انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - black devil - 11-09-2013

نقل قول: هع...شما چه با احترام سخن می گوییدبا من خانوم نازنین !

:|

نآرآحتی؟!!

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 11-09-2013

فرید من دیشب یه شوخی با پویا کردم
متاسفانه جدی گرفتخواست که واسه گربش
اسم انتخاب کنم منم واسه شوخی گفتم:شومپت کته کله
خیلی ذوق کرد خیلی از اسمه راضی بود...
شرمنده یه گربه هم عضو شد..

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - mfire44 - 11-09-2013

(11-09-2013، 23:04)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 22:59)تلما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يكي يادم بده اين مدلي بنوسم 
تُفــ ..×

دکمه shiftرانگه دار ی=ِ
س=ُ
ش=َ
ص=ٌ
ض=ً
ث=ٍ
ف=،
غ=؛
ع=,
خ=[
ح=\
ت=ــــــــ
بسه دیگه این واسه لب تاپ وکامپیوتره...
هی بابا تبلت من در حسرت دکمه ی شیفته

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 11-09-2013

(11-09-2013، 23:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: داداش من خودم حد و حدودِ خودمو میدونم میبینی که به هیچ کدومشون نگفتم بزنه●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 213
منکه گفتم نذارن نکنه گذاشتن

منو اون جوری نگا نکناTongue
توی پ.خ یه چیز دیگه گفتی و منم گفتم سر کار میذاری به همین دلیل بود!

نقل قول: عآقا فریــد چرا ماکانو دعوا میکنی؟!!●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 213
هع...شما چه با احترام سخن می گوییدبا من خانوم نازنین !

بعضی وقتا با خودم میگم چرا من اینجام بین این همه بچه!؟(همه می دونیم بیشتر از 60 درصد کاربری اینجا چه از لحاظ سنی و یا چه از لحاظ مغزی زیر 15 سالن)

حالا فعلا اینجا باش
بعدا با خودت حرف بزن
من فردا شب نیستم همین امشب که هستم بیا انقدر هم غر نزن به خدا ما هم میدونم کاربرایِ کم سن و سال اینجا زیاده

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - MOHSENEBRAHIMI - 11-09-2013

(11-09-2013، 23:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: داداش من خودم حد و حدودِ خودمو میدونم میبینی که به هیچ کدومشون نگفتم بزنه●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 213

نقل قول: عآقا فریــد چرا ماکانو دعوا میکنی؟!!●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 213

بعضی وقتا با خودم میگم چرا من اینجام بین این همه بچه!؟(همه می دونیم بیشتر از 60 درصد کاربری اینجا چه از لحاظ سنی و یا چه از لحاظ مغزی زیر 15 سالن)

حتی من دوست عزیز

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 11-09-2013

SleepySleepy

موافقم.....SleepySleepySleepy

حالا فعلا اینجا باش
بعدا با خودت حرف بزن
من فردا شب نیستم همین امشب که هستم بیا انقدر هم غر نزن به خدا ما هم میدونم کاربرایِ کم سن و سال اینجا زیاده

[/quote]

چرا نیستی؟

(11-09-2013، 23:10)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:04)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 22:59)تلما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تُفــ ..×

دکمه shiftرانگه دار ی=ِ
س=ُ
ش=َ
ص=ٌ
ض=ً
ث=ٍ
ف=،
غ=؛
ع=,
خ=[
ح=\
ت=ــــــــ

برا اون باید نرم افزار نصب کنی..

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - FARID.SHOMPET - 11-09-2013

نقل قول: نآرآحتی؟!!

چیزی نگم بهتره.
نقل قول: فرید من دیشب یه شوخی با پویا کردم
متاسفانه جدی گرفتخواست که واسه گربش
اسم انتخاب کنم منم واسه شوخی گفتم:شومپت کته کله
خیلی ذوق کرد خیلی از اسمه راضی بود...
شرمنده یه گربه هم عضو شد..
پویا گربه داره؟! خخخخخ. خیلی هم خوب.

نقل قول: حالا فعلا اینجا باش
بعدا با خودت حرف بزن
چیزی که گفتم پیوندی به اینجا نداشتا! در مورد این بود که شماری از کاربرا یه چیزایی به من توی پ.خ میگن ویا من یه چیزایی می بینم که شاخ در میارم.
نقل قول: حتی من دوست عزیز
نه تو یکی ازت موردی ندیدم.

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - MONA-GH - 11-09-2013

حؤٌصلم ســــــــَررَفت تــــــُ،،ف،،،*

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - mfire44 - 11-09-2013

(11-09-2013، 23:11)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SleepySleepy

موافقم.....SleepySleepySleepy

حالا فعلا اینجا باش
بعدا با خودت حرف بزن

چرا نیستی؟

(11-09-2013، 23:10)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تُفــ ..×

دکمه shiftرانگه دار ی=ِ
س=ُ
ش=َ
ص=ٌ
ض=ً
ث=ٍ
ف=،
غ=؛
ع=,
خ=[
ح=\
ت=ــــــــ

برا اون باید نرم افزار نصب کنی..
[/quote]
گوگل کییورد؟

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - FARID.SHOMPET - 11-09-2013

نقل قول: حؤٌصلم ســــــــَررَفت تــــــُ،،ف،،،*

حوصلت سر میره تف میکنی!؟
کی به تو تف کردن رو یاد داده تلما!؟
این داستان تف کردن سر درازی داره.