انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - HEART♥DEVIL - 10-09-2013

مامان
مامان بزگ
بابا بزگ.
و
بقیه دوستان گل.......
راستی مامان بابا ندارم؟؟؟؟؟؟

من رفتم بابای........Big Grin

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mahsa7 - 10-09-2013

.......

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ★BlAcK EvIl★ - 10-09-2013

الی مامان داری بابات فعلا گورشو گم کرده Big Grin

(10-09-2013، 14:34)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 14:31)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 14:28)Mahsa7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان ولش کن حوصله ندارم...

ماکان ولش کن دیگه حوصله نداره انقد بش پخ ندهBig GrinBig Grin
ای خدا...
چه گرفتاری اسیر شدمaah

(10-09-2013، 14:30)Mahsa7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من 20
ماکان چند سالشه که حس کردی همسنته؟خخخخخخ

بهتون میخوره بچه باشین

از کجا به این نتیجه رسیدید؟

شیوا تو دیگه بیخیال شوDodgySleepy

وای چقد این بد حرص میخورهConfused

از من یاد بگیر اینجوری حرص میخورم

کثافت کثافت
درحین گفتم کثافت خودتنو جر بدید و کثافتو با صدای گرفته ی دخترانه بگوییدBig Grin

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mïņ̃†êR - 10-09-2013

تارا چرا در میری تکلیفه اونو که گفتم روشن کن DodgyBig GrinBig Grin

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - **sara** - 10-09-2013

درود.....

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 10-09-2013

(10-09-2013، 14:39)**sara** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود.....

مگه رفته بودی که بازم سلام میکنی؟

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - T A R A - 10-09-2013

(10-09-2013، 14:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون یه بدبخته دُختَر بآز بود که دوره ی حِمآقَتَم بآهآش دوست بودَم .. SleepyConfused

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mahsa7 - 10-09-2013

بای.....

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - **sara** - 10-09-2013

(10-09-2013، 14:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 14:39)**sara** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود.....

مگه رفته بودی که بازم سلام میکنی؟

اخه اون دفعه کسى جوابم رو نمى داد.

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mïņ̃†êR - 10-09-2013

(10-09-2013، 14:40)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 14:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون یه بدبخته دُختَر بآز بود که دوره ی حِمآقَتَم بآهآش دوست بودَم .. SleepyConfused

کیصافت Big GrinBig GrinBig Grin