انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:38)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:34)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف چی گفته انقدر هیت‌گرفته ؟ یکی توضیح بده 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?pid=3870848#pid3870848
سوالش مثل رو کیک بشینی اونو بخوری یا رو اون بشینی کیکو بخوریه . 
درهرصورت یکیو باید مقصر بدونی تو داستانی که همشون کصخلن . 
دو سر سوخته جواب به این سوالا 
ول کنین بابا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Emmɑ - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:24)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمشم نزارین مرد هر نری مرد نیست

میدونستی این تفکر توی خودش زن ستیزی داره؟ .-.

مرد بودن زن بودن اساسا مشخصات بیولوژیکی هستن. نه بیشتر نه کمتر 
ولی توی جامعه مرد سالار، مرد بودن با ی سری فضیلت ها گره خورده. مثلا با معتمد بودن درست کار بودن امانت دار بودن و اینجور چیزا 
و وقتی ی مردی اشتباهی ازش سر میزنه اینطوری اونو از بقیه مردا جدا میکنن. میگن نه بابا این که مرد نیست نره. انگار که مثلا مرد بودن یک صفت برتره و هیچ بدی ای توش جا نداره. ولی خب اشتباهه.. مرد بودن فقط ی صفت بیولوژیکیه 
مردی که تجاوز میکنه مرده. مردی هم که نمیکنه مرده. مردی که امانت دار نیست همچنان مرده. مردی هم که امانت داره همچنان مرده. یکیشون منتها مرد بده یکیشون مرد خوب 
بعد دقت کردی زن ها همچین چیز لاکچری ای ندارن؟ (: 
دوتا زن تصادف میکنن = زنا کلا رانندگیشون بده به درد اینکار نمیخورن 
دوتا زن خیانت میکنن = زنا کلا بی وفان 
هیچکس نمیگه نه ببین اونا زن نبودن که ماده بودن
تمام زن ها باید پاسخگوی اشتباه یک زن باشن 
ولی وقتی مردی اشتباهی بکنه از لیست مردا حذف میشه چون توی تفکر مرد سالار مرد بودن صفت برتره.

نگین مرد نبود نر بود. مرد میتونه آدم بدی باشه. میتونه هم آدم خوبی باشه. مرد بودن فضیلت یا صفت برتر نیست 
من متوجه منظورت ازون جمله ات هستم. ولی دوست داشتم بهت ریشه ی این تفکر هم بگم و توضیح بدم چرا اشتباهه. 
تاحالا کسی اینطوری قانعم نکرده بود
ولی یچیز رو مخ دیگه
مرد در هر صورت مرده
ولی به دختر نمیگن زن چون باکرگیشو از دست نداده
نمیدونم چجوری منظورمو برسونم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:50)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:37)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من توی این موارد چرت و پرت دخالتی ندارم
من نه جای اون زنه بودم که تصمیم گیرنده باشم نه اون یارو پولداره
به منم ربطی نداره
جای منم نظر نده

خدا رحم کرد بین گناهکار و گناهکار تر بودن توی یه تاپیکِ دیگه نظر خودمو دادم و اینجوری بهم حمله میشه
ببین اگ از اون مردِ توی اون داستانی خیالی یک درصد طرفداری کرده بودم چقد هیت میگرفتم  Big Grin
چقد خشمِ درون دارن مردمِ این جامعه
و چقدر عجیب نمیدونن ک کجا تخلیش کنن
اگ تراپیستشون بودم میگفتم برید باشگاه رزمی ای چیزی یذره

من نظری و حرفی تو این چیزا ندارم
نظرم میشه مساوی با هیت و متجاوز بودنمو نامرد بودنمو کثیف بودنم
بخاطر اینکه گفتم بحث نکنین

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 03-03-2026

و منی ک نشستم ببینم تو ادامه تحلیل کاربرهای فوق‌تخصص، متجاوز مزدور هم میشم یا نه  Big Grin Big Grin Big Grin

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:44)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث چرت و پرتی نیست
عقاید متجاوزگرانس

به هرحال مخاطب نبودی میتونستی ایگنور کنی نه اینکه طرفداری بکنی

اینکه گفتم این بحثا رو عنوان نکنین یا بهم توهین نکنین طرفداریه یا اینکه عقاید متجاوزگرانه دارم؟
آرش؟=/
خب یارو یچیزی گفته ک عجیب بوده
نباید پیرامونش حرف زد؟
بنظرم خوبه ک پته ی بعضیا اینجا ریخته بشه ک بقیه هم حواسشون باشه با کی حرف بزنن با کی حرف نزنن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی توی جامعه مرد سالار، مرد بودن با ی سری فضیلت ها گره خورده. مثلا با معتمد بودن درست کار بودن امانت دار بودن و اینجور چیزا 
و وقتی ی مردی اشتباهی ازش سر میزنه اینطوری اونو از بقیه مردا جدا میکنن. میگن نه بابا این که مرد نیست نره. انگار که مثلا مرد بودن یک صفت برتره و هیچ بدی ای توش جا نداره. ولی خب اشتباهه.. مرد بودن فقط ی صفت بیولوژیکیه 
مردی که تجاوز میکنه مرده. مردی هم که نمیکنه مرده. مردی که امانت دار نیست همچنان مرده. مردی هم که امانت داره همچنان مرده. یکیشون منتها مرد بده یکیشون مرد خوب 
ولی وقتی مردی اشتباهی بکنه از لیست مردا حذف میشه چون توی تفکر مرد سالار مرد بودن صفت برتره.

نگین مرد نبود نر بود. مرد میتونه آدم بدی باشه. میتونه هم آدم خوبی باشه. مرد بودن فضیلت یا صفت برتر نیست 
من متوجه منظورت ازون جمله ات هستم. ولی دوست داشتم بهت ریشه ی این تفکر هم بگم و توضیح بدم چرا اشتباهه. 
خیلی خیلی ممنون بابت این توضیح. می‌خواستم بحثش رو باز کنم ولی کار سختی بود. خیلی خوب و موجز و کامل گفتی.

خواهش میکنم کاری نکردم 
من خودم تا وقتی با این داستان آشنا نشده بودم اصلا به چشمم نمیومد! وقتی آشنا شدم دهنم باز موند از فلسفش.. بنابراین سعی میکنم هرجا که مرتبط هست توضیحش بدم(:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

@SABER

اوستا گ.ا جدید رو نمیزنی؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:52)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی یچیز رو مخ دیگه
مرد در هر صورت مرده
خیلی این عقیده جنسیت زده س و واقعا ناراحتم میکنه که توی جهان سومی م (فعلا)و همچنان باید این چیزا پرداخت و درموردش صحبت کرد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:52)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی یچیز رو مخ دیگه
مرد در هر صورت مرده

من متوجه‌ی منظورت هستم
منم مثل تو میگم طرف مرد نیست
ولی نه معنای اینکه زنه !

به معنی اینکه یه موجود پست و بی‌شرفه.
حالا فرقی نمیکنه درکل به معنی اینه که "انسان" نیست.

صزفاً یه لفظه .. به اصطلاح اینطور به کار میره
نه به اون معانی که ملیکا گف 
منم به کار میبرم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Emmɑ - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:53)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و منی ک نشستم ببینم تو ادامه تحلیل کاربرهای فوق‌تخصص، متجاوز مزدور هم میشم یا نه  Big Grin Big Grin Big Grin

عادی ترین فن دوژمن ((: