انجمن های تخصصی  فلش خور
چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا (/showthread.php?tid=93803)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا - noosha joon - 06-03-2014

(06-03-2014، 16:56)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 16:48)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 16:43)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین تف کرده به طرفدارهاش هم کارخوبی کرده -___-
یا توی یه سطل رستوران ...کرده ادم خوبیه -___-
خودت بگو -__-
 و قبول داره که اشتباه کرده ، میگه که سعی داره بهتر بشه ، و نیاز به یادگیری برای زندگی بهتر داره و این بدون کمک بیلبرها و دوستان ، خانوادش و حمایت اونا امکان پذیر نیس.
+در آخرین مصاحبه خودش گفته که قصد داره به کلیسا بره و امیدواره خدا اونو ببخشه
دوستاش که از خودش بدترن -___-

میگن جاستین از دنیای پاپ خداحافظی کرده میخواد بره رپ بخونه -__-

یعنی خدا بخیر کنه !!
نخیر این شایعه ست همچین چیزی نیست من مطمئنم!SleepyUndecided

(06-03-2014، 17:00)hastam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین اونور دنیا داره عشق میکنه شما ارزشتون بیشتر از این حرفاست ک یخواید باش کامنت بزاری....اون خوب یا بد باشه چ طوفیری ب حال ما داره....؟؟؟؟؟
حق باتوئه فرق خاصی به حال ما نداره!
من این موضوعو برا اونایی گذاشتم که فقط بلدن شایعه پشت سرش درست کنن و حرفهای الکی بزنن که اینجا مناسب نیست بگم!AngelDodgy

RE: چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا - -Edgar - 06-03-2014

(06-03-2014، 17:03)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 16:56)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 16:48)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 16:43)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین تف کرده به طرفدارهاش هم کارخوبی کرده -___-
یا توی یه سطل رستوران ...کرده ادم خوبیه -___-
خودت بگو -__-
 و قبول داره که اشتباه کرده ، میگه که سعی داره بهتر بشه ، و نیاز به یادگیری برای زندگی بهتر داره و این بدون کمک بیلبرها و دوستان ، خانوادش و حمایت اونا امکان پذیر نیس.
+در آخرین مصاحبه خودش گفته که قصد داره به کلیسا بره و امیدواره خدا اونو ببخشه
دوستاش که از خودش بدترن -___-

میگن جاستین از دنیای پاپ خداحافظی کرده میخواد بره رپ بخونه -__-

یعنی خدا بخیر کنه !!
نخیر این شایعه ست همچین چیزی نیست من مطمئنم!SleepyUndecided

(06-03-2014، 17:00)hastam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین اونور دنیا داره عشق میکنه شما ارزشتون بیشتر از این حرفاست ک یخواید باش کامنت بزاری....اون خوب یا بد باشه چ طوفیری ب حال ما داره....؟؟؟؟؟
حق باتوئه فرق خاصی به حال ما نداره!
من این موضوعو برا اونایی گذاشتم که فقط بلدن شایعه پشت سرش درست کنن و حرفهای الکی بزنن که اینجا مناسب نیست بگم!AngelDodgy
چی بگم ...
من این مطلب رو از یه سایت معتبر امریکایی خوندم -___-

RE: چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا - asal.hz - 21-03-2014

واقعا افرینUndecidedUndecidedUndecided

RE: چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا - Erika22 - 22-03-2014

ما که همچنان بدمون میاد

RE: چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا - noosha joon - 24-03-2014

(22-03-2014، 20:10)Erika22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما که همچنان بدمون میاد
ملیکا من که خودمو جرم بدم تو از اون بدت میاد!Angel

RE: چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا - مامان بزرگ - 24-03-2014

این با دختر 8 ساله ازدواج  کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشششششششششششششششههههههههههههه ولی اینم آدم خوبیه من میدونستم بالاخره یه چیز خوب ازش میبینم

RE: چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا - noosha joon - 03-04-2014

خیلی چیزهای خوب دیگه هم هستIdeaSleepyHeartUndecided

RE: چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا - Berserk - 12-04-2014

جاستین که خوبه
حسود زیاده

RE: چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا - ▪неизвестный▪ - 12-04-2014

ممنون

(12-04-2014، 21:14)ریحانا 001 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین که خوبه
حسود زیاده

خوبه؟؟

RE: چرا بد قضیه رو میبینید؟ چشاتونو باز کنید انتی جاستینی بیا!خواهش میکنم بیا - Thyme - 12-04-2014

آغا اصـــــن به ما چه ؟؟
پســـــر خالشیــــــــم مگـه؟
یک ساعت واس تمام کارای ریز و درشتشـــــ بحث میکنن...
شما رو سننه ...
>_<