انجمن های تخصصی  فلش خور
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " (/showthread.php?tid=54240)

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - M.K.N - 04-09-2013

(04-09-2013، 17:04)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا جان اون ماکان نیست. شیلنگهDodgy
راحت باشDodgy

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - Mïņ̃†êR - 04-09-2013

نقل قول: شیوا جان اون ماکان نیست. شیلنگه

شیوا جان؟Big Grin

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - *Nafas* - 04-09-2013

(04-09-2013، 17:05)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 17:02)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگی زود یه پخ بده کار واجب دارمتAngel
چشم الـان میدم!
کدوم آهنگ رو بنویسم؟!

خارجی بلد نیسی؟!
هرچی عخشت میکشه

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - FARID.SHOMPET - 04-09-2013

نقل قول: نه ولی تو 180نیستی مگه بد از اون نگاره قد کشیده باشی"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201
اخه میشه بگی تو از روی نگاره چرا داوری میکنی!؟ هر جور دوست داری اندیشه کن. من 185 هستمDodgy

نقل قول: راحت باش"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201
به سبب چی!؟ Huh این که گفتم شیوا جان یا این که گفتم شیلنگ!؟ آخه شیوا گفت 50 سانت بلند تره! یعنی 2 متر و 35!

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - *Nafas* - 04-09-2013

(04-09-2013، 17:06)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی از من نپرسید بخاطره همین خودم میگم هه "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201

قد:168"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201

وزن 48 "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201
چرا همه دخترا انقدر سبک هستن!؟ استخون های من به تنهایی 40 کیلو هستConfusedBig Grin
[/quote]

دروخ میگی...!!Sleepy

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - Mïņ̃†êR - 04-09-2013

ماکان فریدو بوخور

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - FARID.SHOMPET - 04-09-2013

من باز با شیوا قرم. میگه ماکان منو بخورهExclamation فردا از نویسندگی در میای.

بدرود

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - Ƒαкє ѕмιƖє - 04-09-2013

(04-09-2013، 17:06)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید میخورمتا"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201
زحمتت میشه! بگو آ آ آ آ خودم بیام تو دهنتBig Grin

نقل قول: 186"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201
185 و 186 فرقی ندارهAngel من و ماکان هم قدیم.

نقل قول: هیشکی از من نپرسید بخاطره همین خودم میگم هه "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201

قد:168"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201

وزن 48 "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201
چرا همه دخترا انقدر سبک هستن!؟ استخون های من به تنهایی 40 کیلو هستConfusedBig Grin
Dodgy خودتون میگید دختر،دخترا با پسرا فرق میکنن دخترا یه جور چاق و لاغر میشن پسرا هم یه جور

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - M.K.N - 04-09-2013

(04-09-2013، 17:07)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نه ولی تو 180نیستی مگه بد از اون نگاره قد کشیده باشی"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201
اخه میشه بگی تو از روی نگاره چرا داوری میکنی!؟ هر جور دوست داری اندیشه کن. من 185 هستمDodgy

نقل قول: راحت باش"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201
به سبب چی!؟ Huh این که گفتم شیوا جان یا این که گفتم شیلنگ!؟ آخه شیوا گفت 50 سانت بلند تره! یعنی 2 متر و 35!
یعنی تو هم الان شیلنگی؟Sleepy
به من میگی شیلنگ؟
خوشم میا هیچکس منو ندیدهBig Grin

(04-09-2013، 17:11)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باز با شیوا قرم. میگه ماکان منو بخورهExclamation فردا از نویسندگی در میای.

بدرود
بشین سر جات تا تقی به توقی میخوره بلند میشه برهSleepy

نقل قول: یعنی تو هم الان شیلنگی؟"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201
به من میگی شیلنگ؟
خوشم میا هیچکس منو ندیده"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 201
یکی تو و یکی صابر و یکی پویا! شما به تا هیچگاه نگارتون رو به من ندادید.
من شیلنگ منظورم 185 نبود! منظورم 2 متر و 35 سانت بود.

بدرود