انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【81】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【81】 (/showthread.php?tid=88720)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - Magical Girl - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فرزام نی .. :|
بای

خودش که گفت داداشه فرزامه |:

(17-02-2014، 21:52)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود..!

سلـآم |:

اغا ب غرورم داره خدشه وارد میشه .. :||||
جدنی برم دیگه ^___^
،___،
خدافظ

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - MOHSENEBRAHIMI - 17-02-2014

چه خبر؟Sleepy

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - ï Ðöñ'† wåññå Ðïê - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:53)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای

نه -_-
اون داداشم فرزان بود -_-
الان خودمم -_-

|: نع تو داری دوروغ میگی :|

تو فرزانی |:
من فرزان -_-
سر پیازی  یا ته پیاز تو -_-
عه -_-

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - T A R A - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوآل ذهن منو مشغول کردع !
چرآ هر کی عکس منو دید فک کرد من چپیم ! ؟ Big Grin

چــون خــیلی زشــتی!! (: (چــه ربــطی داش؟ |: )

کــَلـت مـعلول نــشون مــیده!! (: چــش بــسته غــیت گــفتــم!! ||:

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - இFATEMEHஇ - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــی هستـــی ؟؟

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - ï Ðöñ'† wåññå Ðïê - 17-02-2014

منم خدافظ ! ..

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چــون خــیلی زشــتی!! (: (چــه ربــطی داش؟ |: )

کــَلـت مـعلول نــشون مــیده!! (: چــش بــسته غــیت گــفتــم!! ||:

کی عکس منو به این نشون داد ! ؟ Dodgy Big Grin

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - MOHSENEBRAHIMI - 17-02-2014

راستی گفتید عکس..!

عکسمو دیدید گزاشته بودم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 200

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 17-02-2014

(17-02-2014، 21:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبر؟Sleepy

(17-02-2014، 21:55)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:53)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای

نه -_-
اون داداشم فرزان بود -_-
الان خودمم -_-

|: نع تو داری دوروغ میگی :|

تو فرزانی |:
من فرزان -_-
سر پیازی  یا ته پیاز تو -_-
عه -_-

ته پیاز نیستم /: ولی سر پیازم {:

دوست دارم حرص دربیـارم خـو ب تـو چه!؟ |:

تو فـرزانی |:

وایییییییی من قاتلم ؟! |:

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 17-02-2014

خــودم به خـودم سپاس میدم^_-

(17-02-2014، 21:30)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی لباس کرمیش خیلی زشت بود .. حالا اصن لباسم حساب نمیشد،لباس زیر بود! :|

رقص twerk ش رو دیدی؟؟؟

وای تو اون اجراش میرف بعد اون انگشته هم که تو دستشه مث سیخ میگرفت جلوش خیلی وحشتناک بود

تیلور کامل برگشت.زین هم مث این بچه مثبت ها داشت به اونور سالن نگاه میکرد به مایلی نیگا نمیکرد

چی؟ چی؟ به من هم بگینTongue

اجرای مایلی تو ام تی وی

twerk میدونی چه رقصیه؟؟

نچ بگو کجا پیداش کنم؟؟

تواِرک یه نوع رقصه س**سیه که انگار باسگنشون رو شیک میدن

خیلی هم فجیهه بعد مایلی خیلی استفاده میکنه

عین آدم کـه عکستو به من نشون ندادیع|: