد مزخرفی مثل اقای اکس و اگرگ بدش کردن RE: نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان - Navisa. - 01-03-2014 شما مشکل دارید ![]() RE: نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان - kamran2 - 01-03-2014 (01-03-2014، 18:15)سروش... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من کاملا ای حرف رو قبول دارم RE: نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-03-2014 مـن هـمـیـشـه از همجنس باز ها و همجنسگراها دفاع میکنم! ایـن افـراد کـلـا از زمـان تـولـد یـه سـری تناقـصـی هایی داشـتـن و یـه سـری از هـورمـون هـا توی بـدنـشـون ترشح نشده که بـاعـث میـشـه یـه سـری رفـتـار و یا حـتـی قیافشون شبیه بـقـیـه پسرا نـبـاشـه(گی ها)یا شبیه دختترای دیگه نباشه(لـزها) مـثـلـا قیافه که سـاده تـرین چیزه تـوی پسرا مـمـکنه لب ها صورتی باشه یا صورت کشیده و گونـه های برجسته مث دخترا داشـتـه باشن یا صدای ظریف! مـتـاسـفـانـه مـردم هـنـو هـمـون عـقـاید قدیمی رو راجـب اینجور افـراد دارن و اونـارو مایه ی نـنـگ میدونن امـا به نظر من اونـا فرقی با انسان های معمولی ندارن و گـرایششون بـه هـم جـنـس خـودشـون یـه امـر غـیـر عـادیه.پـس هیچوقت نـبـاس اونـا رو مـقـصـر بـدونـیـم|: [من اینهمه طرفداری میکنم واس اینه که شایعات زیادی هس که لویی و هری(لری)گی هستن که به احتمال زیاد درستن وگرنه منو چه به این حرفا ![]() RE: نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان - F A R ! N - 01-03-2014 (01-03-2014، 18:15)سروش... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من این نظر شخصی منه اره من ادم غیر سالم ![]() شاید باتوجه محیط اجتماعی بعدا نظرم تغییر کنه اما بعله گفته شما درسته ! س×× برا همه نیازه اما وقتی عمدتا وختی بهش فک میکنم میبینم واقعا مزخرفه... بگذریم خانم گوگوش هم برای همجنسگرایان اهنگ جدید خونده ![]() RE: نهی شدید قرآن کریم در مورد همجنسگرایان - $maryam$ - 01-03-2014 (01-03-2014، 18:29)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلانم خشن نیست اتفاقا اگه بیشتر مطالعه کنید میبینید همه چیز توش به نفع انسان هاست (14-02-2014، 16:43)سروش... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه وابسته به ژن بود پس چرا تو همون هزار سال پیش همجنس گرایی انقدر زیاد نبود اینا همش بهانست |