انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:15)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حتی دلم نمی‌خواد با امیر۲ها حرف بزنم. یعنی اصلا توابع ذهنی لازم برای فهمیدن رو ندارند. ولش کنید.

فرنود جداً تا قبل اینکه عکس بذاری هروقت پیام هات میدیدم فکر میکردم از سنی که داری ده سال بیشتر باشی(:
خود عکس‌هام/چهره‌م از سن واقعیم یه ۵-۶ سال کمتر هم هست آخه (((: بهم نمیاد ۲۲ سالم باشه. خصوصا الان که موهامم کوتاه کردم از سر جنگ.
ولی متشکرم و بعنوان تعریف برمی‌دارمش. (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

این چ بحث اسیدیه
رودمو بالا میارم از این حرفا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

چی رو از دست دادم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:15)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنود جداً تا قبل اینکه عکس بذاری هروقت پیام هات میدیدم فکر میکردم از سنی که داری ده سال بیشتر باشی(:
خود عکس‌هام/چهره‌م از سن واقعیم یه ۵-۶ سال کمتر هم هست آخه (((: بهم نمیاد ۲۲ سالم باشه. خصوصا الان که موهامم کوتاه کردم از سر جنگ.

طرز فکر و حرف زدنت خیلی جلوتره
پخته‌تر و کامل‌تری
اونم به خاطر حجم مطالعاتته
خیلی عالیه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی رو از دست دادم

ن ن ن
سعی نکن بری بخونی
اصلااا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:15)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد گفته بود چون شرایط فعلا خاصه و انجمن تنها راه ارتباطمونه دلیل نمیشه توهین کنین یا درمورد نظر کسی نظر بدین
ادامه ندین این بحثای چرتو

تا وقتی نظر بعضیا احمقانس نه تنها نظر میدم بلکه با تمام وجود تنفرمو بهشون ابراز میکنم

خوددانی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

واقعا من الکی به کسی نمیپرم دیدین حق داشتم

(03-03-2026، 12:29)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرز فکر و حرف زدنت خیلی جلوتره
پخته‌تر و کامل‌تری
اونم به خاطر حجم مطالعاتته
خیلی عالیه

معذب شدم ((: خیلی لطف داری و متشکرم ازت. روحیه‌م رو boost کردی.

کجای ایران بودی راستی؟ می‌خوام بدونم چقدر لوکیشنت نگران‌کننده‌ست.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

طرف چی گفته انقدر هیت‌گرفته ؟ یکی توضیح بده 

(03-03-2026، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا من الکی به کسی نمیپرم دیدین حق داشتم

شما همیشه از زمانه خودت جلوتری.(جدی)