انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 15-05-2026

(15-05-2026، 21:33)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2026، 21:29)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه دل خجسته‌ای داره!((:

زنگ زده به مدیر سابق انجمن، شک داری؟
حالا شاید حتی زنگ زده مدیر ناظم سابق انجمن، ما که نمیدونیم به کی زنگ زده و شماره کی رو داشته
به هر حال هممون رو بن میکنن و ایشون و داداش دوقلویش می‌مونن اینجا
Angel

مسخره نکن
اگر واقعا زنگ زده باشه صد درصد بنم p343

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ραтяιcια - 15-05-2026

(15-05-2026، 21:31)hossein gholami نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2026، 21:30)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بیجا میکنه اون حرفای زشتو به من میزنه ، بیشرف
گفته فشی نداد گفته تو بش گفتی پماد و سوزش اینم بدش اومد گفته همون بیبی فش مادرش تنگش رفیق جناب عالی بش داد

این همه رفته پیامای چهار سال پیشمو خونده که اتو پیدا کنه ، پیامای چند روز پیشو نگاه میکرد ببینه همچین حرفی نزدم
حتی اگه زده بودم حق نداره حرفای بی ناموسی بزنه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 15-05-2026

(15-05-2026، 21:32)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2026، 21:25)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا با من مشکل داشته 
رو شما کراش زده بوده :||

چه بدشانسم من(((((((((:

خوشگلی دردسر داره؟ Cool

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر2 - 15-05-2026

فلشخور بهم فهموند ک ممکنه یکنفر زبان مادریش با تو یکی باشه ولی حرفهاش رو نفهمی

اون اوایل از مجید شروع شد... 
بعد یواش یواش بیشتر شدن و فهمیدم تو جامعه آماری ایران کم هم نیستن انگار
و جالب بود برام
ک چجوری چند نفر میتونن تخصیلات ابتدایی رو گذرونده باشن ولی خوندن و نوشتن و حرف زدن و فعل و فاعل و مفعول و حروف ربط و... رو بلد نباشن

انگار توی ی دنیای موازی، ما کاناداییم و اونا ایرلنیا و هندیا و چینیایی ک تازه مهاجرت کردن به اینجا و زبون ما رو خوب بلد نیستن... 

(15-05-2026، 21:33)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2026، 21:30)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بیجا میکنه اون حرفای زشتو به من میزنه ، بیشرف

*س خارش
ایگنور کن

هرچی از دهنش درومده این چند روز یهم گفته

بیبی فحش هست؟
مگه بیبی رو به کودک نمیگن؟ مثل بیبی چک؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 15-05-2026

(15-05-2026، 21:37)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2026، 21:33)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*س خارش
ایگنور کن

هرچی از دهنش درومده این چند روز یهم گفته

ملاحظه نکن توهم فحش بده

(15-05-2026، 21:36)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2026، 21:32)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه بدشانسم من(((((((((:

خوشگلی دردسر داره؟  Cool

من زشتم باباااا

(15-05-2026، 21:37)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلشخور بهم فهموند ک ممکنه یکنفر زبان مادریش با تو یکی باشه ولی حرفهاش رو نفهمی

اون اوایل از مجید شروع شد... 
بعد یواش یواش بیشتر شدن و فهمیدم تو جامعه آماری ایران کم هم نیستن انگار
و جالب بود برام
ک چجوری چند نفر میتونن تخصیلات ابتدایی رو گذرونده باشن ولی خوندن و نوشتن و حرف زدن و فعل و فاعل و مفعول و حروف ربط و... رو بلد نباشن

انگار توی ی دنیای موازی، ما کاناداییم و اونا ایرلنیا و هندیا و چینیایی ک تازه مهاجرت کردن به اینجا و زبون ما رو خوب بلد نیستن... 

شما تو نمازخونه مدرسه هم این قضیه رو باید می‌دیدی، یکم توجهکم میکردی شاید در دوران دبستان

(15-05-2026، 21:37)hossein gholami نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2026، 21:35)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این همه رفته پیامای چهار سال پیشمو خونده که اتو پیدا کنه ، پیامای چند روز پیشو نگاه میکرد ببینه همچین حرفی نزدم
حتی اگه زده بودم حق نداره حرفای بی ناموسی بزنه

کوتاه بیا آبجی ناموسی میگه نگفت تو گفتی سوزش و پماد این بدش اومد گفت بیبی ... چون عقلش کم منظورش دستگاه سلامت روان و رفیقتون بش فش داد پدر متغیر

من آبجی هیچکس نیستم
همه کسایی که الان هستن فحشای بی ناموسیشو دیدن لازم نیست شما پشتش دربیای