انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 (/showthread.php?tid=101407)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 - ERF@N - 17-04-2014

(17-04-2014، 12:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 11:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـرضـی اولیش بود بخـدا|:

بعدشم من بدم میاد یکی بم بگه فاطمه ی من_-_

حالا یکی از پسرای شاخ فلش بود یه چیزی:|

فاطمه ی من عشقولکم موش موشکم
1.بـاز کـه تـو پریدی وسط گفتگوی دیگران بدون دعوت-_- حالا باز صدبار صدات میکنیم خشک میشی اون پایین

2.عمت موش موشکه با این تیکه های مزخرفت-_-یکم به روز باش باو از این پسرا یاد بگیر|:

3.اصـن کی گفته تو پسر شـاخ اینجایی؟!-_-زکی|:
1_ تو که مشکلات منو نمیدونیcry girl

2_ بی ادب:| از همین پسرای امروزی که ابرو بر میدارن یاد گرفتم دیگه

3_ بعله اگه نمیومدم تو گفتگو و خاکی باهاتون حرف نمی زدم همچنان این لقب رو داشتم:hiccp:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 - pink lady - 17-04-2014

به سلامتی کسایی که بهم سپاس دادن(:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 17-04-2014

(17-04-2014، 12:12)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان تو خوبی؟ :>

فدات تُ خوبی؟! |:

نقل قول: من امیر حسینمBig GrinBig Grin

خدایی اگه این هویج منو یه روزی ه.ک کنه بهش یه شارژ پنجی میدم. همتونم شاهد جلو
همتون گفتم Exclamation

بعید نی امیرحُسین باشی |: [!!] ..

همیشه اونایی که خودشونو بالا میگیرن ی روزی از اون بالا ها میوفتن زمین -_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 - pink lady - 17-04-2014

(17-04-2014، 12:14)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام ستاره ^_^

چرا پریا؟ =))

خالی کردم اصن یادم نبود پر شده ._.

چیزی شده؟ ._.

سلام عزیزم^_^
خوبی؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 - ღSηow Princessღ - 17-04-2014

(17-04-2014، 12:14)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام ستاره ^_^

چرا پریا؟ =))

خالی کردم اصن یادم نبود پر شده ._.

چیزی شده؟ ._.

صُب میخواســم یه چیزی بهت بگــم...منهـآیِ اون تاپیکـهـ..^__^

بچـهـ هـآ باید برمـ..|: خواهــرم بیدار شُــد..Confused

بـآیAngel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 17-04-2014

(17-04-2014، 12:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 11:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـرضـی اولیش بود بخـدا|:

1.بـاز کـه تـو پریدی وسط گفتگوی دیگران بدون دعوت-_- حالا باز صدبار صدات میکنیم خشک میشی اون پایین

2.عمت موش موشکه با این تیکه های مزخرفت-_-یکم به روز باش باو از این پسرا یاد بگیر|:

1_ تو که مشکلات منو نمیدونیcry girl

2_ بی ادب:| از همین پسرای امروزی که ابرو بر میدارن یاد گرفتم دیگه

3_ بعله اگه نمیومدم تو گفتگو و خاکی باهاتون حرف نمی زدم همچنان این لقب رو داشتم:hiccp:
1. مثلا قـراره چه مشکلاتی داشته باشی؟!:/

2.بابا با ادب|: خـاک بـر سـرت که اونا رو الگوی خودت قـرار میدی|:

3.اوهـوع! اتفاقا دخـتـرا پسرای خاکی رو ترجیح میدن تا اونایی که خودشون رو میگیرن!الان این قسمت تیکه به کی بود؟!|:

(17-04-2014، 12:15)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلامتی کسایی که بهم سپاس دادن(:

سلامتی نمیخوام سپاس نمیدم(:

(17-04-2014، 12:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه اونایی که خودشونو بالا میگیرن ی روزی از اون بالا ها میوفتن زمین -_-
لـایـک^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 - "K!nd~G!Яl" - 17-04-2014

مـرضـی اولیش بود بخـدا|:

پسر شآخ اَ نظر مَـن=ChaRisMa

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 - alvin021 - 17-04-2014

(17-04-2014، 12:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:12)alvin021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:08)alvin021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کیـ, دیگـ, ؟  |:
دشمنBig Grin

خـدآ شـفا بـدهـ |:
دعای خوبیهBig Grin

مخصـوصاََ وآسـ شـومـآ |:
مخصوصا واسه امروزBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 - melodi+ - 17-04-2014

چی میخواسی بگی پریا؟ >__<
خوبم ستاره تو خوبی؟ :>

چه خبر آیسان؟ نبودی یه چن وخ ..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 17-04-2014

فاطیییی |: [!!] ~~>Directioner girl