انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ (/showthread.php?tid=293278)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - βάરãɲ - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:45)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:43)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Mahdi 1381"
حرفی نداری؟¿♡
نمیخوای ب بچها چیزی بگی

چی بگم به بچه ها؟

همون چیزی ک ب من گفتی/=
اه من نمیفهمم داره چ اتفاقی میفته
فقط نگرانم

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - دلارام1383 - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:45)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه آخجون رسیدیم به ۲۰۰ ۰-۰

سلام خوبی؟

اوهوم من فک کنم تو این نسخه 5 ؛6 تا پیام دادم خخخ

اه من رفتم ک بمیرم Sad

همتون خیلی بدین:=((

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _sehun_ - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:44)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:38)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شتر گاوی/:
اوک/:خوشبحالتون//:
خروس اردکی::///////
جاااااااااااااااااانم؟؟://////خوشبحالم نیس:////

خر گاوی/:
چرا خوش ب حالت نیس؟///:
دخترتو بفرس جلو در با سی هو برن عقد کنن برگردن/:
الانم عکسای جون کی رو میزارم ببینم دلت میگیره/:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:44)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممم

علیک سلام

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - THEDARKNESS - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:47)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:45)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بگم به بچه ها؟

همون چیزی ک ب من گفتی/=
فقط نگرانم
من خودمم نمیفهمم ولی خب بچه ها دعوا و بازی و انتقام تو رو جدی گرفتن. تمومه دیگه ما با هم مزدوج نیستیم اقا همه بدوننن
م

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Prometheus - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:43)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:36)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خا تف تو این زندگی :////
منم الان از گرسنگی دارم تخمه میخورم .-.
به من اینکه شبا چجوری بخوام گیر میدن ://///////
تفففف:////
من همیشه چیز میز خوردنی در یک جایگاه مخفی کردم://////
واه مگه خوابیدنم گیر داره://////
البته مادر بنده میگه یه بالش(همون متکا خودمون:/) درست حسابی بذاری زیر سرت://////

تو خیلی حرفه ایی هستی :////
اینا به همه چی گیر میدن ://///// اره مامان منم میگه ://///
مامانم میاد بخاری رو تا ته باز میکنه میگه سردت میشه .-. منم میزارم بخوابه میام خاموشش میکنم :///
وقتی میرم بیرونننننن...نگم برات...باکی بودی کجا بودی ..چی کار میکردی..به جاش بشین درس بخون... کمتر برو بیرون...نبینم با بزرگتر از خودت دوست بشیا :/ میری بیرون به دخترا تیکه نندازیا ://// این اخریه خیلی عصبیم میکنه خدا هعیییی
چند روز پیش میخواستم برم بیرون بابام میگفت الان نرو گفتم چرا؟ میگه الان دخترا از مدرسه تعطیل کردن میخوای بری بیرون :////////////////////
:////////////// هعییییییییییییی هعیییییییی :////

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:46)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:45)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی پینگ رو زده صفر :|

دوباره روم میزنم
پینگتو هنو تایید نکرده
برو USA
سرور Dedic Server 14

باشه

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:48)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه من رفتم ک بمیرم Sad

همتون خیلی بدین:=((

آخرش بدبختو به کشتن دادین :/

(31-01-2021، 10:49)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:47)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون چیزی ک ب من گفتی/=
فقط نگرانم
من خودمم نمیفهمم ولی خب بچه ها دعوا و بازی و انتقام تو رو جدی گرفتن. تمومه دیگه ما با هم مزدوج نیستیم اقا همه بدوننن
م
Sad..♡