انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - N0B0DY - 18-01-2026

(18-01-2026، 18:32)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:29)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای سریع تر باز کنی فلشو هر بار که میری تو صفحه جدیدی یا رفرش میکنی دیتای موبایلتو قطعو وصل کن اینطوری خیلی سریع میاد

وگرنه بخوای منتظر بمونی 5 دیقه باید بمونی تا یدور صفحه وا شه

عه برا شماها هم اینجوریه؟
من ک دیگ اونجوری هم برام باز نمیشد با وایفای اومدم

اره 
با وایفای هم خیلی طول میکشه ولی حداقل میاد
با ایرانسل اگه اون کاری که گفتمو نکنم کلا نمیاد

نت ملیشونم مثل خودشون تخمیه اکثر سایتا همینه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - فرنودِ بن گیومرث - 18-01-2026

(18-01-2026، 18:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خودت گفتی کاش فرنود بیاد اذیتش کنیم

دیگه انقدر اذیت نامردی بود
عذاب وجدان گرفتم

نفرمایید آقا نفرمایید.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 18-01-2026

(18-01-2026، 18:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه انقدر اذیت نامردی بود
عذاب وجدان گرفتم

نفرمایید آقا نفرمایید.

چون خودم سر این چیزا حساسم دوست ندارم کسی حداقل از طرف من رنجونده شه

(18-01-2026، 18:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفرمایید آقا نفرمایید.

چون خودم سر این چیزا حساسم دوست ندارم کسی حداقل از طرف من رنجونده شه

تقریبا همه حساس هستند. می‌فهمم و اوکی و حل شده‌ست. مرسی از اهمیت و توجهت. نگران نباش مهربون.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 18:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:31)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزم
قربونت بشمgrou (ایموجی لبخند اشکی)
من خوبم تو خوبی؟ اوضاع زندگی چطوره؟

خوبم تا حدود خوبی. خوشحالم که تو هم همین‌طوری(امیدوارم واقعا باشی)
اوضاع زندگی یکم زیادی بهم‌ریخته‌ست. آخر سال همیشه فشار کاری زیاده چون شرکت‌ها می‌خوان کل کارها و پروژه‌هایی که در طول یک سال انجام نشده حالا توی دو ماه جمع بشه. این بهم‌ریختگی خیابان‌ها و ذهن خودمون و بعد قطعی اینترنت خیلی همه‌چیز رو کندتر کرد. بجز شرکت خودم یه جا هم ریموتم و چندتا پروژه‌ هم دستمه. اینه که دغدغه‌های این‌چنینی دارم و به بخش‌های دیگه‌ای از زندگی خیلی نمی‌رسم فکر کنم.
تو چطوری؟ توی قطعی اینترنت چی کار می‌کنی؟
خوشحالم که خوبی تو این موقعیت هرکیو ک ببینم حالش خوبه و سالمه برام کافی
اره دو سه ماه اخر خیلی فشار کار زیاد میشه مخصوصا اگه کارت با اینترنت باشه اونم این اینترنت‌‌‌...
خوشحالم پرکاری و انقدر تو کارت داری قوی پیش میری^_^

میگذرونم بخوام یه خلاصه بدم از خودم اینه ک سال سوم ارشدم دارم رو پایان نامه کار میکنم و تو این مملکت بلاتکلیفم که چه پلنی برای بعد درس بریزم فعلا دوتا پلن دارم و دارم روش کار میکنم تا ببینم چی پیش میاد .تو قطعی نتم ک نشستم وصل شه .از هفته بعد اگ زمینو زمان بزارن برم ادامه پایان نامم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Albert wesker - 18-01-2026

(18-01-2026، 18:34)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:32)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دمت گرم
کوچیک اقای فسیل هستیم . تاخیر داشتی  این سری دیر اومدی

فدات داداش
از دور فلشو نگاه میکردم  Big Grin دیدم دیگه وقتشه بیام چت کنم

(18-01-2026، 18:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم تا حدود خوبی. خوشحالم که تو هم همین‌طوری(امیدوارم واقعا باشی)
اوضاع زندگی یکم زیادی بهم‌ریخته‌ست. آخر سال همیشه فشار کاری زیاده چون شرکت‌ها می‌خوان کل کارها و پروژه‌هایی که در طول یک سال انجام نشده حالا توی دو ماه جمع بشه. این بهم‌ریختگی خیابان‌ها و ذهن خودمون و بعد قطعی اینترنت خیلی همه‌چیز رو کندتر کرد. بجز شرکت خودم یه جا هم ریموتم و چندتا پروژه‌ هم دستمه. اینه که دغدغه‌های این‌چنینی دارم و به بخش‌های دیگه‌ای از زندگی خیلی نمی‌رسم فکر کنم.
تو چطوری؟ توی قطعی اینترنت چی کار می‌کنی؟
خوشحالم که خوبی تو این موقعیت هرکیو ک ببینم حالش خوبه و سالمه برام کافی
اره دو سه ماه اخر خیلی فشار کار زیاد میشه مخصوصا اگه کارت با اینترنت باشه اونم این اینترنت‌‌‌...
خوشحالم پرکاری و انقدر تو کارت داری قوی پیش میری^_^

میگذرونم بخوام یه خلاصه بدم از خودم اینه ک سال سوم ارشدم دارم رو پایان نامه کار میکنم و تو این مملکت بلاتکلیفم که چه پلنی برای بعد درس بریزم فعلا دوتا پلن دارم و دارم روش کار میکنم تا ببینم چی پیش میاد .تو قطعی نتم ک نشستم وصل شه .از هفته بعد اگ زمینو زمان بزارن برم ادامه پایان نامم
درست می‌گی. توی شرایط فعلی بقا و تمدد اعصاب الویته و هر کی داشته باشه خوشحال می‌شیم. :دی
قربونت! مرسی ازت.

پس در دوره گذار هستی. تقریبا همه اطرافیانم این موقع که از دانشگاه خارج شدند و فکر کردند که "حالا بعدش چی؟" دچار یاس‌های وجودی شدند. :دی
خیلی طبیعیه و امیدوارم خوب ازش گذر کنی.
نت کارهای پایان‌نامه‌ت رو مختل کرده درسته؟ موضوع پایان‌نامه‌ت چیه؟ چی می‌خوندی راستی؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - امیر2 - 18-01-2026

بچها کسی با نتِ خاصی تونسته بره تو گوگل درایو؟
اگ تونستید حتما بهم بگید کارم خیلی گیره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 18-01-2026

(18-01-2026، 18:42)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:34)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوچیک اقای فسیل هستیم . تاخیر داشتی  این سری دیر اومدی

فدات داداش
از دور فلشو نگاه میکردم  Big Grin دیدم دیگه وقتشه بیام چت کنم
داشی حرفت مشکوک بودااااا 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Prometheus - 18-01-2026

(18-01-2026، 18:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:29)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی فرنود هم انلاین شد
به به
سلام حسین! حالت چطوره؟

(18-01-2026، 18:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئنم که ترسیده
لو نمیده
نه نترسیدم. ولی با دوست‌دخترم بیرون بودم و دهنم رو سرویس کرد که "ملیکا کیه؟"
حالی نمونده فرنود جان
تو این بی اینترنتی از متن هات اینجا بزار بخونیم (=