انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 171 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 171 (/showthread.php?tid=137089)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Mason - 16-07-2014

(16-07-2014، 17:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادته .. جلو من و رز و تارا .. ازش خاستگاری کرده بودی هاع ! (:

چیزه ایسان .. کدوم گفتگو بود ؟ من یادم نی Confused

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Mïņ̃†êR - 16-07-2014

ندا جوووونی؟grou

عرفان جونیAngel

ایسان مامانHeart

مهری جونیAngel

رضا جونی Angel

هووووووووووووووووو:29dz:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Mᴏsᴇs - 16-07-2014

(16-07-2014، 17:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 17:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر دهن لق زیاده:| خودمو شاخ فرض نکردم همچنین دوستای واقعی من بیرون از اینجانSmile
چ خفن:V

عرفان تو هم از اینکارا بلدی:V..؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Ƒαкє ѕмιƖє - 16-07-2014

(16-07-2014، 17:25)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی سخته وقتی بخوای خشمتو فرو کنی .!
خیلی سخته بخوای با همه را بیای ...!!

خیلی سخت نیست فاسدای جامعتو خوب بشناسی ..!

بدرود .. !

خیلی هم سخته دوستای واقعیش رو آدم بشناسه و الکی از لیست دوستاشون نندازه بیرون :|

خدافست

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - ERF@N - 16-07-2014

(16-07-2014، 17:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر دهن لق زیاده:| خودمو شاخ فرض نکردم همچنین دوستای واقعی من بیرون از اینجانSmile

دهن لق زیاد نی (:

دِ اگه دوستای واقعیت بیرون از نتن که اینقد خودتو پر پر نمیکردی برا اینکه من برم یا نرم ((:

اصن واقعن برات چرا مهمه که من برم یا نرم ؟ (:

حیف عرفان .. حیف اون همه سپاسی که بهت دادم :|

حیف اون همه نتی که برا انداختن تو تو لیست دوستام کردم :|

داستان تموم شد .. دیگه ب من کاری نداشته باش داداشم باشه ؟

من میخوام بهت یاد بدم رو حرفت وایسی! هرکس گذشته ای داره من اشتباهاتمو قبول دارم

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Ƒαкє ѕмιƖє - 16-07-2014

(16-07-2014، 17:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزه ایسان .. کدوم گفتگو بود ؟ من یادم نی Confused

تو یادت نی ..

چون خودت هم ب دوستت خنجر زدی ..

ولی خودش خوب یادشه ..

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Mohammad 77 - 16-07-2014

(16-07-2014، 17:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 17:25)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی سخته وقتی بخوای خشمتو فرو کنی .!
خیلی سخته بخوای با همه را بیای ...!!

خیلی سخت نیست فاسدای جامعتو خوب بشناسی ..!

بدرود .. !

خیلی هم سخته دوستای واقعیش رو آدم بشناسه و الکی از لیست دوستاشون نندازه بیرون :|

خدافست

اوه اونو انقد سخت بود نگفتم V:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Mᴏsᴇs - 16-07-2014

(16-07-2014، 17:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا جوووونی؟grou

عرفان جونیAngel

ایسان مامانHeart

مهری جونیAngel

رضا جونی Angel

wtf:|؟

سپاس به چ قیمت._.؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Mason - 16-07-2014

خو دیه هر چی به رو خودم نیوردم بسه .. اگه بازم صدا بدین به خودماخطار میدم -_-

خوبی شیوا ؟ ^_^

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - ∆ MeRzaD ∆ - 16-07-2014

(16-07-2014، 17:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا جوووونی؟grou

عرفان جونیAngel

ایسان مامانHeart

مهری جونیAngel

رضا جونی Angel

مهری ؟ Confused