انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> (/showthread.php?tid=60083)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Apathetic - 23-09-2013

وآلـا :|

کـاربر اگـع اخـطآر بـدع چ شـود انجمن !

پ اونایی هـم کـع محرومن میتونن تعلیق کنن =_

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - FARID.SHOMPET - 23-09-2013

نقل قول: 091111111512
کد امریکا رو هم بدهSleepyBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - M.K.N - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:50)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید میره شماره دهی-__-
فرید=شماره شماره ی رایگان خونه دارو بچه دار زنبیلو بردارو بیارBig Grin

ماکان=ای شماره شماره های خوبBig Grin
دختر ترشیده دیده بودیم
پسر ترشیده دیه ندیده بودیم
جزو اعجایب هفت گانسBig GrinBig Grin

به جانِ مادرم اگه من کاریشون داشته باشم خودشون کرم دارن

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ - 23-09-2013

خوشبحالتون ماکه هنوز نرفتیم دانشگاه ببینیم چه خبرهSmile

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - pegah jb - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:52)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 091111111512
کد امریکا رو هم بدهSleepyBig Grin

شوخی کردم فرید این نیساااااااConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

ویییییییییییییییی

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - FARID.SHOMPET - 23-09-2013

نقل قول: ولی تو تابستون بیشتر گیر میدن:l
تابستون هم امتیازات خودش رو داره.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Apathetic - 23-09-2013

بابآی :|

امـروز اومـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدم :|

مدرسـه .. چندشـه :| ب خدآع ..! حآلـم بهم میخوره ..بآی

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - MOHSENEBRAHIMI - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:49)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 15:34)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجی من نمیتونم اخطار بدم نمیدونم چراHuh

هیچ کاربری توانایی محروم کردن . اخطار دادن . بستن موضوع. انتقال موضوع و... رو جز مدیرا نداره ...

مگه کشکه ..

دوست عزیز ما منظورمون انجمن خودمون هست

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ★BlAcK EvIl★ - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:52)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 15:50)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید میره شماره دهی-__-
فرید=شماره شماره ی رایگان خونه دارو بچه دار زنبیلو بردارو بیارBig Grin

ماکان=ای شماره شماره های خوبBig Grin
دختر ترشیده دیده بودیم
پسر ترشیده دیه ندیده بودیم
جزو اعجایب هفت گانسBig GrinBig Grin

به جانِ مادرم اگه من کاریشون داشته باشم خودشون کرم دارن

هیچ کرمی بی حکمت نیستBig Grin

نقل قول: شوخی کردم فرید این نیسااااااا<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 217<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 217<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 217<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 217<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 217<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 217<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 217

ویییییییییییییییی

نه من شوخی حالم نیست. کد امریکا رو بدهBig Grin کد پیش شمارشون رو میگم. برای نمونه ایران 098 هست.