انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ (/showthread.php?tid=293213)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Prometheus - 29-01-2021

(29-01-2021، 20:00)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 19:58)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin  Big Grin چون سلبریتیم

چون خجسته ای اعتماد به افقت فقط :/

عکس نمیگیگیرم :/

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ѕααяeη - 29-01-2021

(29-01-2021، 20:57)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"leιтo"
یعنی انجنان رفتی دیگه پیشم نمیای حس میکنم کاری کردم
کاری کردم؟؟؟؟؟؟؟؟

ن عزیزم (:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - _ƇRAƵƳ_ - 29-01-2021

(29-01-2021، 21:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 21:06)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلاح میکنم گرگ در لباس گوسفندم:///
انتظار داری همیشه یکی باشه؟
عادت بکن به اینکه هیچکس نیس وگرنه ضربه میخوری:/
ضربه میخوری ؟ حاجی له شدم , پوکیدم ,
ولی آره راس میگی , بود بود , نبود هم به سگ اصحاب کهف

این سخنو باید با طلا نوشت

حالا کی بوده اینی که منتظرش بودی؟

(29-01-2021، 21:10)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 21:06)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلاح میکنم گرگ در لباس گوسفندم:///
انتظار داری همیشه یکی باشه؟
عادت بکن به اینکه هیچکس نیس وگرنه ضربه میخوری:/

اوهوم
چرا زودتر باهات آشنا نشدم:/

واقعا نصف عمرت بر فنا بودع حاجی :/
هییییی آره چرا دیر اومدی://///

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 29-01-2021

(29-01-2021، 21:13)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:00)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون خجسته ای اعتماد به افقت فقط :/

عکس نمیندازم  Telegh_59

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Đęąđ.ğïřł - 29-01-2021

14k

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Mohlek - 29-01-2021

(29-01-2021، 21:14)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 21:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضربه میخوری ؟ حاجی له شدم , پوکیدم ,
ولی آره راس میگی , بود بود , نبود هم به سگ اصحاب کهف

این سخنو باید با طلا نوشت

حالا کی بوده اینی که منتظرش بودی؟

هعی , یه بانوی محترمی بوده دیده بش فاز نمیدیم ولمون کرده ,
البته اون موقعی که میخواست ول کنه منم یحوری برخورد کردم که یوقت فک نکنه بش وابستم ولی خب تو دلم جر خوردم ,

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - _ƇRAƵƳ_ - 29-01-2021

(29-01-2021، 21:12)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 21:08)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به این خوبی باید دقت کنی تا زیباییشو ببینی:////

مثلا پسرم اینو ببره چیکار کنه؟/:
به نظرت چیکار میکنند؟

بخوره:///

(29-01-2021، 21:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 21:12)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بهتر نیست؟؟؟ببین برات چشمک میزنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/1477114024697-nazweb-ir.jpg

هیچی دیگه الان این عکسو دیدم امشب خوابم نمیبره ,
ناموصا این عتیقه ها رو نمایان نکنین xD
میفرستمش شب بیاد پیشت درست حسابی بخوابی://
کاسبیمو بهم نزن:///

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ᗩᐯᗩ⁷ - 29-01-2021

من کلاس آنلاین نمیخااااااااام &^& :/ cry2

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ÆMÆշЇÑζ - 29-01-2021

(29-01-2021، 21:12)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 21:09)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا عکس منو بده بهش
مشخصات فیزیکمم بگو
خدا شاهاده بد عنوان نکنی قبول میکنه ):
+
گیم یا سریال؟

خیلی اصرار می کنی از مهربانی من استفاده نکن دل رحمم :/
ولی شرمسار شو فهمیدم جنتلمنی :/
من خیلی متواضعم از خوبی هام نمیگم ؛ (
+
هم گیم هم سریال :/
میدونم مهربونی , همین باعث میشه سر ب سرت بزارم ^_^
هعی.. ماخوذ ب حیام , زیاد نمیگم از خودم..
بعله بعله

جااان ما؟
شوخی نکن
پلتفرم؟ گیم؟
برینکینگ بد؟ پیکی؟ وایکینگز؟ اشنایی با مادر؟ گات؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Prometheus - 29-01-2021

(29-01-2021، 21:15)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 21:13)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس نمیندازم  Telegh_59

میخوای امضاهم میدم :/