انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) (/showthread.php?tid=239081)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 31-07-2015

(31-07-2015، 22:29)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:23)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:16)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی ؟

اها :|

من بچه بودم داشتم ابپاشم افتاد زیر درخت گربهه نمیدونم چ مدلی بود خواست ورش داره با لگد زدم بش فرار کرد :|

( دوستداران حیوانات لطفا به خاطر این عمل ناشایست منو حلال کنن من جونمو دوس دارم ._. )

گربه بدبخت :|
تابستونا میرفتیم شمال ابجیم تو حیاط با شلنگ من با این تفنگه میوفتادیم ب جون هم :|  Big Grin
بعضی وختا بابامم همراهی میکرد .. مامانم بدش میاد Confused
کلا اب بازی خیلی خوبه ولی معمولا بعد اب بازی تا س روز مریض میشم اخرشم میرم زیر سرم Dodgy
اره دلم براش سوخت cof

اب بازی تو مدرسه حال میده که این مدیر و ناظم بیشعور نمره انظباط کم میکنن شوخیم ندارن !! لعنیتا ارزو ب دل موندم ینی .. چرا همیشه قانونمند ترین مدرسه ها گیر من میفته ؟؟ -_-

چ ضعیف :| من وقتی مریض شم اصولا از اون مریضیاییه ک باید سگ جون باشی تا تحمل کنی ! :|
اب بازی تو مدرسه پسرونه ضایعست  .. البته ابتدایی بودیم ک نه ولی دبیرستان دیگه بچه بازیه منم فقط با خانوادم بازی میکنم .. 
من کلا ضعیفم از بچگی ضعیف بودم .. نمیدونم چرا.. 
ولی دخترونه ن هیچ وخ ضایه نیس .. ی اسکل بود تو مدرسمون .. تو بارون رفت زیر نابدونی شده بود عین موش ابکشیده گلی !!

ب خاطر ژنه دیه

دخترا لوسن :| کلا عشق این چیزان ..
جالبه فقط ژن من ضعیفه.. ولی کلا خانوادتن قوی هستیم ..

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - Mason - 31-07-2015

(31-07-2015، 22:29)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:27)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه فیلم خفن بهتون معرفی کنم ؟ اکشن و طنزه .. پخش شدم از خنده ینی

میتونم حدس بزنم  Angel

چی ؟ ._.

اصولا کم فیلم میبینم .. خیلی خوشم اومد ازش !

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - FARID.SHOMPET - 31-07-2015

نقل قول:
باشه حتما میرم
نه اینکارو نکن! 
جدی میگم!
به نظرم وقت بذار با خانواده اگه اومدید تهران برید کاخ ها و موزه های تاریخی و هنری رو ببینید. خیلی بیشتر ارزش داره. از موزه ی ساعت و پول گرفته تا موزه ی کاخ سسعد آباد

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - Wanton - 31-07-2015

(31-07-2015، 22:32)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی ؟ ._.

21 - 22 Jump Street ؟

Let's Be Cops ؟

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 31-07-2015

این فیلم spy جیسون استتهام خیلی خوبه Big Grin
ولی خدایی ب شخصیت جیسون نمیخوره اینجور فیلما رو بازی کنه ..
همیشه ی شخصیت جدی ازش دیدم بعد تو این فیلم کلا متفاوت بود((:
حتما ببینید ..

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - ☮ VENOM VΛDΞR ☮ - 31-07-2015

حساب کردم اگه تا 6 روزه دیگه بیام اینجا  سپاس هام تا 1000 تا میره خخ

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 - 31-07-2015

سلام

(31-07-2015، 22:33)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
باشه حتما میرم
نه اینکارو نکن! 
جدی میگم!
به نظرم وقت بذار با خانواده اگه اومدید تهران برید کاخ ها و موزه های تاریخی و هنری رو ببینید. خیلی بیشتر ارزش داره. از موزه ی ساعت و پول گرفته تا موزه ی کاخ سسعد آباد
اسلحه رو عشقه باو

(31-07-2015، 22:33)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:32)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی ؟ ._.

21 - 22 Jump Street ؟

Let's Be Cops ؟
هر دو تا رو دیدم عالین !!

ولی ن این دو تا نیست ..

The spy who knewitall

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 31-07-2015

اعلام حضور:]

(31-07-2015، 22:34)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فیلم spy جیسون استتهام خیلی خوبه Big Grin
ولی خدایی ب شخصیت جیسون نمیخوره اینجور فیلما رو بازی کنه ..
همیشه ی شخصیت جدی ازش دیدم بعد تو این فیلم کلا متفاوت بود((:
حتما ببینید ..

همینو میگفتم (((:

دقیقا منم همین نظرو داشتم cof