انجمن های تخصصی  فلش خور
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• (/showthread.php?tid=284169)

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Faust - 12-05-2020

(12-05-2020، 22:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم  @"ѕмσк

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینو  ببین ، حس میکنم اگه منم بنفش بودم جلوه ناز تری پیدا میکرد .. نه ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• 20

یا نارنجی هم با بنفش ترکیب قشنگی درست میکنه D:

نظرِ شما چیه دوستان؟
@Faust

موافقم.
نارنجی کاملاً برازنده‌ی شماست خانم .
فکر کنم دیگه وقتش باشه از این بی رنگ و رویی دربیای (((:

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - سهَ‌ند - 12-05-2020

(12-05-2020، 22:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم  @"ѕмσкє"  ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینو  ببین ، حس میکنم اگه منم بنفش بودم جلوه ناز تری پیدا میکرد .. نه ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرِ شما چیه دوستان؟
@Faust
@Anill
@"Ƒalleη"
@"Tιɳα"
@red_Queen
@"★★ Ali ★★"
@محمّد
@"mentol*vkook"
@ρυяρℓє_ѕку

مخالفم

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - sober - 12-05-2020

میگم  

تو همین جوری ش هم ناز و دوست داشتنی ای ♡

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Jack Daniel'ѕ - 12-05-2020

(12-05-2020، 23:00)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخالفم

(:

(12-05-2020، 22:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الانم یه دمنوش مزخرف باید بخورم

مامی جونت اجبار کرده ته تغاری جان ؟ 

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Ɗєя_Mσηɗ - 12-05-2020

@red_Queen
@"★★ Ali ★★"
@Faust
@Anill

اخه من دور سرتون بگردم که *.*

(12-05-2020، 23:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 22:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الانم یه دمنوش مزخرف باید بخورم

مامی جونت اجبار کرده ته تغاری جان ؟ 

امروز کلا دیسک و صفحم خورده زمین بحث اجبار نیست

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - امیر‌حسین - 12-05-2020

میگم  @"ѕмσкє"  ؟

نظرِ شما چیه دوستان؟
@Faust
@Anill
@"Ƒalleη"
@"Tιɳα"
@red_Queen
@"★★ Ali ★★"
@محمّد
@"mentol*vkook"
@ρυяρℓє_ѕку

ای بابا منو اول تگ کردی چرا D:

(12-05-2020، 23:03)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به موضوعاتم سپاس بده D: Heart

(12-05-2020، 23:03)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه دور بیشتر (((: ♡