انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 14-10-2013

نقل قول: چون کرم داشتی ((:

من میرم دیه بــاوی ^_^

نه دیووونهBig Grin بهت که گفتم!

نروDodgy

نقل قول: خوبه فقط من و نفس میخوایم بیایم و مادرتون . . . . . شما توی شهرتون به این چند نفر میگین لشگر !؟ . . . . @ـــــ@
جو گرفتتون دیگه!Sleepy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:46)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:43)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم.....
 ااااااا دلمان برا این دخترک   اندکی تنگ شده بودSleepy

دل این دخترک هم برا ی شما ک نمیاین بسیار تنگ شده بود.... -_-

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - *Nafas* - 14-10-2013

تارا میری سرقرار؟Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:45)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:42)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من موخوام با مامانت تنها برم سره قرار((:
فک کردی تورو راه میدم؟!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 202
اندیشه کردی واسه چی اون بار گوشی رو به مادرم ندادم؟Big Grin

چون کرم داشتی ((:

من میرم دیه بــاوی ^_^

آبجــــــــــــــی . . . .

نه نه نه نرو ، نگو که میخوای تنهام بزاری نرو ( این حرفو باید فرید بزنه ها نه من،محض اطلاع فرید خان گفتم )

(14-10-2013، 16:45)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به به . خانوم ستاره! درس مرس ها نمیذاره بیای انگار...

نقل قول: خودم پولشو میدم ، خیر سرم خواهر زنم ^ــــ^

بـــــــــــله دیگه شما جای تارا بخور . . . . |:
تو پول رو بده لازم نکرده بیای^ــــ^
آره. من خود تارا رو هم میخ ورمBig Grin

نقل قول: چون میخواد قیافه ی خشگل آبجیمو ببینه . . . ^ـــ^

( دقت کردین رگ شهرستانیم بالاخره گرفت |: )
اهان! اون که ارهBig Grin پسرای دختر باز هم یه دختر خوشگل و جذاب رو ببینن زبونشون بند میاد!

(نه!)

|: من نباشم از پول خبر مبری نیست

شما اشتباهات اضافی میکنید که خواهر بنده را قورت میدین |:

بله دیگه آبجیه من تکه

( |: )

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - عشقم 2afm - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:46)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:44)عشقم 2afm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=Reza shottgunner pid=1159147 dateline=1381758194]
لا کردار ای شهرام با آهنگاش آدم از خود بی خود میکنه....!

شهرام کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
 شهرام شکوفه ...... Big Grin
[/quo
تا حالا گوشش نکردم.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم دیه بــاوی ^_^

نروDodgy

یادم نمیاد >_<

میرم =(

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:47)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:43)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم.....

غزالی ^_^

من موخوام برم >_<
خدافض جیگملم ^_^

کجا تارای بیشووووور؟؟؟؟ >_<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Łost Đλtλ - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:45)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به به . خانوم ستاره! درس مرس ها نمیذاره بیای انگار...

به جان فرید من درس خون نیستم!!
فقط یکم !! 
Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم دیه بــاوی ^_^

نروDodgy

نقل قول: خوبه فقط من و نفس میخوایم بیایم و مادرتون . . . . . شما توی شهرتون به این چند نفر میگین لشگر !؟ . . . . @ـــــ@
جو گرفتتون دیگه!Sleepy

آهان فقط ما جو گرفتتمون !؟ . . . . .

الان خود تو از خوشحالی هر 5 دقیقه یه بار لبخند بر اون لب های مردانه ات نمیشیند ؟!

نگو نه که اصن باور نمیکنم . . . . . |:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - *Nafas* - 14-10-2013

تارا بیا اینجا با منو بروبچ برقص!
خووه مون انقد شلوغههههههههه!
من نشستم اینجا!Big Grin