![]() |
اعراب با ایران چه کردند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +---- انجمن: وسطی و باستان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=46) +---- موضوع: اعراب با ایران چه کردند (/showthread.php?tid=9965) |
RE: اعراب با ایران چه کردند - آریوبرزن - 24-06-2012 ان شالله یک روز قسمت بشه من چندتا از این شاهزاده های آل سعود رو به درک واصل کنم RE: اعراب با ایران چه کردند - ☭Nicola☭ - 24-06-2012 نقل قول: ان شالله یک روز قسمت بشه من چندتا از این شاهزاده های آل سعود رو درک واصل کنم یه چندتاییشون رو هم برای من نگه دار,اون مزدورای انگلیسی رو. RE: اعراب با ایران چه کردند - mohsenniceboy - 24-06-2012 ولیعهدشونم که قبل از خلیفه به درک واصل شد RE: اعراب با ایران چه کردند - ☭Nicola☭ - 24-06-2012 نقل قول: ولیعهدشونم که قبل از خلیفه به درک واصل شددرسته خیلی خنده داره پادشاهشون عمر سگ داره حالا به جای اینکه ما ایرانیا بیایم یک سریال از کوروش یا داریوش کبیر ویا ده ها قهرمان یا پادشاه بزرگ ایرانی بسازیم اومدیم سریالی از یک عرب به نام مختار ساختیم یا سریال هایی از اشخاص دیگر خارجی وبیگانه... در حالی که فردیی مثل مختار و... ربطی به ما ندارد وجنگ داخلی اعراب بوده. ای کاش کمی روح وطن دوستی ایرانیان بیدار شود. RE: اعراب با ایران چه کردند - pit lord - 24-06-2012 قبل از اسلام ایرانی ها با خواهرهای خود ازدواج می کردن حتی خسرو پرویز زن خود خالش بود ... دین اسلام دین همه گانی بوده و تبلیغ بر مسلمانان واجب بوده ... اعراب (حضرت محمد(ص)) بارها زمین پارس رو به اسلام دعوت کرد، اما غیر از توهین چیزی ندید... زمان فتح ایران توسط اسلام در لشکر اسلام امیر المومنین علی (ع) و فرزندانش تمام حاظر بودند... ایرانی ها حتی مرد نبودن که بجنگن و تو دزفول و شوش و شوشتر روز پنجشنبه زنهای ایرانی عریان بارها جلوی لشکر اسلام ظاهر شدن و عمر دستور استفاده ز آنها رو به عنوان غنایم جنگی مجاز دانست ... برید اینو تحقیق کنید ... برید بمیریییییییییییییییییییییییییید..... RE: اعراب با ایران چه کردند - GLADIATOR-AB - 24-06-2012 (24-06-2012، 20:41)pit lord نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دمت گرم!!!!دقیقا همینو میخواستم!!!!یادتون نره ایرانی های قدیم آتیش پرست بودن و به نظر شما این یعنی تمدن؟؟؟؟؟ RE: اعراب با ایران چه کردند - ☭Nicola☭ - 24-06-2012 نقل قول: قبل از اسلام ایرانی ها با خواهرهای خود ازدواج می کردن حتی خسرو پرویز زن خود خالش بود ...مانمی گیم اسلام بده بلکه قوم کثیف عرب منظور ماست حتی خود پیامبر هم در حدیث هایی گفته که من از اعراب نیستم.واین اعرابی که امروز مثل گاو می خورند ومی خوابند وخانه ی فسادشان برپاست هیچ کاری ضد اسرائیل که به هم کیشان وهم زبانانشان حمله کرده نمی کنند وبه طرفداری غرب وناتو می پردازند پس مسلمان نیستند.مسلمانان واقعی امروزه مبارزان ضد ناتو واسرائیل هستند. نقل قول: اعراب (حضرت محمد(ص)) بارها زمین پارس رو به اسلام دعوت کرد، اما غیر از توهین چیزی ندید... آن توهین هارا پادشاهان ساسانی کردند وگرنه مردم پارس مردمی باتقوا,متمدن وبا اخلاق بودند نقل قول: ایرانی ها حتی مرد نبودن که بجنگن و تو دزفول و شوش و شوشتر روز پنجشنبه زنهای ایرانی عریان بارها جلوی لشکر اسلام ظاهر شدن و عمر دستور استفاده ز آنها رو به عنوان غنایم جنگی مجاز دانست ... عمر غلط کرد ![]() ![]() ![]() نقل قول: !یادتون نره ایرانی های قدیم آتیش پرست بودن و به نظر شما این یعنی تمدن توکه هیچی از ایران قدیم نمی دونی چی می گی؟ ایرانیان باستان به آتش احترام می گذاشتند.همان گونه که مسلمانان به خاک احترام می گذارند وروی آن نماز می خوانند وخودرا از خاک می دانند RE: اعراب با ایران چه کردند - GLADIATOR-AB - 24-06-2012 بعد میشه بگین تمام این بی رحمی ها توسط چه کسی فرمانداری میشده؟؟؟علی(ع)یاپیامبر(ص)یا صلاح الدین ایوبی(رض)؟؟؟یادتون رفته کی نامه ی پیامر رو پاره کرد؟!؟!؟؟!؟ RE: اعراب با ایران چه کردند - ☭Nicola☭ - 24-06-2012 نقل قول: بعد میشه بگین تمام این بی رحمی ها توسط چه کسی فرمانداری میشده؟؟؟علی(ع)یاپیامبر(ص)یا صلاح الدین ایوبی(رض)؟؟؟یادتون رفته کی نامه ی پیامر رو پاره کرد؟!؟!؟؟!؟ عمر وعثمان این دو باعث این کارهای کثیف بودند البته عثمان کنترلی روی کشور نداشت وبنی امیه کار را در دست داشتند. امام علی(ع) وپیامبر(ص) به هیچ کشوری حمله نکردند RE: اعراب با ایران چه کردند - GLADIATOR-AB - 24-06-2012 (24-06-2012، 20:50)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پادشاهان ساسانی ایرانی نبودند؟!؟!؟تو کدوم حدیث یا روایت پیامبر گفته من از اعراب نیستم؟؟؟پس از کجاست؟؟؟؟ (24-06-2012، 20:54)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پس من بودم که قلمرو اسلام رو وسیع کردم؟؟؟ |