انجمن های تخصصی  فلش خور
درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیرشاخه ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیرشاخه ها (/showthread.php?tid=37359)

RE: درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیر شاخه هایش از سوی کاربران - پژژمان - 19-12-2013

(19-12-2013، 6:22)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 21:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-12-2013، 13:00)Sieiry نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام بشم شرایطم دارم لطفا :|

شما خیلی اسپم میدی !

میشه به منم بگید کدوم شرایطو ندارم¿¡ =]
شما هشت صذتا ارسال دارید و فقط 2 صفحه موضوع دارید  تقریبا چهل وخورده ای

(19-12-2013، 13:41)BLACK SkarP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستمHeartHeart
موضوعاتی که به گفتگو مربوط نمیشه در گفتگو ازاد گزاشته اید
و در یکی از موضوع ها به اقوام اردبیلی توهین کرده اید وووو موضوع های بیکیفیت

(19-12-2013، 13:32)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 12:17)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 11:59)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میتونم نویسنده باشم؟
4ستاره نه 2 تا

شماجتی نمیدونی اون امتیازش بیش تره بعد نظر می دین که می خواین مدیرشین ؟
 شما هم 1600 تا ارسال دارید و فقط دو صفحه موضوع

(19-12-2013، 12:14)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم
شما فقط یک صفحه موضوع دارید و طبق اولویت ممکنه شما اخرین نفر باشید که مدیرا به اونا فکر نند
خودمم نمیدونم یکی درباره خودم بگه

RE: درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیر شاخه هایش از سوی کاربران - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 19-12-2013

(19-12-2013، 13:32)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 12:17)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 11:59)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میتونم نویسنده باشم؟
4ستاره نه 2 تا

برو صفحه ی یک رو بخون گفته 4 ستاره

RE: درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیر شاخه هایش از سوی کاربران - キム尺刀ム乙 - 19-12-2013

(19-12-2013، 15:52)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میتونم نویسنده باشم؟
4ستاره نه 2 تا

برو صفحه ی یک رو بخون گفته 4 ستاره

شما برو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=19483 بخون

RE: درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیر شاخه هایش از سوی کاربران - zahra1377 - 19-12-2013

من بشم؟Tongue

RE: درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیر شاخه هایش از سوی کاربران - ღஜممل کرمانیღஜ - 20-12-2013

Big GrinBig Grinداداش منو بزار تو لیست وقتی 4ماه شد بکن باشهBig GrinBig Grin

RE: درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیر شاخه هایش از سوی کاربران - SABER - 30-12-2013

باز شد.

RE: درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیر شاخه هایش از سوی کاربران - ஐற£ℒἶ†дஐ - 30-12-2013

من هستم
ممنون میشم بررسی کنید
از همه نظر اماده ی همکاریم

RE: درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیر شاخه هایش از سوی کاربران - shawkila - 31-12-2013

منم بررسی کنید...

RE: درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیر شاخه هایش از سوی کاربران - Wєιяɗ - 31-12-2013

منم بررسی کنید لطفا اینم موضوهای پر بازدیدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥♥♥عکس های دخترونه♥♥♥ ( حتما بیا خعـــــــــلــــــــی قشنگن)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥♥♥عکسای دخترونه♥♥♥ ( سری 2)

عجایبی که فقط در ایران می توان دید

شهری که زنان فقط رفتگرند!!!

ترول در زندگی واقی ( خیلی باحاله بیاتو)

پیش بینی مرگ با این ساعت مچی +عکس

♥♥♥عکسای دخترونه ♥♥♥ (سری 4 سریه آخر)

اگه با نفر قبلیت دعوات بشه چیکارش میکنی؟

♥♥♥عکسای دخترونه ♥♥♥(سری3)

آیا خوابیدن زرافه را دیده اید؟ + عکس

اقیانوسی درون یک سنگ+عکس

RE: درخواست نویسندگی در بخش گفتگوی ازاد و زیر شاخه هایش از سوی کاربران - ♥CRAZY G!RL♥ - 31-12-2013

سلام.خواهشن شرایط منو چک کنین.آماده همکاری هستم.