انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【94】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【94】 (/showthread.php?tid=97441)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - # αпGεʟ - 22-03-2014

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - Wєιяɗ - 22-03-2014

(22-03-2014، 20:50)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:47)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:45)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الـحـق کـه حـرف حـق جـواب یـُخـدی!!

مهراوه تو ترکی بلدی؟Exclamation
نه په!
مگ من زیزیگولو نبودم دختر!
مگ من فقط با تو ترکی صحبت نمیکردم!!

(22-03-2014، 20:48)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:26)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

|:

هـع
هـمچـنیـن مـآ...
چ آدمـآی حـســودی دوسـتـمون بــودن حــآلـیمـون نـبود|:
من اینجام مهراوه من من
بگو حرفاتو =|
مردی حرفاتو جلو خودم بگو نه جلو بقیه !!
من یه بار اسم تو رو تو بیو ننوشتم حسودیت شد...
تو اون همه اسم ستارع رو نوشتی من حسودیم شد؟؟؟
چیزی گفتم؟
بات قهر کردم؟
گذاشتمت تو لیست سیام؟؟؟
من خوشم نمیاد کسی رو با گذاشتن تو لیست سیام رو سیاه کنم...
اما وختی تو گذاشتی منم گذاشتم...
تازه من آشتی هم کردم...تو...
اولن که من رفته بودم و خیلیا تو لیست سیام بودن  فقط واس خاطر میترا و اصرارش برگشتم!!
دومن من به اسم تو بیوت حسودیم نشد اصن ارزشی برام نداره
ولی تو حتی تو این دو هفته یه خبر ازم نگرفتی شاید افتادم مردم !
میترا تو کیک بم گف مهراوه بام اشتی کرده و منم این پیامتو نخونده بودم که به ستی حسودیت میشده و اسمتو تو بیوم ننوشتمو..!
ماشالله!
خو گفتگو برا چیه!
اگ پیام ندادم خو اینجا میدیدمت که
هع
من واس گفگو 89 نبودم اصن
فک کنم از 91 رسیدم میدونی چن وقت بود گفگو نبودم ؟؟

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - [ niki ] - 22-03-2014

(22-03-2014، 20:49)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:47)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:46)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:42)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی الان دیگه میمیرمcryingcrying
چراااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه چی میشه؟بزارببیننSmile

نزار دیگهcrying
باشه گریه نکن یه اهنگ بگواپاراتشوبزارم.
One direction
I wish

(22-03-2014، 20:50)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:47)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:46)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 20:42)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی الان دیگه میمیرمcryingcrying
چراااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه چی میشه؟بزارببیننSmile
هیچی

نیکی اگه اون باشه خودمو میکشمcrying

خودشع
چرااااااااااااااااا
چی میخواد از جونم دوبارهcryingcrying

ازش متنفرم

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - #marya# - 22-03-2014

نیکی میگه پسرخالشه اون از من تعریف کرده...............crying

یه نظربدیدبیشتربزارمUndecided

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - [ niki ] - 22-03-2014

(22-03-2014، 20:53)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی میگه پسرخالشه اون از من تعریف کرده...............crying

چ میدونم
اصلا گور بابای هرچی پسره ^.^

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - Shadow of Death - 22-03-2014

ای وای اصلا یادم رفته بود تو ترکی به خدا من الزایمر گرفتم

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 22-03-2014

هووم وای وای!
تو نسخه قبل که خودم دیدمت!
هم داشتی با تارا حرف میزدی!!!
منم گفتم بیاین تو رپ تو گفتی رپ محدود میشه به یه دسته...یه همچین چیزایی!
دروغ تو شب تاریک؟؟؟
تازه من رفتم ارسال هاتم نیگا کردم!!
به من دروغ میگی-_-

اینه نیکی؟Undecided

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - #marya# - 22-03-2014

موافقم باهات نیکی