انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ (/showthread.php?tid=280343)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - esiesi - 25-03-2020

(25-03-2020، 10:05)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه برای چی باید غصه بخورم؟
آچان (((:
پس پاشو لباساتو بپوش
چمدونتو ببند
ماسک و دستکشم یادت نره 

(25-03-2020، 10:05)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
منم شقایق سادات هستم Blush

جزاکم الله خیرا انشالله 
ابوی گرامی خوب هستن؟ ((:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - setayesh- - 25-03-2020

(25-03-2020، 10:08)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی =/

سلام غزل

خوبی ؟خواهری

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Medusa - 25-03-2020

(25-03-2020، 10:08)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
هنوزم همون طوری احسان
کلا با ادم شدن مشکل داری نه؟D:
+
تو صنمی؟
واوووو اصلا یادم نبود.-.

سلااااام
دلم برات تنگ شده بود :")
که منو یادت میره دیگه ؟ باشه، باشه (((:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Sirvan10_a - 25-03-2020

(25-03-2020، 10:08)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی =/

سلام غزل
همین اول برو میزانه ارسال های گفته گوی ازاده قبلی رو بزار خواهش

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - setayesh- - 25-03-2020

(25-03-2020، 10:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 10:05)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه برای چی باید غصه بخورم؟
آچان (((:
پس پاشو لباساتو بپوش
چمدونتو ببند
ماسک و دستکشم یادت نره 

(25-03-2020، 10:05)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
منم شقایق سادات هستم Blush

جزاکم الله خیرا انشالله 
ابوی گرامی خوب هستن؟ ((:

اونوقت من با تو کجا بیام؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - ρσєѕɪ - 25-03-2020

(25-03-2020، 10:10)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی =/

سلام غزل

خوبی ؟خواهری

به به خانم خوش سلیقه Big Grin Tongue
مرسی
تو خوبی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 25-03-2020

(25-03-2020، 10:07)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 10:04)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."
بهش پیام بدی ن من ن تو Sleepy  Undecided  Sad  Huh  Confused  Dodgy  Tongue

من چی گفتم من به رفیقم بدی نمیکنم تمام
صدرا دیگه اسمی از شقایق بیاری با یه حرکته .شتی کج گردنتو نصف میکنم

اولا سوء تفاهم بود دوما بزنی حرکتو بدل میکنم Rolleyes

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - *Aɴѕel* - 25-03-2020

(25-03-2020، 9:56)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ღℯʟїкα
 بدو بیا دلم برات یه ذره شده Heart

Heart Heart Heart Heart
سلام

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - شـــقآیــق - 25-03-2020

سلام ب همگی =/

سلام برتو Heart Heart
صبحت بخیرررر
خوبی؟؟؟
غزل اینا تا چهار صبح بیداربودن نسخه جدید زدن Undecided

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - sober - 25-03-2020

(25-03-2020، 10:10)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 10:08)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
هنوزم همون طوری احسان
کلا با ادم شدن مشکل داری نه؟D:
+
تو صنمی؟
واوووو اصلا یادم نبود.-.

سلااااام
دلم برات تنگ شده بود :")
که منو یادت میره دیگه ؟ باشه، باشه (((:
منم همین طور عزیزم
اخه اسما عوض شدن
باورت میشه اصلا احسانو دیدم یادم اومد بهت می گفت صنمعلیD: