انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> (/showthread.php?tid=60083)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - MOHSENEBRAHIMI - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:03)هوريا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 15:02)¥MOHSEN¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چرا کسیو نمیشناسم؟!
کو بچه های قبلی؟!
کو فرید؟!
کو شیوا؟!
کو ماکان؟!
کو ستی؟!
کو مهیِ من؟!
کو ویدا؟!
کو بقیـه؟!0_0
شما کی هسین؟!0_0
من هم نمیشناسی 0_o
O_o
اشنا ميشيمTongue
[/quote]

O_O
شما

درود ماکان

شناختی منو

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - pink devil - 23-09-2013

وایی آخخ جووون یه آشنا!0_0
سـلام داش ماکان! (:
نه والا،محسن جان نمیشناسمت!0_0
وایی .. خیلی عصبی ام!-_-
مدیرمون رفته!-_-
نکبت خعلی دوسش داشتم .. !):
کلا خیلی روز مزخرفی بود!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:03)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگیSleepy
سلام داداشBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - M.K.N - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:04)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 15:03)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگیSleepy

سلام داشه گلم:cool:
نمیدونم چی شده بود امروز دلم هم برای شما و صادخ و فرید تنگ شده بود Sad

خوب چون پسرِ دیگه ای رو نمیشناسی تو سایتBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ★BlAcK EvIl★ - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:06)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 15:04)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگیSleepy

سلام داشه گلم:cool:
نمیدونم چی شده بود امروز دلم هم برای شما و صادخ و فرید تنگ شده بود Sad

خوب چون پسرِ دیگه ای رو نمیشناسی تو سایتBig Grin

چرا نمیشناسم ؟
خوده همین امین خله Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - pink devil - 23-09-2013

من دلم فخط واسه فرید خروس تنگ شده!-_-
از دخدرا هم دلم واسه یکی تنگه که رابطمون به فنـــآ رفته! ):
ماکان رفتی مدرسه؟!
مهی تو رفتی؟!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - M.K.N - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:06)¥MOHSEN¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ماکان

شناختی منو

من داداشِ خودمو نشناسم که باید برم بمیرمSleepy

(23-09-2013، 15:06)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگیSleepy
سلام داداشBig Grin

درودSleepy
چی شده نیشت اینجوری بازه؟Confused

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ★BlAcK EvIl★ - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:08)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلم فخط واسه فرید خروس تنگ شده!-_-
از دخدرا هم دلم واسه یکی تنگه که رابطمون به فنـــآ رفته! ):
ماکان رفتی مدرسه؟!
مهی تو رفتی؟!

اره باو خیلی روزه مزخرفی بود>__<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - MOHSENEBRAHIMI - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:06)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی آخخ جووون یه آشنا!0_0
سـلام داش ماکان! (:
نه والا،محسن جان نمیشناسمت!0_0
وایی .. خیلی عصبی ام!-_-
مدیرمون رفته!-_-
نکبت خعلی دوسش داشتم .. !):
کلا خیلی روز مزخرفی بود!

من همون pley girl هستم
شناختی

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - هوريا - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:06)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگیSleepy
سلام داداشBig Grin
سلام