انجمن های تخصصی  فلش خور
" گفتگوی آزاد نسخه 250 " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " (/showthread.php?tid=238420)

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 28-07-2015

(28-07-2015، 15:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من اگه ازدواجم کنم بچه رو میندازم جون ننه جونش
مرد باید نون آور باشه ن *ون شور =|
شوخیشم بده! هر کاری که دیگران کردن رو من نکردم! به این نتیجه رسیدم که زن و شوهر با هم کار کنن و با هم بچه داری کنن خیلی بهتره همه چیز! الان که بچه ها یکی یا دو تا هستن این خیلی راحته! باور کن راست میگم.

مسخرس
این کارا وظیفه زنه
یه مش زن ذلیل مسخرشو در آوردن
زن باس لباس بشوره غذا بپزه بچه بزرگ کنه این مسخره بازیا چیه

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 28-07-2015

(28-07-2015، 15:29)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاها بیاد رو گردن بخوره به فکش گره  :>

هاه؟مننفهیمدم ولی سلاممم
خوفی؟

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Tɪɢʜᴛ - 28-07-2015

(28-07-2015، 15:29)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاها بیاد رو گردن بخوره به فکش گره :>

جوووون :>>

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - KING ERFAN ╬ - 28-07-2015

(28-07-2015، 15:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری اسکرین شات از مانیتور بگیرم؟
داداش من از snipping tool استفاده میکنم

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 28-07-2015

صابر میگفت بهتره رد تایید نکنید :| خود دانی

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 28-07-2015

خب دیگه من خوابم میاد
فلن

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - omidkaqaz - 28-07-2015

(28-07-2015، 15:30)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری اسکرین شات از مانیتور بگیرم؟

" گفتگوی آزاد نسخه 250 " 205

اقا ما هرچی الت و اسکرین رو گرفتیم نشد Huh Huh Huh

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - ρѕуcнσραтн - 28-07-2015

(28-07-2015، 15:30)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:29)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاه؟مننفهیمدم ولی سلاممم
خوفی؟
سلآم .. خوبم تُ خوبی .. ؟

(28-07-2015، 15:31)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:29)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاها بیاد رو گردن بخوره به فکش گره :>

جوووون :>>
.___.

منو اونجوری نیگآ نکن >_<

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Tɪɢʜᴛ - 28-07-2015

(28-07-2015، 15:30)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 15:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من اگه ازدواجم کنم بچه رو میندازم جون ننه جونش
مرد باید نون آور باشه ن *ون شور =|
شوخیشم بده! هر کاری که دیگران کردن رو من نکردم! به این نتیجه رسیدم که زن و شوهر با هم کار کنن و با هم بچه داری کنن خیلی بهتره همه چیز! الان که بچه ها یکی یا دو تا هستن این خیلی راحته! باور کن راست میگم.

مسخرس
این کارا وظیفه زنه

چـرا چـرت مـیـگـی ؟!
زن مـیـتـونـه در اعـضـایِ هـمـه یِ ایـنـهـآ از مـرد پـول بـگـیـره

امـثـالـه تـوان ارزشـه زنُ مـیـارن پـایـیـن -_-

(28-07-2015، 15:30)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاه؟مننفهیمدم ولی سلاممم
خوفی؟

آهـنـگـه ..

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - FARID.SHOMPET - 28-07-2015

نقل قول: مسخرس
این کارا وظیفه زنه
مطالعت رو ببر بالا. زن و مرد جز ساخت فیزیولوژیکی (بدنی) هیچ تفاوتی ندارن. حتی نمیشه گفت متفاوت فکر می کنن.
این پدیده کاملا فرهنگیه.
فرهنگ هایی در گذشته بودن که مردسالاری توشون بی معنی بوده...
در حال حاضر هم به برخی کشور های اروپایی دقت کن. مردسالاری معنای سنتی خودش رو از دست داده.
این افکار که تو ابراز میکنی پسر ماله همین کشور و فرهنگ عقب مونده ی ماست!