انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【89】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【89】 (/showthread.php?tid=95694)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【89】 - pink lady - 16-03-2014

(16-03-2014، 0:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمه
منو تنها نزار
رو قلبم پا نزارBig Grin

محکم پا میزارم گمشو تو لیاقت عمه خوب نداشتی-__-

(16-03-2014، 0:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـتـی هـویـج^_-

عخشی^__^
عمهSad
غلط کردم..

عمت رف سر قبرش اونجا بیا رو پام بیوفت تا قبول کنم هوممم-___-

عمع:ngh::ggr::ggr:
اهورا خامه!
هوممم-__-

قبولAngel

برو خدارو شکر کن بخشیدمتSleepy

RE: گــفـتگـوے آزاد 【89】 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 16-03-2014

(16-03-2014، 0:35)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـــــورا تورم میبرم،مایلی رو ببوسی!
حال کن خالت چه کارا که نمیکنه!!

چه خاله خوبی!Big GrinHeart
ن من از مایلی ماچ نمیخوام:|

RE: گــفـتگـوے آزاد 【89】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 16-03-2014

کـیـا خـاک بـر سـرت!

(16-03-2014، 0:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:35)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـایـلـی دخـتـر میبوسه(:
اصـن مـگـه من میزارم کیا تورو ببره-_-
مـایـلـی مال خودمه^_^

(16-03-2014، 0:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 0:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محکم پا میزارم گمشو تو لیاقت عمه خوب نداشتی-__-

عخشی^__^
عمهSad
غلط کردم..

عمت رف سر قبرش اونجا بیا رو پام بیوفت تا قبول کنم هوممم-___-

عمع:ngh::ggr::ggr:
اهورا خامه!
هوممم-__-

قبولAngel

برو خدارو شکر کن بخشیدمتSleepy

خدا رو شکرAngel

RE: گــفـتگـوے آزاد 【89】 - ~KiAηA~ - 16-03-2014

(16-03-2014، 0:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـیـا خـاک بـر سـرت!

(16-03-2014، 0:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـایـلـی دخـتـر میبوسه(:
اصـن مـگـه من میزارم کیا تورو ببره-_-
مـایـلـی مال خودمه^_^
خخخخخ!
میبرمش!

فاطی زر نزن!
من حد اقل مال مایلی رو دیدم!
تو مال وان دی!

خب بچه ها ما هم بریم بکپیم
عمه ستی
خاله تمشک
فاطی
شبخیر

بچه ها شتر دیدین ندیدین
بحث امشب شوخی بود
فردا نبینم مونا و ایسان و تارا رو سرم خراب بشن:|
اوکی?

RE: گــفـتگـوے آزاد 【89】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 16-03-2014

کـیـا خـاک بـرسـر تـورو خـدا بـحـث دیروز رو نیار وسط به حد کـافـی ضـایـع بـازی درآوردی خجالت بکش!

RE: گــفـتگـوے آزاد 【89】 - ~KiAηA~ - 16-03-2014

وااااااااااااااااااااای!داره تکرار کوزی  گونی میده!

(16-03-2014، 0:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بچه ها ما هم بریم بکپیم
عمه ستی
خاله تمشک
فاطی
شبخیر

بچه ها شتر دیدین ندیدین
بحث امشب شوخی بود
فردا نبینم مونا و ایسان و تارا رو سرم خراب بشن:|
اوکی?
اوکی خالع،بای!
منم دیگه میرم!
میخوام کوزی گونی ببینم!