انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - THEDARKNESS - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:26)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2026، 22:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب داد

فحش نداد؟  Big Grin

نچ

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:14)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم ب این فک میکردم فلشیا یا معلمن یا اتاق فراری
من اولی رو یکم بودم
دومی رو بیشتر
باید ببینیم فلش با مغزامون چیکار کرده که اینجوری شده  Telegh_01
(17-01-2026، 1:15)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واخ واخ چقدر ترسیده بودم اونموقع
سنم کم بود واقعا فکر میکردم قراره بمیرم و خیلی بی‌تابی میکردم

من تسلیم اراده ملک الموت بودم از دیرباز ((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:01)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا
مردم رفتن جلو در سفارت زدن همه رو زخمی کردن
کله یکی هم شکستن

پشمامTelegh_59

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - M.barselona - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:16)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:11)M.barselona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 15 سالگی اینجا بودم و الان 28 ام ...

خواستم بگم چقد دلم میخواد برگردم به همون 15 :'(

تا صب حق... 
تازه ما ازین انجمن شاکی بودیم که چرا مث باقی انجمنا آپدیت نمیکرد قالب انجمنو و امکانات اضافه نمیکرد  Smile
ولی خب من ب شخصه اون سالا فکر نمیکردم از اونهمه انجمن و یاهو مسنجر و نیمباز و چترومای مختلف... فقط یه فلشخور برامون بمونه...

هنوز گاها میرم تو وبسایت waybackmachine انجمنای قدیمی و دوستای اون موقعمو نگاه میکنم  Smile
چاکرم دا 

دقیقا همینطوره همش شاکی بودیم از قالب انجمن Smile))

نیمباز بودی ؟
حاجی نیمبازم خیلی خاطره دارممم ...

یه کشور درپیتی خرید نیمبازو اسمش نمیدونم اتیوپی بود ، نپال بود چی بود

دیگه نشد Sign in کنیم ما ایرانیا 
کلا فقط شماره های همون کشور میشه وارد شن

حالم گرفته شد خلاصه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:16)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:13)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمیرم بی کراش میشی

مود شوخیم تموم شده
دیگ بام شوخی نکن
من مگه با تو شوخی دارم؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی اون شب تو فیسبوک پست گذاشتو خداحافظی کرد
فرداش تصادف کردو مرد((:
این غم انگیزترین خاطرم تو اون سال بود

کلا مرگ پدیده عجیبیه
هیچوقت واقعا نمیدونی بهش چه حسی داری

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-01-2026

کی نت مخابرات داره؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:16)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:13)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمیرم بی کراش میشی

مود شوخیم تموم شده
دیگ بام شوخی نکن
Telegh_01Telegh_01Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:14)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم ب این فک میکردم فلشیا یا معلمن یا اتاق فراری
من اولی رو یکم بودم
دومی رو بیشتر
باید ببینیم فلش با مغزامون چیکار کرده که اینجوری شده  Telegh_01

(17-01-2026، 1:15)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واخ واخ چقدر ترسیده بودم اونموقع
سنم کم بود واقعا فکر میکردم قراره بمیرم و خیلی بی‌تابی میکردم

من تسلیم اراده ملک الموت بودم از دیرباز ((:

من چرا نمیشناسمت
البته طبیعیه چون خیلی قدیمی
ولی باید ی جاهایی سروکله پیدا می‌شد
تل
گپا
همینجا
واسطه ها دوستامون
نمیدونم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026