![]() |
|
متهم داغ با حضور ☪MR.WINNER☪" - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: متهم داغ با حضور ☪MR.WINNER☪" (/showthread.php?tid=43555) |
RE: متهم داغٍ با حضور melodi+ /^_^\ - ρѕуcнσραтн - 19-09-2014 من چه جور آدمیم؟ نمیدونم ![]() اسم و فامیلیم چی بود؟ و باز هم نمیدونم:/ فک کنم امیر حسین ![]() به آواتارم از 1 تا 10 چند میدی؟ 9 به امضام از 1 تا 10 چند میدی؟ 10 پسر خوبیم؟ نع ![]() اخلاقم چه طوره؟ نمیدونم راضی ای ازم یا نه؟ آره اصلا منو میشناسی؟ نه اگه میشناسی من از کدوم شکلک بیشتر استفاده میکنم؟ ؟؟!! من چه چیزیم بده؟ ![]() چه چیزیم خوبه؟ ![]() کدوم اخلاقو داشتم بهتر بودم؟ ![]() وقتی عصبانی میشم چه شکلی میشم؟ :97: یه شکلک تقدیمم میکنی؟ ![]() یه نصیحت خواهرانه/برادرانه؟ آدم شو ![]() دوست داری منو بکشی؟ نه با چی بکشی؟ ؟؟؟ صفت های بد منوبگو؟ ؟؟؟ صفت های خوبمو بگو ؟؟؟ اگه تو انجمن چیکاره بودم خوب بود؟ مدیر ![]() ازم خوشت میاد؟ نع به نظرت قدرت کلامم چطوریه؟ 20 اعتماد به نفسم در چه حده؟ خوبه RE: متهم داغٍ با حضور ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ /^_^\ - Mïņ̃†êR - 19-09-2014 خوبه 14 سالشه گودزیلا با سوالاش
RE: متهم داغٍ با حضور ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ - _PαяαиÐ_ - 19-09-2014 بدترین اخلاق ... ؟ زود قضاوت کــردن در مورد دیگـران ._. منطقی ام یا احساسی .. ؟ صد درصد منطقی |: دوست داشتی جای من باشی .. ؟ اگه آره چرا .. ؟ اصلـا -_- چقدر از من میدونی ؟ شخصیتم رو تو سه کلمه توصیف کن .. از اون جـایی که من میشنـاسمت ._. .. مغرور،از خود راضی،خود بین |: فکر میکنی از چ جور آدمی بدم میاد ؟ آدمای سیریش ^_^ |: چرا فقط ی عده محدودی تو لیست دوستامن ؟ نمیدونــم (..)! ب نظرت از سبز دودی خوشم میاد یا خاکستری؟ دودی ._. ! عصبی ام یا آروم ؟ چرا ؟ عصــبی |: چون عصبیی دیگه ._. چرا میخواد -_-؟ اگه تو ی اتاق تاریک باشم ب نظرت دنبال در خروجی میگردم یا کلید برق ؟ کلید برق |: آدم ترسناکیم یا دوست داشتنی ؟ چرا ؟ ترسناک چون همیشـه آماده ی دعوایــی -_-ب نظرت از هوای آفتابی خوشم میاد یا ابری ؟ اینو نمیخواد بگی چرا :| صد در صد ابـری :v ! متال بند مورد علاقم ؟ -ــ- فکر میکنی چرا از متال خوشم میاد ؟ چون دیوونه ای ._. ! ب نظرت تو چ ماهی بدنیا اومدم ؟ تــیر ^_^ فک میکنی بیشتر فیلم میبینم یا کتاب میخونم ؟ کــتاب میخــونی |: اگه تو آینده قرار بود روانشناس بشم یا وکیل .. ب نظرت کدوم میشدم ؟ هیچ کودوم ![]() ب نظرت اگه یک ادم احمق ب پستم بخوره چطوری باش برخورد میکنم ؟ خدا به دور -_-! اگه قرار بود ی هفته دیگه بمیرم ب نظرت چ کار هایی رو انجام میدادم ؟ میومدی از من معذرت خواهی میکردی (..)! بنظرت چطوری راه میرم ؟ تند یا آروم ؟ آروم و سر به زیر (..) آدم عجیبیم یا عادی ؟ چرا ؟ عجــیب..! چون عجیبی |: ! RE: متهم داغٍ با حضور ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ - ღSηow Princessღ - 19-09-2014 خب ._. سوالات کلیشه ای :S ده تا اول عمومی ده تا دوم تخصصی:V بدترین اخلاق ... ؟ یه آدم جدید میبینی دور بر میداری قبلیارو یادت میره :v منطقی ام یا احساسی .. ؟ میشه گف منطقی.. ولی در کل آدم منطقی ای نیسی.. ! دوست داشتی جای من باشی .. ؟ اگه آره چرا .. ؟ نـه .. چقدر از من میدونی ؟ شخصیتم رو تو سه کلمه توصیف کن ..{مش مولک _ خاصیت خورندگی داری .. _ شیرین عسلم هستی !} فکر میکنی از چ جور آدمی بدم میاد ؟ خآلی بند.. خب دیگه ب ذهنم نرسید میرم سراغ تخصصی:| چرا فقط ی عده محدودی تو لیست دوستامن ؟ چون از بقیه بخاری در نیومده |: ب نظرت از سبز دودی خوشم میاد یا خاکستری؟ | : عصبی ام یا آروم ؟ چرا ؟ عصبی .. !! چرا نـدآره حقیقته -_- اگه تو ی اتاق تاریک باشم ب نظرت دنبال در خروجی میگردم یا کلید برق ؟ هه .. |: کلید برق آدم ترسناکیم یا دوست داشتنی ؟ چرا ؟ مابینِ این دو .. ! ب نظرت از هوای آفتابی خوشم میاد یا ابری ؟ اینو نمیخواد بگی چرا :| ابـــری متال بند مورد علاقم ؟ ___ فکر میکنی چرا از متال خوشم میاد ؟ چون از متال خوشت میـآد.. {اون عکسرو یادته ..؟ } ب نظرت تو چ ماهی بدنیا اومدم ؟بهمن ._. 14 تا ._. چی... ؟ هوفف .. خب .. فک میکنی بیشتر فیلم میبینم یا کتاب میخونم ؟ کتاب میخونی.. ! اگه تو آینده قرار بود روانشناس بشم یا وکیل .. ب نظرت کدوم میشدم ؟ وکیل.. |: ب نظرت اگه یک ادم احمق ب پستم بخوره چطوری باش برخورد میکنم ؟ خیلی بد اگه قرار بود ی هفته دیگه بمیرم ب نظرت چ کار هایی رو انجام میدادم ؟ _ 18 تا .. بنظرت چطوری راه میرم ؟ تند یا آروم ؟ متوسط ... رو به کند .. |: آدم عجیبیم یا عادی ؟ چرا ؟ عادی .. |: RE: متهم داغٍ با حضور ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ - ∆ MeRzaD ∆ - 19-09-2014 خب ._. سوالات کلیشه ای ده تا اول عمومی ده تا دوم تخصصی:V :| بدترین اخلاق ... ؟ گل وازه گویی (.. ) منطقی ام یا احساسی .. ؟ احساسی ._. .. دوست داشتی جای من باشی .. ؟ اگه آره چرا .. ؟ ترجیح میدم خودم باشم :| .. چقدر از من میدونی ؟ شخصیتم رو تو سه کلمه توصیف کن .. نمیدونم :| اونم نمیدونم :| فکر میکنی از چ جور آدمی بدم میاد ؟ یا حبیبی o_O :v خب دیگه ب ذهنم نرسید میرم سراغ تخصصی:| .-. .. چرا فقط ی عده محدودی تو لیست دوستامن ؟ لیست دوستات تنگه؟ o_O ب نظرت از سبز دودی خوشم میاد یا خاکستری؟ سبز لجنی :| . عصبی ام یا آروم ؟ چرا ؟ آروم :| .. نمیدونم :| .. اگه تو ی اتاق تاریک باشم ب نظرت دنبال در خروجی میگردم یا کلید برق ؟ به این فک نکردی که برق قطع باشه یا در قفل باشه ؟ :| .. آدم ترسناکیم یا دوست داشتنی ؟ چرا ؟ هیچکدوم (..)--+ ب نظرت از هوای آفتابی خوشم میاد یا ابری ؟ اینو نمیخواد بگی چرا :| افتابی ._. .. متال بند مورد علاقم ؟ اپیکا ( :V ) فکر میکنی چرا از متال خوشم میاد ؟ چمیدونم :| ب نظرت تو چ ماهی بدنیا اومدم ؟ دی ؟ :| .. 14 تا ._. هوفف .. خب .. فک میکنی بیشتر فیلم میبینم یا کتاب میخونم ؟ کتاب :| .. اگه تو آینده قرار بود روانشناس بشم یا وکیل .. ب نظرت کدوم میشدم ؟ روانشناس :/ ب نظرت اگه یک ادم احمق ب پستم بخوره چطوری باش برخورد میکنم ؟ نمیدونم :| .. اگه قرار بود ی هفته دیگه بمیرم ب نظرت چ کار هایی رو انجام میدادم ؟ درس میخوندی :> .. 18 تا .. بنظرت چطوری راه میرم ؟ تند یا آروم ؟ اروم .. آدم عجیبیم یا عادی ؟ چرا ؟ عادی :| .. چرا نداره -_- .. RE: متهم داغٍ با حضور ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ - ~Mahnaz~ - 19-09-2014 خب ._. [color=#000000] چی خب .. ؟! .-. سوالات کلیشه ای Confused ده تا اول عمومی ده تا دوم تخصصی:V بدترین اخلاق ... ؟ بی حس و حـآلی -_- منطقی ام یا احساسی .. ؟ منطقی ._. دوست داشتی جای من باشی .. ؟ اگه آره چرا .. ؟ نـه .. :| چقدر از من میدونی ؟ شخصیتم رو تو سه کلمه توصیف کن .. من همین امروز بـآهـآت آشنـآ شدم .. :| فکر میکنی از چ جور آدمی بدم میاد ؟ از آدمـآی لوس فک کنم بیشدر بدت میـآد .-. خب دیگه ب ذهنم نرسید میرم سراغ تخصصی:| چرا فقط ی عده محدودی تو لیست دوستامن ؟ چون تو از هر کسی خوشت نمیـآد (: ب نظرت از سبز دودی خوشم میاد یا خاکستری؟ :|| خـآکستری .. ؟! :| عصبی ام یا آروم ؟ چرا ؟ آروم .. چون اصن حس و حـآل دعوآ ندآری .. :|| اگه تو ی اتاق تاریک باشم ب نظرت دنبال در خروجی میگردم یا کلید برق ؟ :| اینقد تنبلی که ترجیح میدی گوشیتو از جیبت در آری بـآ نور اون دنبـآل در بری .. ._. آدم ترسناکیم یا دوست داشتنی ؟ چرا ؟ ترسنـآک نیستی .. امـآ دوست دآشتنیم نیستی .. جـآلبی (: ب نظرت از هوای آفتابی خوشم میاد یا ابری ؟ اینو نمیخواد بگی چرا :| (((: ابری ._. متال بند مورد علاقم ؟ آممم .. چیزه .. یه بـآر گفده بودآ >.< فکر میکنی چرا از متال خوشم میاد ؟ بـآ روحیت سـآزگـآره .. ب نظرت تو چ ماهی بدنیا اومدم ؟ بهمن ^_^ آره .. ؟! :| 14 تا ._. هـآن .. ؟! .-. هوفف .. پــوفف :| خب .. چی .. ؟!>.< فک میکنی بیشتر فیلم میبینم یا کتاب میخونم ؟ فیلم میبینی ._. اگه تو آینده قرار بود روانشناس بشم یا وکیل .. ب نظرت کدوم میشدم ؟ روآنشنـآس بهتره (: ب نظرت اگه یک ادم احمق ب پستم بخوره چطوری باش برخورد میکنم ؟ میزنیش .. ؟! .ـــ. اگه قرار بود ی هفته دیگه بمیرم ب نظرت چ کار هایی رو انجام میدادم ؟ آهنگ متـآل گوش میدآدی .. :| :> 18 تا .. .-. بنظرت چطوری راه میرم ؟ تند یا آروم ؟ آروم ._. آدم عجیبیم یا عادی ؟ چرا ؟ عجیب ._. نمیدونم .. یه رفدآر خـآصی دآری ._. تموم شد ^_^ :| RE: متهم داغٍ با حضور ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ - melodi+ - 19-09-2014 خب ._. سوالات کلیشه ای ده تا اول عمومی ده تا دوم تخصصی:V بدترین اخلاق ... ؟ استفاده از الفاظ رکیک ! مغرور ! بلک استار راست میگه زود قضاوت میکنی منطقی ام یا احساسی .. ؟ احساسی رو به منطقی دوست داشتی جای من باشی .. ؟ اگه آره چرا .. ؟ نه چقدر از من میدونی ؟ شخصیتم رو تو سه کلمه توصیف کن .. نه زیاد نه کم .-. لج باز یه دنده - تخش - عصبی .-. فکر میکنی از چ جور آدمی بدم میاد ؟ آدمای احمق و کسایی که فکر میکنن متالهدا دیونن شیطان پرستن blah blah blah خودت میونی دیگه :> خب دیگه ب ذهنم نرسید میرم سراغ تخصصی:| چرا فقط ی عده محدودی تو لیست دوستامن ؟ نمیدونم چرا ؟ ._. ب نظرت از سبز دودی خوشم میاد یا خاکستری؟ نمیدونم خاکستری ؟ عصبی ام یا آروم ؟ چرا ؟ عصبی ، همیشه میخوای بحث و کل کل کنی بعد دعوا راه میندازی .-. اگه تو ی اتاق تاریک باشم ب نظرت دنبال در خروجی میگردم یا کلید برق ؟ درخروجی آدم ترسناکیم یا دوست داشتنی ؟ چرا ؟ نرمال D: ب نظرت از هوای آفتابی خوشم میاد یا ابری ؟ اینو نمیخواد بگی چرا :| ابری ! متال بند مورد علاقم ؟ epica / marilyn manson فکر میکنی چرا از متال خوشم میاد ؟ چون کسایی که متال گوش میدم ادمای خاصین و فازشون با بقیه متفاوته ! ب نظرت تو چ ماهی بدنیا اومدم ؟ تیر 14 تا ._. هوفف .. خب .. فک میکنی بیشتر فیلم میبینم یا کتاب میخونم ؟ فیلم میبینی اگه تو آینده قرار بود روانشناس بشم یا وکیل .. ب نظرت کدوم میشدم ؟ روان شناس ب نظرت اگه یک ادم احمق ب پستم بخوره چطوری باش برخورد میکنم ؟ لهش میکنی با حرفات :| اگه قرار بود ی هفته دیگه بمیرم ب نظرت چ کار هایی رو انجام میدادم ؟ با مرلین منسون عکس مینداختی کنسترش میرفتی تی شرت راک ایرانی میگرفتی D: 18 تا .. بنظرت چطوری راه میرم ؟ تند یا آروم ؟ بستگی به شرایطتت داره .-. آدم عجیبیم یا عادی ؟ چرا ؟ عادی رو به عجیب .. همه خصوصیات عجیب دارن چون .-. RE: متهم داغٍ با حضور ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 19-09-2014 خب ._. سلام ._. سوالات کلیشه ای :S ده تا اول عمومی ده تا دوم تخصصی:V بدترین اخلاق ... ؟ خیلی بی اعصابی یدفعه ای میزنی ب سیم آخر و تعادل روحی نداری :| منطقی ام یا احساسی .. ؟ بعضی موقع ها منطقی بعضی موقع ها احساسی ! دوست داشتی جای من باشی .. ؟ اگه آره چرا .. ؟ نه من خودمو بیشتر دوس دارم ._. چقدر از من میدونی ؟ شخصیتم رو تو سه کلمه توصیف کن .. باحال :| بداخلاق :| شتر ._. فکر میکنی از چ جور آدمی بدم میاد ؟ از اونایی ک پشت سرت بد میگن تو روت خوبن ._. ؟ آممم .. دیگه .. از اونایی ک .. نمیدونم :| خب دیگه ب ذهنم نرسید میرم سراغ تخصصی:|باش._. چرا فقط ی عده محدودی تو لیست دوستامن ؟ چون میگن دوست کم باشه ولی تک باشه :| چمیدونم -_- ب نظرت از سبز دودی خوشم میاد یا خاکستری؟ سبز دودی ^_^ عصبی ام یا آروم ؟ چرا ؟ عصبی چونکه زیرا =| اگه تو ی اتاق تاریک باشم ب نظرت دنبال در خروجی میگردم یا کلید برق؟ در :| آدم ترسناکیم یا دوست داشتنی ؟ چرا ؟ گاهی اوقات ترسناک گاهی اوقات ب طرز عجیبی دوس داشتنی._. ب نظرت از هوای آفتابی خوشم میاد یا ابری ؟ اینو نمیخواد بگی چرا :| اه من چمیدونم ولم کن >_< متال بند مورد علاقم ؟ اومم .. اسلیپ نات ک آوا دوست داشت .. بیتلز دوس داشتی تو و اپیکا دیگه ._. بیتلز هم ک راکه پس میشه اپیکا._. مرلین منسون هم دوس داری .-. فکر میکنی چرا از متال خوشم میاد ؟ چون متفاوته ؟ :/ ب نظرت تو چ ماهی بدنیا اومدم ؟ تیر ._. 14 تا ._. هوفف .. خب .. تف چقد زر مفت میزنی وسط سوالات :| فک میکنی بیشتر فیلم میبینم یا کتاب میخونم ؟ کتاب میخونی ! اگه تو آینده قرار بود روانشناس بشم یا وکیل .. ب نظرت کدوم میشدم ؟ هیچکدوم قصاب ._. ب نظرت اگه یک ادم احمق ب پستم بخوره چطوری باش برخورد میکنم ؟ مثل خودش :/ اگه قرار بود ی هفته دیگه بمیرم ب نظرت چ کار هایی رو انجام میدادم ؟ آهنگ گوش میدادی .. میخوابیدی ._. شایدم آدم میشدی و از بقیه عذر خواهی میکردی و توبه میکردی .-. 18 تا .. بنظرت چطوری راه میرم ؟ تند یا آروم ؟ تند اونروز دوییدم تا بتون رسیدم :| آدم عجیبیم یا عادی ؟ چرا ؟ عجیب .. قبلاً بت گفتم الان یادم نمیاد :/ هوفف .. من فک کنم کلا همه ی این حرفارو قبلا زده بودیم ._. بای شتر /^_^\ RE: متهم داغٍ با حضور ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ - GαяBagє Gιяℓ - 19-09-2014 خب ._. [color=#FF0000]:| سوالات کلیشه ای ._. ده تا اول عمومی ده تا دوم تخصصی:V باشه خو :| بدترین اخلاق ... ؟ بیش از حد مغروری -_- منطقی ام یا احساسی .. ؟ منطقی :| دوست داشتی جای من باشی .. ؟ اگه آره چرا .. ؟ نع /: چقدر از من میدونی ؟ شخصیتم رو تو سه کلمه توصیف کن .. زیاد نمیدونم ._. => مغرور، پُر رو، آویزون((: فکر میکنی از چ جور آدمی بدم میاد ؟ نی دونم :| خب دیگه ب ذهنم نرسید میرم سراغ تخصصی:| ._. چرا فقط ی عده محدودی تو لیست دوستامن ؟ چون دوستتن (: ب نظرت از سبز دودی خوشم میاد یا خاکستری؟ خاکستری ._. عصبی ام یا آروم ؟ چرا ؟ هر دو -_- اگه تو ی اتاق تاریک باشم ب نظرت دنبال در خروجی میگردم یا کلید برق ؟ کلید برق :| آدم ترسناکیم یا دوست داشتنی ؟ چرا ؟ هیچکدوم :| ب نظرت از هوای آفتابی خوشم میاد یا ابری ؟ اینو نمیخواد بگی چرا :| ابری ._. همینجوری گفتم چون خودم دوست دارم ._. متال بند مورد علاقم ؟ .-. فکر میکنی چرا از متال خوشم میاد ؟ چون باحاله -_- ب نظرت تو چ ماهی بدنیا اومدم ؟ اسفند ؟! ._. 14 تا ._. هوفف .. خب .. فک میکنی بیشتر فیلم میبینم یا کتاب میخونم ؟ فیلم اگه تو آینده قرار بود روانشناس بشم یا وکیل .. ب نظرت کدوم میشدم ؟ وکیل :| ب نظرت اگه یک ادم احمق ب پستم بخوره چطوری باش برخورد میکنم ؟ نمیدونم .-. اگه قرار بود ی هفته دیگه بمیرم ب نظرت چ کار هایی رو انجام میدادم ؟ از اونایی که در حقشون بدی کردی معذرت میخواستی -_- 18 تا .. بنظرت چطوری راه میرم ؟ تند یا آروم ؟ آروم (..*) آدم عجیبیم یا عادی ؟ چرا ؟ عجیب چون نمیدونم :|| RE: متهم داغٍ با حضور ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ - Brooklyn Baby - 19-09-2014 خب ._. ده تا اول عمومی ده تا دوم تخصصی:V :| بدترین اخلاق ... ؟ بعضی اوقات خیلی با منظور صُحبت میکنی :| ! منطقی ام یا احساسی .. ؟ بیشتر منطقی .. دوست داشتی جای من باشی .. ؟ اگه آره چرا .. ؟ .. ! :| چقدر از من میدونی ؟دایناسور .. خر .. گاو :| فکر میکنی از چ جور آدمی بدم میاد ؟ از آدمای اسکی :|| :V خب دیگه ب ذهنم نرسید میرم سراغ تخصصی:| .-. .. چرا فقط ی عده محدودی تو لیست دوستامن ؟ فک کنم چون .. :| نمیدونم >_< ب نظرت از سبز دودی خوشم میاد یا خاکستری؟ خاکستری :| این چ سوالیه ؟ O_O عصبی ام یا آروم ؟ چرا ؟ تو خوبی خوب .. :| اگه تو ی اتاق تاریک باشم ب نظرت دنبال در خروجی میگردم یا کلید برق ؟ در خروجی -_- آدم ترسناکیم یا دوست داشتنی ؟ چرا ؟ بین این دو .. :| ب نظرت از هوای آفتابی خوشم میاد یا ابری ؟ اینو نمیخواد بگی چرا :| خُدا میدونه ._. متال بند مورد علاقم ؟ یذمینذرطز :| فکر میکنی چرا از متال خوشم میاد ؟ -_- ب نظرت تو چ ماهی بدنیا اومدم ؟ هیمم :| 14 تا ._. هوفف .. خب .. فک میکنی بیشتر فیلم میبینم یا کتاب میخونم ؟ کتاب :||| اگه تو آینده قرار بود روانشناس بشم یا وکیل .. ب نظرت کدوم میشدم ؟ روانشناس -_- ب نظرت اگه یک ادم احمق ب پستم بخوره چطوری باش برخورد میکنم ؟ با حالت تمسخر :| اگه قرار بود ی هفته دیگه بمیرم ب نظرت چ کار هایی رو انجام میدادم ؟ میرفتی از همه ی معلمات حلالیت میگرفتی :| 18 تا .. بنظرت چطوری راه میرم ؟ تند یا آروم ؟ آرومممممم ._. آدم عجیبیم یا عادی ؟ چرا ؟ کاملا عادی و طبیعی :| چون ک :| |