انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - FARID.SHOMPET - 21-07-2015

(21-07-2015، 12:24)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه امکانی هست که میشه به طور لحظه ای از لایک ها(سپاس هایی)که افراد به ما میدن و یا حتی نقل قول هایی که از ارسال ما میکنن مطلع شد...
اگه امکان داره واسه انجمن بزارید...

در نظر داریم. شاید در آینده شدنی بشه. شما توجه داشته باشید که این جور امکانات ممکنه به سیستم سایت نخوره و یا سایت رو سنگین کنه.

RE: پیشنهادات - tyjtfhdhr - 21-07-2015

(21-07-2015، 15:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 12:24)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه امکانی هست که میشه به طور لحظه ای از لایک ها(سپاس هایی)که افراد به ما میدن و یا حتی نقل قول هایی که از ارسال ما میکنن مطلع شد...
اگه امکان داره واسه انجمن بزارید...

در نظر داریم. شاید در آینده شدنی بشه. شما توجه داشته باشید که این جور امکانات ممکنه به سیستم سایت نخوره و یا سایت رو سنگین کنه.

اخه اینجور پلاگین هیچ سودی جز سنگینی هاست ندارن..

RE: پیشنهادات - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 22-07-2015

بنده عرض کردم در صورت امکان!
بهتره به اقا صابر هم بگید فکر کنم شدنی باشه...
من چندین جا هم دیدم!

RE: پیشنهادات - tyjtfhdhr - 22-07-2015

(22-07-2015، 9:54)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده عرض کردم در صورت امکان!
بهتره به اقا صابر هم بگید فکر کنم شدنی باشه...
من چندین جا هم دیدم!

خوب بزارین موضوع رو با ی مثال حل کنم
شما میتونید ی مشقی رو هزار بار بنویسین بدون اینکه معلمتون بتون گفته باشه خوب این کار چ سودی برای شما دارع ؟
همینه ما میتونیم این پلاگین رو نصب کنیم بدون اینکه شما ی ما بگین ولی خوب این چ سودی دارع؟
فقط سایت و سنگین میکنه اگه پلاگینی قرار باشه نصب ش.اقا صابر خودش ته اینجور چیزاست نیازیم ب پیشنهاد های ما ندارع پس حتما صلاح نبوده ک نصب شه
در ضمن اقا فرید هم گفتن ک پیگیری میکنن پس ادامه دادن این بحث بیشتر از این بی فایدستتو اسپم محسوب میشه
ممنون از پیشنهادتون

RE: پیشنهادات - L²evi - 22-07-2015

دوستان لطفا بحث نکنید! یه پیشنهاد بود داده شد!

لازم بشه نصب میشه...

RE: پیشنهادات - mr.destiny - 28-07-2015

یه مسابقه عین اینی که برا تاریخ گذاشتین برا دانستنی هم بذارید
دانستنی ها هم خیلی راکده

RE: پیشنهادات - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 28-07-2015

(28-07-2015، 16:25)13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه مسابقه عین اینی که برا تاریخ گذاشتین برا دانستنی هم بذارید
دانستنی ها هم خیلی راکده

سلام..
در واقع یکی از وظایف شما ب عنوان نویسنده بخش دانستی اینه که ب انجمنتون رونق ببخشید حالا ب هر سیاستی (:
شما هم میتونید یه مسابقه مثه بخش تاریخ برای بخش خودتون درست کنید !

RE: پیشنهادات - Mason - 29-07-2015

و یه مورد .. دوست عزیز شما نویسنده ای میتونی پیشنهاداتت رو توی بخش نویسنده ها بگی !!

RE: پیشنهادات - alireza2400 - 09-08-2015

بقیه بازی ها که شبیه بازی مدیریت چیز برگر پاپا هست را در سایت قرار دهید.

RE: پیشنهادات - طوطی82 - 17-08-2015

پیشنهاد می کنم نزارید موضوعات 18+بسازند و این گونه موضوعات را بسته یا به زباله دان منتقل کنید Sleepy