انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 (/showthread.php?tid=293398)

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - Emmɑ - 02-02-2021

(02-02-2021، 19:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 19:19)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگ مثبت 18 بحرفین میکشمتون
دیگ لطفا حرف نزنین مچکر

خود علوم هشتم هم توش راجب جنس نر و ماده و رحم اینا نوشته بود اینا ک چیزی نیس /=
میدونم
اما اینجا بچه هست تمومش کنین
بعدشم راجب تغیر جنسیت اینا نبود ک بود؟
ارشم ک هشتم نمیخونهه لاناتی بسهههههه

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - ᗩᐯᗩ⁷ - 02-02-2021

(02-02-2021، 19:19)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 19:18)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم ۰-۰ من حتی وبلاگ یه پسر ترنسم میشناختم ۰-۰ ://///
اسمش نیما بود یا مان ال بهش میگفتن با بدن دخترونه متولد شده بود اما پسر بود ۰----۰  Big Grin

عکساشو بفرست

ندارم یه بار تو وبلاگش گذاشتا اما منه خر دان نکردم الانم وبش بسته شده نمیدونم چرا رفتم دیدم نیست ۰-۰ :///
قیافش پسر معمولی بودا ولی بدنش دخترونه بوده ۰-۰
انقدم این بچه هنرمند بود عکسای عروسکای نمدی که درست کرده بود و گذاشته بود انقده خوب بودا اصن من نمیدونم چجوری که من سوزنم بلد نیستم نخ کنم ۰-۰ ://

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - *Aɴѕel* - 02-02-2021

(02-02-2021، 19:21)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 19:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترنس
گی
ال جی بی تی
لز
همشون ادمن میفهمی؟!
اونا هم مث تو هستن
قلب دارن
حس دارن
عاشق میشن
نفس میکشن
پس این بحثو تموم کن
(:::
.
ال جی بی تی ادم نیستا :/
به مجموعه این افراد میگن

نکته قشنگی بود:/

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 02-02-2021

سلامـ

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - Волшебник - 02-02-2021

(02-02-2021، 19:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ولی اینجا بچه هست -_-

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 02-02-2021

(02-02-2021، 19:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در مورد جفت گیری هم هست توش._.

آره راستش تو دو فصل راجب اینجور چیزا نوشتع من الان یادم نیست چه مطالبی بودن ولی تو هشتمی و الان فک کنم به این درسا هم رسیدین

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - Emmɑ - 02-02-2021

از بی ترادبا متنفرم خیلی خودتونو از چشمم نندازین مچکر
ب جا این حرفا چرتو پرت بگین بخندین
واقعا ک|:

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - βάરãɲ - 02-02-2021

(02-02-2021، 18:08)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 18:04)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#عاقل باشیم Angel

#من هستم ۰-۰  Big Grin  Big Grin

صد در صد*_*♡

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - ᗩᐯᗩ⁷ - 02-02-2021

(02-02-2021، 19:26)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بی ترادبا متنفرم خیلی خودتونو از چشمم نندازین مچکر
ب جا این حرفا چرتو پرت بگین بخندین
واقعا ک|:

خعب اهم اهم من الان چرت و پرت میگم براتون جو عوض شع ۰-۰ :///

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 02-02-2021

(02-02-2021، 19:22)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم
اما اینجا بچه هست تمومش کنین
بعدشم راجب تغیر جنسیت اینا نبود ک بود؟
ارشم ک هشتم نمیخونهه لاناتی بسهههههه
ن ولی چیزی نیس ک بد آموزی داشتع باشه
(02-02-2021، 19:23)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ولی اینجا بچه هست -_-

اشکال ندارع بزا بدونن

اینجا دیگع بازی sfg2 نیس که همع کلاس اولی دومیا ریختع باشن توش