انجمن های تخصصی  فلش خور
نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) (/showthread.php?tid=89353)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) - MAHDI 190 - 18-02-2014

واست متاسفم دیگه افتادی از چشام Sleepy

RE: نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) - I LOVE YOU FARHAD - 18-02-2014

(18-02-2014، 13:20)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 13:19)iman77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش اصن شرکت نمیکردیم.معلوم بود خودش اول میشه

دور بعد من نیستم ببینم چه غلتی می کنید ... Dodgy

باشه داره ادا خوبا رو در میاره
حرف دهنتو بفهم میفهمی ؟
انسان اگه ادم باشه الکی وقتی کسی
بهش فحش نداده بهش فحش نمیده
اگه بده میشه مثل یه حیوان چهار پا
که اولش خ داره بعد ر
خر حیوانیست که هیچی نمیفهمه و هرکسی
هرچی بهش بگه نمیفهمه دقیقا یه دونه از این
هست چون بهش فحش ندادیم فحش میده

RE: نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) - MAHDI 190 - 18-02-2014

اعماد داداش وِلش کن این خودشو نشون داد!!!

بچس نمیفهمه دیگعWink

RE: نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 18-02-2014

بـا مـدیـر انـجـمـن مسابقات هماهنگ کرده بودین؟؟؟

یـه زمانی این مسـابـقـه هـا جـآیزه داشت|:

RE: نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) - 30Ḱᗩᔕ - 18-02-2014

(18-02-2014، 13:29)فرهاد عشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا به امیرتتلو22 رای بدهید

این قدر تبلیغ کردی حذف شد ! Dodgy

(18-02-2014، 13:35)emad bmw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 13:20)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 13:19)iman77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش اصن شرکت نمیکردیم.معلوم بود خودش اول میشه

دور بعد من نیستم ببینم چه غلتی می کنید ... Dodgy

باشه داره ادا خوبا رو در میاره
حرف دهنتو بفهم میفهمی ؟
انسان اگه ادم باشه الکی وقتی کسی
بهش فحش نداده بهش فحش نمیده
اگه بده میشه مثل یه حیوان چهار پا
که اولش خ داره بعد ر
خر حیوانیست که هیچی نمیفهمه و هرکسی
هرچی بهش بگه نمیفهمه دقیقا یه دونه از این
هست چون بهش فحش ندادیم فحش میده

ینی تو این قدر با ادبی که واست غلتی فحشه؟ Dodgy
اصلا شما هم توی پ.خ تبلیغ کنید فقط توی تاپیک نکنید ! Smile

(18-02-2014، 13:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـا مـدیـر انـجـمـن مسابقات هماهنگ کرده بودین؟؟؟

یـه زمانی این مسـابـقـه هـا جـآیزه داشت|:

با صابر هماهنگ شده بود
خب منم خودم اول شدم به خودم جایزه بدم؟ |:
کاملا ویرایش شد ! Sad

آقا من اصلاً غلط کردم مسابقه گذاشتم ... cryingcryingcryingcrying

RE: نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) - Ã V Ä Ť Å Ŗ - 18-02-2014

برو بابا با این رای گیریت Dodgy

یهو بگوهمه انصراف بدن تو اول شی
الکی منو حذف کرد

خیلی مسخره بود

RE: نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) - ( lιεβ ) - 18-02-2014

اصلا معلوم نبود تو اون تاییب آخرش زدی هرکی سپاساش زیاد شد برندس بعد یه تاییب دیگه زدی .. Dodgy

RE: نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) - 30Ḱᗩᔕ - 18-02-2014

(18-02-2014، 13:50)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا معلوم نبود تو اون تاییب آخرش زدی هرکی سپاساش زیاد شد برندس بعد یه تاییب دیگه زدی .. Dodgy

من گفتم هر کی بهش سپاس دادم تو مسابقه شرکت داده میشه ! Undecided

RE: نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) - سامینا اصل استقلال 4 - 18-02-2014

وای تو بهترین برو بابا تبلیغ میکنی اون وقت انتظار داری رای نیاری عجب دقل بازی متاسف شدم برات مسابقتم بخوره تو سرتDodgyAngryAngryAngryDodgy

RE: نَــــتــــآیِــــجِ بِِــــهــــتَــــریــــن اِمــــضــــآ !!! ( بدویین بیاین ) - オスイン - 18-02-2014

وایی