انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد | نسخه 481 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد | نسخه 481 (/showthread.php?tid=301790)

RE: گفتگوی آزاد | نسخه 481 - THEDARKNESS - 01-04-2026

(01-04-2026، 1:24)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2026، 1:22)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه روشن فکرررررر=/
من زنم باید چادر و عبا و بالا پوش و روبند داشته باشه حتما

چه مرتجع Telegh_01
تو این دوره زمونه پیدا میشه؟!

(01-04-2026، 1:22)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایبابا
خوشی به ما نیمده انگاری

چی شده برار

فعک نکنم

RE: گفتگوی آزاد | نسخه 481 - shahid - 01-04-2026

(01-04-2026، 1:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ذوزنقه عشقی

13

(01-04-2026، 1:27)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2026، 1:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ بدبختم میکنند؟
یا بابت پوشش میگی
پوشش ؟
لختت میکنن

چرااااا؟
من تازه رو این شقایق نوجوونه کراش زدم نا امیدم نکن حسام

RE: گفتگوی آزاد | نسخه 481 - Đęąđ.ğïřł - 01-04-2026

(01-04-2026، 1:26)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی برادرانه بت میگم
با شهید ازدواج کن ولی با این دو تا نه

دقیقا مشکلت چیه شما؟؟؟ .__.
منو مهدی فقط رابطه همکاری داریم(البته اگه قبول شم)

(01-04-2026، 1:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2026، 1:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون بیاد؟:>
پس چرا منو احساساتمو به بازی میگیری .-.

خیر شما متاهلی عزیز^_^

آره قرار بود بیاد نیومد
کی بازی گرفتم.؟
من کی کردم.؟
+
دیدی پیچوندی

خخ
با اون شقایق تیک میزنی بعد به من میگی بیا سبزوار._‌.

خیر قهرکردم

(01-04-2026، 1:27)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2026، 1:22)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تهمت می‌زنی
من کی شقایق رو با چادر خواستمش :/

وا._.

من اونو همون جور که بود میخواستمش
و اون فقط در خواب بهم گفت خداحافظ
و اینجوری شد که دیگه همه چی بهم خورد دیگه Telegh_01

RE: گفتگوی آزاد | نسخه 481 - Mohlek - 01-04-2026

(01-04-2026، 1:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2026، 1:27)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوشش ؟
لختت میکنن

چرااااا؟
من تازه رو این  شقایق نوجوونه کراش زدم نا امیدم نکن حسام
((((((((((((((((((((((((((:

(01-04-2026، 1:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2026، 1:26)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی برادرانه بت میگم

(01-04-2026، 1:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره قرار بود بیاد نیومد
کی بازی گرفتم.؟
من کی کردم.؟
+
دیدی پیچوندی

خخ
با اون شقایق تیک میزنی بعد به من  میگی بیا سبزوار._‌.

خیر قهرکردم
سوخاری فروشی های سبزوار قراره پولدار شن (((((:

(01-04-2026، 1:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی برادرانه بت میگم

آره قرار بود بیاد نیومد
کی بازی گرفتم.؟
من کی کردم.؟
+
دیدی پیچوندی

خخ

خیر قهرکردم

تیک چیه؟ تاک چیه؟
ننه جونمه ها!
استغفرالله

نه شما بیا سبزوار تضمین ارائه می‌دهیم تیک و تاکی نباشه

+
قهر نکن بهت نمیاد Heart

(01-04-2026، 1:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2026، 1:24)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه مرتجع Telegh_01
تو این دوره زمونه پیدا میشه؟!

چی شده برار

فعک نکنم

بین خودمون می‌مونه...
حالا شوخی کردی یا جدی گفتی؟!

(01-04-2026، 1:30)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرااااا؟

خخ

خیر قهرکردم

حسام این لبخند چیهههه
حسام این چیهههه
بامن حرف بزن بگو چی شدهههه

(01-04-2026، 1:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعک نکنم

بین خودمون می‌مونه...
حالا شوخی کردی یا جدی گفتی؟!

شوخی عزیزم

RE: گفتگوی آزاد | نسخه 481 - Đęąđ.ğïřł - 01-04-2026

(01-04-2026، 1:30)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرااااا؟

خخ

خیر قهرکردم
نترس خودم حساب میکنم:^