انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 03-03-2026

(03-03-2026، 0:57)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 0:34)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منی که میدونم @Wanton بازم وصل شده
ولی نمیتونم ثابت کنم .
هرچند خودش چک نخورده لو میده ولی خب .

((((((:
داشتم فیلم می‌دیدم.

خوبه پس هنوز اونقدراهم آدم فروش نشدی .

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

قابلیت‌اپلود فیلم رو برداشتن از سایت اپلود 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 03-03-2026

فلشخور سرورش com. از رو سرور همینجا هم می‌شه تانل پRوکSی زد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 03-03-2026

(03-03-2026، 0:58)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 0:54)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلم می خواست تو برهه ای زندگی می کردم و جایی که ندونم خاورمیانه کجاست
ولی الان فقط زندم متاسفانه و نه تنها میدونم کجاست بلکه دقیقا خاور میانمه

به هرحال هرکسی دغدغه ی خاص خودشو داره حس هام D:

چرا ندونی خاورمیانه کجاست؟

وقتی اتفاقاتی که داره میوفته رو فقط باید تو فیلم و سریال میدیدی

اما الان به صورت زنده میبینی؟

واقعااا قدر نمیدونی عزیزممم .

مثلا من میترسم مثل یکسری فیلم ها یهو این بنده خدا زنده شه بگه من زنده ام حرومزاده ها .

+ تیکه‌ات به حسام خوب بود ((((((:

اون موقع که سرنوشت ندیمه اومده بود یه عده رفته بودن زیرش نوشته بود زبادی تخیلبه همچین جایی وجود نداره
بعد ما دقیقا تو اونجا زندگی می کردیم
الان رسیدیم آخر فصل دقیقه های پایانی بعد یه دفعه اونی که مرده دستش تکون می خوره و چشماش باز میشه بعد تیتراژ میاد بالا میگه ادامه در فصل بعد D:
شاید بخاطر همین فیلم و سریالا بهمون مزه نمیده به اندازه زندگی خودمون هیجان نداره
D:
قربان شما درس پس میدیم D:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 03-03-2026

(03-03-2026، 1:01)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یادمه دی از صابر پرسیدم گف نمیشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 03-03-2026

(03-03-2026، 1:01)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قابلیت‌اپلود فیلم رو برداشتن از سایت اپلود 

فایل apk هم نمیشه اپلود کرد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 03-03-2026

(03-03-2026، 1:03)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 1:01)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می‌شه
نمی‌خواد انجام بده به خاطر بحث امنیت شخصیش

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Wanton - 03-03-2026

(03-03-2026، 1:01)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه پس هنوز اونقدراهم آدم فروش نشدی .

«اونقدراهم» ((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 03-03-2026

(03-03-2026، 1:04)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 1:03)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می‌شه
نمی‌خواد انجام بده به خاطر بحث امنیت شخصیش

نمیدانم اطلاعی ندارم

به من گفت فقط سرورهایی میشن که ارتباطِ نمیدونم چیچی دارن که مالِ از ما بهترونه

یه همچین جمله ای یادمه گفت بهم

هعی... 
کیبوردم خرابه، کیبورد سفارش دادم جنگ شد...!!! 
الان حتی نمیتونم خوب گیم بزنم... 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

.......