انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:20)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:19)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چرا نمیشناسمت
البته طبیعیه چون خیلی قدیمی
ولی باید ی جاهایی سروکله پیدا می‌شد
تل
گپا
همینجا
واسطه ها دوستامون
نمیدونم

اووووووو گروه تلگرام دارید مگه؟ خخخ
از گروه تلگرام بن شدم فکر کنم. تو قضیه ۱۴۰۱
احتمالا بچه ها فکر کردن مخبری چیزیم

چه غم داشت جمله آخر):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:18)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:16)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مود شوخیم تموم شده
دیگ بام شوخی نکن
من مگه با تو شوخی دارم؟

شوخی نداشتی
داشتی
من حرفمو زدم !

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Khatone - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:21)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:19)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی نت مخابرات داره؟

اگه قراره پRوکSی بدی که با نت مخابرات وصل بشم تلگرام، من.

به منم بدید

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - امیر2 - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:24)Khatone نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:21)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه قراره پRوکSی بدی که با نت مخابرات وصل بشم تلگرام، من.

به منم بدید

منم بازی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:20)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووو گروه تلگرام دارید مگه؟ خخخ
از گروه تلگرام بن شدم فکر کنم. تو قضیه ۱۴۰۱
احتمالا بچه ها فکر کردن مخبری چیزیم
شاید باورت نشه ولی من هنوزم میترسم
یکی از تو یکیم از صدرا

Bd7 نه آقا قرار نیست با ۴۰۵ مشکی برم جلوی در خونه یکی (یا به گزینشتون خبر بدم خخ)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:20)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:19)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی نت مخابرات داره؟

من نت مخابرات هم دارم

چیزیو میخوای تست کنم؟؟؟ 

آره

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://t.me/Proxی?server=94.184.13.228&port=8333&secret=10403ffffffffffffffffffffffffffb

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:26)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید باورت نشه ولی من هنوزم میترسم
یکی از تو یکیم از صدرا

Bd7 نه آقا قرار نیست با ۴۰۵ مشکی برم جلوی در خونه یکی (یا به گزینشتون خبر بدم خخ)
امیدوارم همینطور باشه
واقعا نکن (: بخدا قشنگ نیست

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:21)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره ۲۰ سالش بود
برای اون اخرالزمان شد):
باور کن اون حالش بهتر از ماست ((:
پاندمی، جنگ، داستانای داخلی و و و 
(17-01-2026، 1:22)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با‌چوب چی میسازی که میتونه ملتو ترس بده ؟ چیز خوبی به ذهنم نمیاد ((: 
نه داداش حقیقتش . وصل شد نت ایدیشونو میدم بهت از خودشون بپرس . تو هم‌یادمه مشهدی بودی 

دیگه اومدن اتاق فرار که بترسن، توضیح ندادیم چطوری از چی بترسن که  Telegh_01
ولی همش چوب نیست
خیلی کارا چون باید سبک باشن خمیر پلیمری و خمیر کاغذ کار میشن، مثلا ماسکا
وصل شه میام یه سر، دیروز دقیقا به این فکر میکردم که حتی واسه کل کل و لاسای اون گروهم دلم تنگ شده تو بی اینترنتی (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:23)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:18)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مگه با تو شوخی دارم؟

شوخی نداشتی
داشتی
من حرفمو زدم !

صلوات بفرست بابا عارفه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

ابراهیم هادی چیشد