انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:37)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من توی این موارد چرت و پرت دخالتی ندارم
من نه جای اون زنه بودم که تصمیم گیرنده باشم نه اون یارو پولداره
به منم ربطی نداره
جای منم نظر نده

بحث چرت و پرتی نیست
عقاید متجاوزگرانس

به هرحال مخاطب نبودی میتونستی ایگنور کنی نه اینکه طرفداری بکنی

اینکه گفتم این بحثا رو عنوان نکنین یا بهم توهین نکنین طرفداریه یا اینکه عقاید متجاوزگرانه دارم؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:24)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمشم نزارین مرد هر نری مرد نیست

میدونستی این تفکر توی خودش زن ستیزی داره؟ .-.

مرد بودن زن بودن اساسا مشخصات بیولوژیکی هستن. نه بیشتر نه کمتر 
ولی توی جامعه مرد سالار، مرد بودن با ی سری فضیلت ها گره خورده. مثلا با معتمد بودن درست کار بودن امانت دار بودن و اینجور چیزا 
و وقتی ی مردی اشتباهی ازش سر میزنه اینطوری اونو از بقیه مردا جدا میکنن. میگن نه بابا این که مرد نیست نره. انگار که مثلا مرد بودن یک صفت برتره و هیچ بدی ای توش جا نداره. ولی خب اشتباهه.. مرد بودن فقط ی صفت بیولوژیکیه 
مردی که تجاوز میکنه مرده. مردی هم که نمیکنه مرده. مردی که امانت دار نیست همچنان مرده. مردی هم که امانت داره همچنان مرده. یکیشون منتها مرد بده یکیشون مرد خوب 
بعد دقت کردی زن ها همچین چیز لاکچری ای ندارن؟ (: 
دوتا زن تصادف میکنن = زنا کلا رانندگیشون بده به درد اینکار نمیخورن 
دوتا زن خیانت میکنن = زنا کلا بی وفان 
هیچکس نمیگه نه ببین اونا زن نبودن که ماده بودن
تمام زن ها باید پاسخگوی اشتباه یک زن باشن 
ولی وقتی مردی اشتباهی بکنه از لیست مردا حذف میشه چون توی تفکر مرد سالار مرد بودن صفت برتره.

نگین مرد نبود نر بود. مرد میتونه آدم بدی باشه. میتونه هم آدم خوبی باشه. مرد بودن فضیلت یا صفت برتر نیست 
من متوجه منظورت ازون جمله ات هستم. ولی دوست داشتم بهت ریشه ی این تفکر هم بگم و توضیح بدم چرا اشتباهه. 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 11:37)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم نیست موضوع چیبود اصن، اگ لینکشو بفرسی بهت میگم
ولی چیزی ک تو ذهنمه اینه ک مرد پولدار نمیدونه زن متاهله و...
حتی یادت نمیاد موضوع چی بود ولی بای دیفالت زن رو مقصر میدونی
یعنی یه مرد میتونه به صورت رندوم از زنی ک کمک مالی میخواد تقاضای رابطه کنه 

چقدر بعضی مردا مثه تو ترسناکن 

عزیزم از کسی که دنبال رابطه بنفیته چه انتظاری داری؟!
عقل و درکش در همون حده .
وقتی نمیفهمه رابطه چیه ، عشق چیه ، احساسات و احساس مسئولیت چیه
کسایی که توانایی و عرضه‌ی جمع کردن یه رابطه خوب و سالم رو ندارند
دنبال همچین چیزایی هستند .

اصلاً نباید براشون کلمه‌ی "مرد" رو به کار برد و کثیف کرد.

خودشون چی هستن که نظرشون بخواد مهم باشه !!!

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:39)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فکر می‌کنم فرهنگ مثل هوا می‌مونه. وقتی هوا آلوده‌ست نمی‌تونی بگی "من به ریه‌های تمیز معتقدم" بلکه ریه همه آلوده‌ست.
در نتیجه این ایده‌ها توی ذهن هممون به نوعی کاشته شده. حالا یک عده بازخوانی می‌کنند و تلاش می‌کنند تغییرش بدن توی خودشون(مجدد بهش فکر کنند. که انرژی زیادی هم می‌بره و افراد معمولا خوششون نمیاد چیزی رو زیر سوال ببرند)، یه عده پیش خودشون نگهش می‌دارند و یه عده هم بلند عنوانش می‌کنند و این‌طوری ممکنه هیت بگیرند.(یا نگیرند)

با وجود شبکه های اجتماعی و نشون دادن راه درست و غلط اگه افکار پوسیده رو درست نکنیم جامعه افکارمونو با روش خودش درست میکنه
موافقم کاملا. یه نکته‌ای کار رو ولی سخت‌تر می‌کنه و اونم الگوریتم همین شبکه‌های اجتماعیه. اگه تو با همین عقاید منزجرکننده شروع کنی توی شبکه‌های اجتماعی گشتن، همون محتوای منزجرکننده رو هم دریافت می‌کنی. مگر اینکه خودت بری دنبال محتوای به‌خصوصی که از چهارچوب‌هات میاد بیرون ((:
(03-03-2026، 12:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:39)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای آره!!!! کارتون موردعلاقه‌م که می‌خواست برگرده به گذشته و مادرش رو ببینه.
خانه‌ات خراب! رفتی یه دور آینده و برگشتی؟

نه
من همون زنم و دقیقا همون دیالوگ آخرش که میگه همیشه حق با منه حتی زمانی که فکر میکنی حق با من نیست حق بامنه
زنش بود آره؟ یادم اومد.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 11:37)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم نیست موضوع چیبود اصن، اگ لینکشو بفرسی بهت میگم
ولی چیزی ک تو ذهنمه اینه ک مرد پولدار نمیدونه زن متاهله و...
حتی یادت نمیاد موضوع چی بود ولی بای دیفالت زن رو مقصر میدونی
یعنی یه مرد میتونه به صورت رندوم از زنی ک کمک مالی میخواد تقاضای رابطه کنه 

چقدر بعضی مردا مثه تو ترسناکن 

بیا برو ولم کن ناموسا
من کی کار مرده رو توجیه کردم؟ گفتم وقتی گناهِ رابطه دونفر رو مساوی بدونی، گناهِ تعهد نداشتنِ اون زن به گناه رابطش اضافه میشه، اونوقت یه طرفِ اون رابطه جنسی اون مردیه که بابتِ کمک کردن رابطه خواسته، طرف مقابلش زنیه ک اونم بابت کمک گرفتن قبول کرده، حالا با اکراه، ولی نه با زور. 

حالا اینکه فکر میکنید از نظر من کارِ اون مرد درسته یا فکر میکنید من دارم طرفداری اون مرد توی داستان رو میکنم، فکر میکنم برمیگرده به رگِ سکسیستیِ درونتون که حاصلِ آموزشِ جامعس و شمارو بابتش مقصر نمیدونم
و جالبه ک بعدش میشنوم ("مردایی مث تو" ینی طرف نه تنها نمیفهمه ک اینجا بحث بین مقصر و مقصر تر بودنه بلکه منِ نوعی رو توی ذهنش کسی قرار میده که تو موقعیت این کار رو میکنه و درست میدونه!!!)

فقط آدمو به فکر وامیداره که بعد از همه این قضایا چقدر طول میکشه تا جامعه بتونه درست بحث یا حتی فکر بکنه، چه برسه به عملِ درست!!! 

تاثیر فمینیست رو جامعه‌های شرقی خیلی خطرناکه! 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:24)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمشم نزارین مرد هر نری مرد نیست

میدونستی این تفکر توی خودش زن ستیزی داره؟ .-.

مرد بودن زن بودن اساسا مشخصات بیولوژیکی هستن. نه بیشتر نه کمتر 
ولی توی جامعه مرد سالار، مرد بودن با ی سری فضیلت ها گره خورده. مثلا با معتمد بودن درست کار بودن امانت دار بودن و اینجور چیزا 
و وقتی ی مردی اشتباهی ازش سر میزنه اینطوری اونو از بقیه مردا جدا میکنن. میگن نه بابا این که مرد نیست نره. انگار که مثلا مرد بودن یک صفت برتره و هیچ بدی ای توش جا نداره. ولی خب اشتباهه.. مرد بودن فقط ی صفت بیولوژیکیه 
مردی که تجاوز میکنه مرده. مردی هم که نمیکنه مرده. مردی که امانت دار نیست همچنان مرده. مردی هم که امانت داره همچنان مرده. یکیشون منتها مرد بده یکیشون مرد خوب 
بعد دقت کردی زن ها همچین چیز لاکچری ای ندارن؟ (: 
دوتا زن تصادف میکنن = زنا کلا رانندگیشون بده به درد اینکار نمیخورن 
دوتا زن خیانت میکنن = زنا کلا بی وفان 
هیچکس نمیگه نه ببین اونا زن نبودن که ماده بودن
تمام زن ها باید پاسخگوی اشتباه یک زن باشن 
ولی وقتی مردی اشتباهی بکنه از لیست مردا حذف میشه چون توی تفکر مرد سالار مرد بودن صفت برتره.

نگین مرد نبود نر بود. مرد میتونه آدم بدی باشه. میتونه هم آدم خوبی باشه. مرد بودن فضیلت یا صفت برتر نیست 
من متوجه منظورت ازون جمله ات هستم. ولی دوست داشتم بهت ریشه ی این تفکر هم بگم و توضیح بدم چرا اشتباهه. 
خیلی خیلی ممنون بابت این توضیح. می‌خواستم بحثش رو باز کنم ولی کار سختی بود. خیلی خوب و موجز و کامل گفتی.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

کلا لیبل گذاشتن رو آدما بر اساس جنسیت اشتباه ترین کارییه که یک فرد میتونه انجام بده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 03-03-2026

تمام مسیرهارو بستن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:37)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینطور ک مشخصه تو هم هم نظر با اونی

من توی این موارد چرت و پرت دخالتی ندارم
من نه جای اون زنه بودم که تصمیم گیرنده باشم نه اون یارو پولداره
به منم ربطی نداره
جای منم نظر نده

خدا رحم کرد بین گناهکار و گناهکار تر بودن توی یه تاپیکِ دیگه نظر خودمو دادم و اینجوری بهم حمله میشه
ببین اگ از اون مردِ توی اون داستانی خیالی یک درصد طرفداری کرده بودم چقد هیت میگرفتم  Big Grin
چقد خشمِ درون دارن مردمِ این جامعه
و چقدر عجیب نمیدونن ک کجا تخلیش کنن
اگ تراپیستشون بودم میگفتم برید باشگاه رزمی ای چیزی یذره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حتی دلم نمی‌خواد با امیر۲ها حرف بزنم. یعنی اصلا توابع ذهنی لازم برای فهمیدن رو ندارند. ولش کنید.

فرنود نمیتونم بهت بگم که چقدررر تو شخصیت مورد علاقمی .
کاش افرادی که مثل تو هستن و مثل تو فکر میکنن هر روز بیشتر و بیشتر بشن.
تحسینت میکنم 
درود بر تو درووود.