انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه 420 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه 420 (/showthread.php?tid=296172)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - моои - 11-04-2021

(11-04-2021، 15:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 15:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه اونروز کارتون باز کردم براش گفت مگه من بچم
خداوکیلی دفتر نقاشی و مداد رنگی رو امتحان کن
صد در صد تضمین شده

ب درد نمیخورع
ولی مداد رنگی و دیوار سفید عالیه اصن دیگع حرفم نمیزنن
دیوارا رو قشنگ رنگی رنگی و خوشمل تحویل میدن:/

(11-04-2021، 15:57)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 15:56)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشع زشتع؟
کلا هیچیت مث آدم نیس

کوفت چشع؟
کلی هم خوشگله*_*

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Mohlek - 11-04-2021

(11-04-2021، 15:57)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 15:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صد در صد تضمین شده

ب درد نمیخورع

(11-04-2021، 15:57)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا هیچیت مث آدم نیس

کوفت چشع؟
کلی هم خوشگله*_*
خوشمل ؟ چه وضشه ناموصا
ادبیاتتون تو حلقم
دست خط خوب
خوشمل و دخملونه و اینا
روزی ده ساعت درس میخونین
بچه های مثبت هم ک هستین
ناموصا این همه مثبت بودن تا کی ؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Medusa - 11-04-2021

(11-04-2021، 9:53)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 9:45)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار تایپ بردار. مهارت خاصی نمی‌خواد به جز اینکه ورد رو خوب بلد باشی. شاید چندان "شغل" به حساب نیاد، ولی یه نیمچه درآمدی داره. 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://typeiran.com/projects

الان ی چیزی کدوم موسسه ها کار تایپ میدن؟

اگه کار تمام وقت و کارمندی می‌خوای خب روزنامه همشهری بگیر. نیازمندی‌هاشو بگرد. آگهی واسه تایپیست هست همیشه. ولی فکر کنم سابقه کار مرتبط و زبان خوب و... بخواد. این سایته که من فرستادم ولی حالت دورکاری و پروژه‌ای داره. توهم که هنوز حرفه‌ای نیستی اونقدر و خب درس و مشق و اینام داری. به نظرم بیشتر به دردت بخوره. 

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Emmɑ - 11-04-2021

(11-04-2021، 15:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه اونروز کارتون باز کردم براش گفت مگه من بچم
صد در صد تضمین شده
امتحان کردم گفت تو بیا بکش منم نکشیدم اومد کتکم زد

(11-04-2021، 16:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 15:57)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب درد نمیخورع

کوفت چشع؟
کلی هم خوشگله*_*
خوشمل ؟ چه وضشه ناموصا
ادبیاتتون تو حلقم
دست خط خوب
خوشمل و دخملونه و اینا
روزی ده ساعت درس میخونین
بچه های مثبت هم ک هستین

:////
ب ت چ؟
ولی خدایی دست خطم عالیه اگع میتونی بیا ایراد بگیر:/

(11-04-2021، 16:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صد در صد تضمین شده
من سکوت میکنم...

(11-04-2021، 16:01)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 16:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشمل ؟ چه وضشه ناموصا
ادبیاتتون تو حلقم
دست خط خوب
خوشمل و دخملونه و اینا
روزی ده ساعت درس میخونین
بچه های مثبت هم ک هستین

ب ت چ؟
عارع بابا با فونت نستعلیق مینویسی اصن کارت درسته

(11-04-2021، 16:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 16:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سکوت میکنم...

(11-04-2021، 16:01)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب ت چ؟

بلی بلی دقیقا:/
حالا خدایی ت میتونستی این سوالای کلاس شیشمو حل کنی؟:/

(11-04-2021، 16:06)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 16:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سکوت میکنم...

حاجی من شاگرد جیرینگ کلاس بودم بعد تو پشت کنکوری بدبخت بم میگی سوالای ششم ؟ ضمنا اون تیکه آخر باید جواب و مقسوم علیه رو دوباره تقسیم بر ۱۰ میکردی ک مثل اولش شه
اینارم من یادت بدم ؟

(11-04-2021، 16:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 16:06)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی من شاگرد جیرینگ کلاس بودم بعد تو پشت کنکوری بدبخت بم میگی سوالای ششم ؟ ضمنا اون تیکه آخر باید جواب و مقسوم علیه رو دوباره تقسیم بر ۱۰ میکردی ک مثل اولش شه
اینارم من یادت بدم ؟

خااااااک ت سرت :/
کی میگع باید دوبارع تقسیم بر ۱۰ کنیم؟:/
ما ۲ طرف رو در ۱۰ ضرب کردیم پس لازم نی کار دیگه ای بکنیم حالتی پیش اومد ک اون ۲ تا ۱۰ همدی.ع رد خنثی کردن:/

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210411-160405-151.jpg
اگع خیلی بلدی بیا سوال ۳ اون شکل قلب مانند مساحت و محیطشو حساب کن:/
@"Musalick"

(11-04-2021، 16:10)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 16:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینارم من یادت بدم ؟

ما ۲ طرف رو در ۱۰ ضرب کردیم پس لازم نی کار دیگه ای بکنیم حالتی پیش اومد ک اون ۲ تا ۱۰ همدی.ع رد خنثی کردن:/
ببین لعنتی بابا
وقتی یچیو ضرب در ده میکنی که بهتر محاسبش کنی
باید بعد از محاسبه اونو به مقدار اصلیش برگردونی
ینی تقسیم بر ده کنی وگرنه جواب غیر واقعی میشه
شاید تو ریاضی و مسایل فرضی نیازی نباشه
اما تو واقعیت و بر مبنای منطق باید اینکارا انجام شه
حالا تو هی بام بحث کن

(11-04-2021، 16:10)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینارم من یادت بدم ؟

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210411-160405-151.jpg
اگع خیلی بلدی بیا سوال ۳ اون شکل قلب مانند مساحت و محیطشو حساب کن:/
@"Musalick"
اینارو یادم رفته
البته اون شکلک قلب و اینارو حوصله ندارم ولی خب بطور کلی سادس
اگه بخوای میتونم با مداد سکلک قلب بکشم Telegh_41