انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 14-10-2013

نقل قول: تقصیر خوته به همه عالم و آدم خبر میدی<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 205
من!؟ نمی دونم کدوم خری یه چیزی گفت این بحث این جا پیش اومد!!!!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:54)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آوره با مامانه فرید قرار دارم (:

تا برم آماده شم طول میکشه >_<

:|

چه گیری دادی به مامان من ها! >_< همین که بهش گفتم با یه دختر خوشگل و قد بلند به نام تارا هستم خیلیه خودش! زوده هنوز

DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

و

DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

گمشوDodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:56)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداشم داره میرههههههههcryingcryingcrying
عاقا من زن داداشمو دوس ندارم!cryingcrying
آبجیه منم رفتههههه >ــــ<

مـــنم دومادمونو دوست ندارم . . . . |: s:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Łost Đλtλ - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:54)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:52)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:49)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:45)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به به . خانوم ستاره! درس مرس ها نمیذاره بیای انگار...

به جان فرید من درس خون نیستم!!
فقط یکم !! 
Big Grin
 کارت درسته...Smile
نخیرم
رضا بچه رو گمراه نکنTongue
1:نونهال  هم خودتی!Dodgy
2: درس خواندن عشق است بعله Big Grin

پوففففففف!من دارم بازم چرتو پرت میگم Dodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - .. ReZa .. - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:54)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:52)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:49)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:45)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط یکم !! 
Big Grin
 کارت درسته...Smile
متشکر میباشیم Sleepy
 قابلی نداشت.....!Smile

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - *Nafas* - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:56)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من!؟ نمی دونم کدوم خری یه چیزی گفت این بحث این جا پیش اومد!!!!

من گفتم!Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:52)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:48)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:46)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:43)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم.....
 ااااااا دلمان برا این دخترک   اندکی تنگ شده بودSleepy

دل این دخترک هم برا ی شما ک نمیاین بسیار تنگ شده بود.... -_-
دخترک !!
من کارو زندگی دارم کلی بار روی دوشامه خو وقط نمیکنم زیاد بیام Big Grin
در ضمن نگاها داره اینجوری میشه کم کم وقتی میام اینتر نتDodgyDodgyDodgy

بله میدونم چ کارایی داری.....

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 14-10-2013

من دوتا ستاره داشتم چرا الان یه دونه دارم !!! کی ستاره های منو برداشت . . . . . |:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - .. ReZa .. - 14-10-2013

(14-10-2013، 16:58)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 16:54)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط یکم !! 
Big Grin
 کارت درسته...Smile
نخیرم

بلا نسبت شما....شما اگه شیطان پرستی رو به کلاه قرمزی نبندی...چرتوپرت نمیگیBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Alijah-1994 - 14-10-2013

Tongue
(14-10-2013، 16:58)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط یکم !! 
Big Grin
 کارت درسته...Smile
نخیرم

بچه ای دیگه..ناراحتی نداره که...Big GrinBig Grin