انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ (/showthread.php?tid=292836)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 14-01-2021

we are black army

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 14-01-2021

دیشب که یهو غیب شدم.... ولی هنو آنلاین بودم
قلبم یه جور جدیدی درد گرفت.... مثل هر دفعه نبود. داشت منو میکشت هی به خودم میپیچیدم

@"Mahdi 1381"
؟؟

@"ctrl+w" پاشو بیاد نسخه جدیدو بزن

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ - ᗩᐯᗩ⁷ - 14-01-2021

(14-01-2021، 11:20)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن آنه.. آفه...؟؟ =////

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 14-01-2021

(14-01-2021، 11:20)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منتظرید اول شید فقط ._.

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ - *Aɴѕel* - 14-01-2021

(:
فقط ۴۸ ساعت..

(14-01-2021، 11:21)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن آنه.. آفه...؟؟ =////

آفه تگش کردم ان شد ببینه

(14-01-2021، 11:24)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منتظرید اول شید فقط ._.

نه اینکع تو خودت منتظر نیستی -_-

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ - ᗩᐯᗩ⁷ - 14-01-2021

اههههه چرا نمیااااد -____________-
آخر این درست است که مارا در انتظار بگذاری @"ctrl+w" ؟؟
نمیگویی عایا ما کار داریم؟؟ زندگی داریم؟؟ اتک داریم؟؟ اما حال این کار از تمام کار های طول عمرمان حیاتی تر استتتت
عایا نمیگویی ممکن است از انتظار زیاد سکته کنیم؟؟ به حضرت خودم منی که تازه واردم درک کردم اول شدن از جایزه اسکار مهم تره 0-0
اصن لامصب لذتی که در اول شدن است در هیچ جای دیگری نیستتتت
حال با ما چنین نکننننن
عاغا من اعتراااااااض دارمممممم

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 14-01-2021

(14-01-2021، 11:26)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2021، 11:21)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن آنه.. آفه...؟؟ =////

آفه تگش کردم ان شد ببینه

(14-01-2021، 11:24)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منتظرید اول شید فقط ._.

نه اینکع تو خودت منتظر نیستی -_-

به اندازه شما ن:/

(14-01-2021، 11:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اههههه چرا نمیااااد -____________-
آخر این درست است که مارا در انتظار بگذاری @"ctrl+w" ؟؟
نمیگویی عایا ما کار داریم؟؟ زندگی داریم؟؟ اتک داریم؟؟ اما حال این کار از تمام کار های طول عمرمان حیاتی تر استتتت
عایا نمیگویی ممکن است از انتظار زیاد سکته کنیم؟؟ به حضرت خودم منی که تازه واردم درک کردم اول شدن از جایزه اسکار مهم تره 0-0
اصن لامصب لذتی که در اول شدن است در هیچ جای دیگری نیستتتت
عاغا من اعتراااااااض دارمممممم

اینم که ی مدتیه نمیبینمش تو گ.آ پس اینم نمیاد نسخه جدیدو بزنه -_-

@*VENUS*