![]() |
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! (/showthread.php?tid=183170) |
RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 14-11-2014 الان نوبت منه بحثو عوض نکنید به سوالای من جواب بدید منم اگه پول داشته باشم کمک میکنم.... (14-11-2014، 16:09)PįŋK ĞįŘł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پدر مادر شما بگن حجاب بده ینی بده بگن خوبه ینی خوبه طرف کافر شه بهتر از صد نفر ادمه که با تعصب بدون دلیل خاصی دین رو قبول دارن برید دنبال فلسفه حجاب RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - Navisa. - 14-11-2014 نقل قول: اشکالی نداره دوست عزیز نه شما و نه هیچ کس دیگه حق نداره دین خودشو به ماها بیاد تحمیل کنه.. اگه نظری داری بزار برای خودت برو بهشت من مسیحیم به تو مربوط نیس من بدحجابم به تو مربوط نیس من میخوام برم جهنم به تو مربوط نیس اگه خیلی مردی دینتو درست نشون بده نه این که بیای بین مردم و با حرفات مخشونو کار بگیری اخرم هیچی به هیچی RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 14-11-2014 چطور مربوط نیست دین اسلا داره میگه به من چه به تو چه نداریم اگه به این حرفا بود جوونا برا چی رفتن جنگ الان میرن مرز الان میرن تو عراق والا به خدا زشته یعنی چی این حرفا منم طاعون گرفتم بگم به احد الناسی ربط نداره دلم میخواد ازتد باشم چنین فردی باید ازاد باشه به اندازه کافی مثال زدم دوست دارید مثل ترکیه شیم تمام منابعمون و فرهنگمون بره برا امریکا؟ همه چیمون با اجازه از دیگر کشور ها باشه به خدا زشته بد بحجابی باعث میشه طرف زن داره به گناه کشیده بشه باعث میشه خدا رحمتش قطع شه چرا زمان جنگ نزولات الهی خوب بود الان خشک سالیه؟ چسبیدیم به فرهنگ غرب اضمنا تر و خشک با هم میسوزن..... RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - Navisa. - 14-11-2014 نقل قول: چطور مربوط نیست ببین برادر اخوی امر به معروف نکن دین من با دین تو یکی نیس پس کار نداشته باش.. دین از نظر من یه شکله دین تو هم یه شکل تو رو دینت تعصب داری منم تعصب دارم پس نزار با تحمیل کردن دین شخصیت به دیگران باعث بشی که افراد به دینت واکنش نشون بدن.. RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 14-11-2014 اکثریت حرف اول رو میزنه این یه چیز دوم شما ازادی هر کاری که دوست داری هر دینی که عشقت میکشه هر نوع شرابی که دوست داری با هر پسری که دوست داری کار دلخواهت رو انجام بدی این بین خودت و خدای خودته به هیچ کس ربطی نداره ولی توی اجتماع هنجار شکنیه تو خفا هر کاری دوست داری بکن RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - Navisa. - 14-11-2014 نقل قول: اکثریت حرف اول رو میزنه انسانیت به دین نیس به شعور و کماله خیلیا بودن که دین اسلامو قبول نداشتن ولی از انسانیتشون کم نشده خیلی هم بودن که ادعای روشن فکری کردن ولی اخر فقط رو باور مردم گند زدن تو هر دینی ادم خوب و بد هست من منکرش نیستم و وقتی میگم من حجاب نمیخوام دلیل بر بی عفتیم نیست پس هر ننگی رو که بعضی از دخترای چادری دارن رو به من نزنید RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 14-11-2014 شعور انسان در دینش متجلی میشه و خودش رو نشون میده اون انسا هایی که هم که میگید منافقن منافق هم جاش مشخصه اونا هم خدا رو میخوان هم خرما رو من از این افراد حرف نمیزنم از انسان صحبت میکنم چنین افرادی منافقن به زور محجبه شدن بدون این که دلیلش رو بدونن بحث هم این نبود کسی منکرش نیس RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - romia@ninja - 14-11-2014 چه بحثی.............. دارم فیض میبرم RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - *محمد طاها* - 14-11-2014 واقعا که براتون متاسفم شما دارین بخاطر بی حجابی میجنگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه نوع پوشش شخصی بود خدادرقران توی ایه ی 33 سوره نور دستور به حجاب نمی دانند حالا چادر اجباری نیست ولی باید خیلی چیزا رعایت بشه حالا تروخدا جان من بیاین همین یه ذره روسری رو هم از سرتون بردارین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - fadimeh - 14-11-2014 (14-11-2014، 17:33)*محمد طاها* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخخخخخخخ لایک داری جون خودم |