انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - HeDyE~×~ - 02-02-2014

(02-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:46)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:38)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:36)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه 1 بار که زمین نخوردم |:
یه بار تو حیاط |:
یه بار دمه سَکو |:
یه بار رو پله ها |: این از همه بدتر بود >_<
داغونم >_<

منم معلم بیکاری ^___________^
یا معلم کامپوترتون  ((:
عشقـــی چشمـــاتو واکن نخوری زمین((: !!
ب فنا رفتی ک :| !!
دارم نابود میشم |:
چشامو وا کردم این طوری شد دیه |:
چشامو وا کردم که زمینو ببینم که نخورم زمین بعد برف رفت تو چشمم بعد..|:
شَتَرق خوردم زمین |:
جمعیت داشتن تا 3 ساعت بهم میخندیدن |:
هــع((:
کارت درستع((:

Big GrinBig Grin
به تو رفتم ^__________^
دوتا پسر هم اونجا بودن |:
یکیشون از خنده شا*ید تو خودش :|
اون یکی هم اومد دستشو دراز کرد گفت کمک میخوای؟
در حالی که منم رو زمین پخش بودم |:
گفتم کوفت |:
نع |:
بعد دیدم دوستام از خنده قش کردن نمیان منو بلند کنن |:
گفت بابا جونه مادرت دستتو بدع بلند شم |:
خندید دستشو دراز کرد دستشو گرفتم بلند شدم |:
داشتم دوباره زمین میخوردم که منو گرفت |:
گفت میخوای تا دمه خونتون بیام باهات؟ |:
آب شدم |:

(02-02-2014، 18:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـون ازتون بـدم میـآد ایمـآن |: !!

سلـام T_T
چرا؟ >_________________<
ما دوست داریم >_<

چ ماجرا خفنی بود((:
هــــع((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - !~IмДи~! - 02-02-2014

(02-02-2014، 18:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُـدیـر اومـد مثلـا |: بـرپـا !!

مـراقب بـآشین حُقـوق این مـاهتـونو کـم نکنـم ×

برو کلوبــ بخون پیآمو ....

هر وقـت منظورمو از me too گرفتی بیا باهام حرفـ بزن... Dodgy

(02-02-2014، 18:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکع ناظمم بلند شم عایــا؟؟:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 02-02-2014

(02-02-2014، 18:58)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:46)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:38)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم نابود میشم |:
شَتَرق خوردم زمین |:
هــع((:
کارت درستع((:

Big GrinBig Grin
به تو رفتم ^__________^
دوتا پسر هم اونجا بودن |:
یکیشون از خنده شا*ید تو خودش :|
اون یکی هم اومد دستشو دراز کرد گفت کمک میخوای؟
در حالی که منم رو زمین پخش بودم |:
گفتم کوفت |:
نع |:
بعد دیدم دوستام از خنده قش کردن نمیان منو بلند کنن |:
گفت بابا جونه مادرت دستتو بدع بلند شم |:
خندید دستشو دراز کرد دستشو گرفتم بلند شدم |:
داشتم دوباره زمین میخوردم که منو گرفت |:
گفت میخوای تا دمه خونتون بیام باهات؟ |:
آب شدم |:
مخ زنی.
آخ گفتـــــــــــــــــــــــــــــــی ^_^
پسرع انقدر اوووف بود ^_^
منظورم اینه که جیگر بود ((((:
Angel

(02-02-2014، 18:54)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم نابود میشم |:
شَتَرق خوردم زمین |:
هــع((:
کارت درستع((:

Big GrinBig Grin

س

من شما رو زیآد میبینم ولی نمیشناسمتون ( ( :

میشـه خودتونـــو معرفی کنـید ( ( : Blush

دختر زبون درآز رفتـی ؟؟؟

هدیـــع هســـتم از اهـــواز Big GrinBig Grin
و شومـــآع؟؟(:

ایـمآن هستم از سـآری ...

بدرود

و

از اشناییتون خوش بختم ..

(02-02-2014، 18:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام T_T

خـفع ... یهو چی زدی ؟؟؟؟؟

شـیشه میکشی ؟؟؟

دوییوونه ای به خدا ...

هدیـه ایمآنم ))

بعـــله بعـــله ((:

بای )) ) ) ) :

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-02-2014

(02-02-2014، 19:00)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه نـاظم چه دانش آمـوز T_T اهم !! . .

(02-02-2014، 19:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:54)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم نابود میشم |:
شَتَرق خوردم زمین |:
هــع((:
کارت درستع((:

Big GrinBig Grin

س

من شما رو زیآد میبینم ولی نمیشناسمتون ( ( :

میشـه خودتونـــو معرفی کنـید ( ( : Blush

دختر زبون درآز رفتـی ؟؟؟

هدیـــع هســـتم از اهـــواز Big GrinBig Grin
و شومـــآع؟؟(:

ایـمآن هستم از سـآری ...

بدرود

و

از اشناییتون خوش بختم ..

اهاع:| !!
عین این مسابقه ها شبکه سه هست میگنخودتونو معرفی کنید شد (((:
هــع(:
بدرود(:

(02-02-2014، 19:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:00)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه نـاظم چه دانش آمـوز T_T اهم !! . .

خط کش بدم خدمتتون ؟؟ :| !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-02-2014

(02-02-2014، 18:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام T_T

خـفع ... یهو چی زدی ؟؟؟؟؟

شـیشه میکشی ؟؟؟

دوییوونه ای به خدا ...

هدیـه ایمآنم ))

|: !! تو مثله اینکه پارازیت ایجاد شده رو مخت !|:

تو منظور منو نفهمیدی !!