انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> (/showthread.php?tid=60083)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - .. ReZa .. - 23-09-2013

(23-09-2013، 16:07)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/images/28651375435984208960.jpg
رضا ببین چند تا تانک زدمBig Grin
 آره 15 تا تو زدی ... من 12 تا ..... پسر فککنم اگر تو واقعیت بود .... سازنده تانکاشون خودشو دار میزد..
فککن ... با یه BS-3 تورنت یه KINGTIGER و یه JADGEDTIGER رو هول دیستروید کردم...
gun

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ★BlAcK EvIl★ - 23-09-2013

عاشق اواتارمم
عاشق بازیشم
اصن کلا عاشقشم

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - .. ReZa .. - 23-09-2013

(23-09-2013، 16:09)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:08)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:06)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:06)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:04)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممممممم..دوباره رضا اومد لاو بترکونه!!!TongueTongueTongue
 میترکونوم....! Big Grin

بترکون من پشتتم...TongueTongueTongue
 قربون مرامت آبجی...!2chw

خواهششششششششششششش...امشب میرم نماز میخونم که به عشقت برسیییBig Grin
 ایشالله....

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - FARID.SHOMPET - 23-09-2013

نقل قول: آره یکی تو شماره نمیدی یکی حمید:l

مـــــــیدونم<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 222
دادا من اگه اینکاره بودم که الان اینجا نبودم
:l

kaffe2 من پسر خجالتی و سر به زیری هستم.
ها؟! چه طور!؟ یعنی منم به سبب دختر فلشخور میام سه سال؟!Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - pegah jb - 23-09-2013

(23-09-2013، 16:16)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:09)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:08)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:06)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 16:06)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترکونوم....! Big Grin

بترکون من پشتتم...TongueTongueTongue
 قربون مرامت آبجی...!2chw

خواهششششششششششششش...امشب میرم نماز میخونم که به عشقت برسیییBig Grin
 ایشالله....

0933...........این شماره اون دخترست که ا اتوبوس پیاده شد..:|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - FARID.SHOMPET - 23-09-2013

نقل قول:  آره 15 تا تو زدی ... من 12 تا ..... پسر فککنم اگر تو واقعیت بود .... سازنده تانکاشون خودشو دار میزد..
فککن ... با یه BS-3 تورنت یه KINGTIGER و یه JADGEDTIGER رو هول دیستروید کردم...
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 222
Angel خدایی ترکوندیم. این بار روز من و تو بود. عرفان و بهرام زیاد خراب کردن.
bs-3 هست دیگه! چه انتظاری داری؟!

(23-09-2013، 16:12)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خواهششششششششششششش...امشب میرم نماز میخونم که به عشقت برسییی<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 222
ببینم پگاه از خدا هر چی بخوای همون میشه!؟ Big Grin پس رضا به پگاه بگو که اون دختره که امروز از اوتوبوس پیاده شد رو واست جور کنهTongueBig Grin
 ایشالله.... :ggr: چه بیبی فیس بود... ولی حیف با مامانش بود...!91

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Snow-Girl - 23-09-2013

(23-09-2013، 15:52)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآلـا :|

کـاربر اگـع اخـطآر بـدع چ شـود انجمن !

پ اونایی هـم کـع محرومن میتونن تعلیق کنن =_

منظورشو بد گرفتیم -_-

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - M.K.N - 23-09-2013

(23-09-2013، 16:17)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آره یکی تو شماره نمیدی یکی حمید:l

مـــــــیدونم<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 222
دادا من اگه اینکاره بودم که الان اینجا نبودم
:l

kaffe2 من پسر خجالتی و سر به زیری هستم.
ها؟! چه طور!؟ یعنی منم به سبب دختر فلشخور میام سه سال؟!Big Grin

آره.... مـــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــدونـــــــــــــــــــــــم:l
دخترایِ اینجا که همشون گل هستن ولی منظورِ من این نبود
Sleepy

نقل قول: 0933...........این شماره اون دخترست که ا اتوبوس پیاده شد..:|
پگاه!؟ نوستداراداموس هم که باشی شماره ی اون دخترا رو نمی تونی داشته باشی! :|