انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:03)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:59)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من درمورد این موارد کلی با فاطیما تو گروه حرف زدم
اگه فکر می‌کنی این طرفداریه یا نظر من باهاش یکیه
میتونی بری گروه رو چک کنی
من کاری به چت تو با فاطیما یا هر شخص دیگه ندارم
خودتو وسط موضوعی انداختی ک ارتباطی باهات نداشت و موضع گیری کردی

غیر من چند نفر دیگه هم اومدن توی این موضوع شرکت کردن
ولی من بخاطر اینکه گفتم بحث نکنین بهم توهین نکنین موضع گیری کردم؟
جالبه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:57)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:54)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش؟=/
خب یارو یچیزی گفته ک عجیب بوده
نباید پیرامونش حرف زد؟
بنظرم خوبه ک پته ی بعضیا اینجا ریخته بشه ک بقیه هم حواسشون باشه با کی حرف بزنن با کی حرف نزنن
حرفت درست ولی
من صرفا بخاطر سلامت روان خودمون تو این شرایط تذکر دادم
طرفداری کسیو نکردم من که بخوام هم عقیده با کسی شناخته بشم که روم برچسب متجاوزگر بذارن
سلامت روانمون اگه این بحث هم نباشه بچخ رفته ب هرحال
این کوچیک ترین چیزیه ک میشه بابتش عصبی شد الانTelegh_01
بعدم مث این میمونه یکی بیاد احوال یکی دیگه رو بپرسه بگی ن ن حرف اضافه نزن الان شرایط اضطراریه
خب اینم ی بحثه
و حساسه
وقتی میای میگی نگو راجبش حرف نزن ینی طرفداری دیگه
وگرنه ک خب تذکر نده ک یوقت حالا ب اشتباه برچسب هم نخوری

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Emmɑ - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:52)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا کسی اینطوری قانعم نکرده بود
ولی یچیز رو مخ دیگه
مرد در هر صورت مرده
ولی به دختر نمیگن زن چون باکرگیشو از دست نداده
نمیدونم چجوری منظورمو برسونم
خیلی این عقیده جنسیت زده س و واقعا ناراحتم میکنه که توی جهان سومی م (فعلا)و همچنان باید این  چیزا پرداخت و درموردش صحبت کرد
به هرحال همه با این عقیده بزرگ شدن
مخصوصا اکثر پسرا
دوست دختر خودشونو نمیگیرن که نه این با من رابطه داشته من دختر افتاب مهتاب ندیده میخوام

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

خب بچه‌ها، مراقب سلامت روانمون باشیم این روزها.
هرکی بگه سه کارتون برتر دوران کودکیش چی بوده.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:55)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به معنی اینکه یه موجود پست و بی‌شرفه.
حالا فرقی نمیکنه درکل به معنی اینه که "انسان" نیست.

صزفاً یه لفظه .. به اصطلاح اینطور به کار میره
نه به اون معانی که ملیکا گف 
منم به کار میبرم

Emma هم منظور تورو داشت. متوجهش هستم. ولی وقتی ریشه اش به همچین تفکری بر میگرده بیا نگیمش. همون بی شرف رو بگو): 
هم منطقی تره هم ریشه اش برنمیگرده به زن ستیزی 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Itsali - 03-03-2026

@Faust

چطوری؟ فعلا زنده ایم D:
خوشحالم می‌بینم که اینجا شماها هم سلامت هستید.

از همه مهمتر خوشحالم می‌بینم بچه ها اندیشه های سنتی و پوسیده رو گذاشتن کنار. برزرک (ملیکا باید باشه) و فرنود عالین.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:59)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفسیرای دوستان الکی بود . متاسفانه جدیدا یه جنگی بین زن و مرد راه انداختن با کوچیک‌ترین تلنگری یکی میگه ذات نر بکی میگه ذات مرد . 
که الانم ثابت شد . از کاه کوه ساختن

من کامل حرفت با صبارو نخوندم نمیدونم منظورت به بحث من و شقایق با امیر۲ باشه یا نه.

اما درکل میدونی

طرف وقتی یک بار نظرشو راجع به موضوعی میگه .. تا ته ذهن و تفکراتش رو میشه خوند .

و مطمئن باش این برداشت ها از همون ذهنیتی میاد که خودش ایجاد کرد .

چرا که تو جامعه کم ندیدیم از افراد مشابه با تفکرات یکسان ..

ته همشون به همینجا ختم شده .
من دارم میگم تو بحث هم‌امیر۲ مقصره هم شما . 
کار بد مگه طبقه بندی داره که طرف طبقه بندیش کرده ؟ 
وشمایی که‌گارد گرفتین نسبت به طبقه بندی طرف یعنی یه طبقه بندی دیگه مد نظرتونه که زن کمتر مقصره تا مرد . که خودش باز میشه همون کاری که امیر۲ کرد . 
ولش کنین خواهشا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هورتون
رئیس مزرعه
هیولا در پاریس(:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:57)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفت درست ولی
من صرفا بخاطر سلامت روان خودمون تو این شرایط تذکر دادم
طرفداری کسیو نکردم من که بخوام هم عقیده با کسی شناخته بشم که روم برچسب متجاوزگر بذارن
سلامت روانمون اگه این بحث هم نباشه بچخ رفته ب هرحال
این کوچیک ترین چیزیه ک میشه بابتش عصبی شد الانTelegh_01
بعدم مث این میمونه یکی بیاد احوال یکی دیگه رو بپرسه بگی ن ن حرف اضافه نزن الان شرایط اضطراریه
خب اینم ی بحثه
و حساسه
وقتی میای میگی نگو راجبش حرف نزن ینی طرفداری دیگه
وگرنه ک خب تذکر نده ک یوقت حالا ب اشتباه برچسب هم نخوری

من قصد و نیت بدی از کارم نداشتم
اگه همچین حرفی زدم فقط خواستم جو انجمن متشنج نشه
انقدری تو این شرایط حالمون گرفتس که سر یه سری مسائل بیخود و بقول ملیکا جهان سومی نخوایم گیر بدیم بهم که بدتر از این بشه اوضاع

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسکوبی دوووو
همه مجموعه باربی ها
دیو و دلبر